Új hozzászólás Aktív témák

  • kenwood

    veterán

    válasz k850 #136456 üzenetére

    Egyebkent a nagy testver nelkul a mai vilag elkepzelhetetlen lenne.
    Nem tudom,ki emlekszik meg a google kereso elotti idoszakra?
    Altavista meg a tobbi hasznalhatatlan szemet.
    Beirtal egy kulcsszot,es talan az otodik oldalon jott egy valamennyire relevans talalat.
    Szerintem baromi kenyelmes, hogy a google es a youtube is talcan kinalja neked nem csak a reklamokat,de azt is,amire valoban szukseged van. Fokent erre van az adatgyujtes (meg nyilvan a jobban mukodo celzott reklamokra is)
    Nagyon jo pelda erre, hogy elobb tudja a google,hogy influenza jarvany indul egy regioban,mint az illetekesek,pusztan abbol, hogy hirtelen sokkal tobben kezdtek el a neocitran kulcsszora rakeresni a kornyeken :DDD

    Nyilvan hosszutavon ez veszelyes is lehet,de kicsiben nem az,mert ezek a cegek belebuknanak abba,ha apropenzert eladnak telemarketinges cegnek az adataidat.
    Meg azzal is tobb millio usert veszitenenk, ha segitenenek a rendoroknek mondjuk az autotolvajok,betorok elkapasaban. (a torvenytisztelo polgarok bizalma is radikalisan csokkenne irantuk ezutan)
    Mas ligaban jatszanak ok,nem sullyednek le erre a szitnre.

    Vannak azert dolgok,amikre figyelni kell.
    Peldaul a fonokomnek is van viberje, igy ha mondjuk berakok egy olyan profilkepet oda,amin rozsaszin tangaban krobacsolom magam, akkor ... a fonokom jot rohogne rajta,mert jo arc, de ez nem minden cegnel fer bele.
    Vagy mondjuk amikor betegallomanyban vagy,es kipostolsz egy kepet egy jol sikerult randirol, akkor azt tuti,valamelyik kollegad elkuldi a gorenak. Na ilyen volt konkretan nalunk,es ennek mar egy jofej fonok se orul :D
    En egyetlen kollegamat se vettem fel facebookra,es a valodi vezeteknevemet sem adtam meg, a hasonlo szituk kivedese erdekeben.

    [ Szerkesztve ]

    Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

Új hozzászólás Aktív témák