Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibor
addikt
Sziasztok!
6 éves lányak keresnek tabletet. MM ban Lenovo Yoga Tab 11" 120K-ért lenne. A kérdésem az lenne ebből az összegből mennyire jó vétel? Vagy más ajánlott 10"-11" tablet. -
csibor
addikt
Sziasztok! 30K körül létezik vállalható tablet, amivel némi játék is belefér?
-
csibor
addikt
Sziasztok!
Hölgy ismerősöm 10" körüli tabletet keres. Nem ért hozzá, én se Amire én gondoltam IPS kijelző vagy ennek megfelelő, 1280X720 körüli felbontás, 2 mag, 1gb ram, és tudjon külső 3g modemet kezelni. Hazai garanciával kéne. Skype, face, net felhasználásra. Persze lehetőleg olcsón A plafon amit néztem xTab100dci 3g, 65K, itt már felszisszent az ár hallatán. 7" már kicsi neki, olyat ne ajánljatok. -
csibor
addikt
válasz kovaripeti #21040 üzenetére
Végül is a hazai garancia nagy előny, közben még a Ghoo Tab 7000s lenne 30K-ért, de +6K a hdmi miatt
tjb007: Köszönöm, hétvégén meg is nézem
[ Szerkesztve ]
-
csibor
addikt
Lányomnak keresek olcsó 7" tabletet, skype lenne a lényeg, meg azért használható is legyen egyszerűbb játékokhoz. LY F2S 21K-ért látok itt az aprón. Vagy esetleg mást?
-
csibor
addikt
Nem röhögni megszűnt a klubrádió vidéken, anyósom viszont szeretné hallgatni. A kérdésem a noném 10" androidos tabletek letudják játszani online rádióadásokat?
-
csibor
addikt
10" kategóriában mi a legolcsóbban vállalható tablet? Igazából a konyha, nappali, wc, kert távolságra kéne olcsón valami. Alternatíva ~90K Lenovo S205.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Viccrovat
- Magisk
- További aktív témák...
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest