Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz CactuS #87971 üzenetére
100e alatt:
Realme Pad MT6769V/CU Helio G80 6/128GB 10,4" 1200x2000 7100 mAh Android 11 246x155x6.9 mm 440 g - 80-90 ezer Ftfölötte:
Xiaomi Pad 5 Snapdragon 860 6GB RAM 128GB ROM 120HZ 2.5K 2560x1600 11" 8720 mAh Android 11 254*166*6.9 mm 511 g - 150 ezer Ft
Mobilarena teszt 2021-09-16Elfogadom a sütiket.
-
cidalain
veterán
válasz CactuS #84335 üzenetére
igen a tollat jól látod: Huawei - M-Pen; Samsung - S-pen
De nem mindegy maga a tablet sem, mert speciális réteg kell a kijelzőn, hogy az aktív tollak működjenek, így nem minden Samu/Huawei tablet kezeli az aktív tollat.
USB-ről kivenni videójelet leginkább MHL-lel lehet aminek a Samu az egyik nagy tudora (benne voltak a csapatban aki létrehozta ezt a szabványt), de ez működhet pl a Huawei-jel is, utána kell olvasni
Mindegyik soc márkában van erősebb, és gyengébb is, felső és belépőkategóriás is. A konkrét típusokat viszont össze lehet hasonlítani, vannak erre a neten tesztoldalak. Azonos polcról levett különböző gyártók soc-a között azért lényeges különbség átlagfelhasználást tekintve nincs.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Somatom
veterán
válasz CactuS #84335 üzenetére
Sajnos, az USB-C -ből egyáltalán nem következik a HDMI. Sőt, nagyon kevés tab támogatja. A DeX -képes Samsungok tudják, de azok magasabb árkategóriában mozognak. Nem tudok jelenleg itthon beszerezhető HDMI -s tabletről.
Azt javaslom, válassza ketté a két funkciót és a TV -s feladatokhoz vegyen egy Netflix támogatott boxot.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz CactuS #84329 üzenetére
All in one nem tudom, hogy van-e.
- hdmi kimenet kellene (mini vagy mi van a tableteken).
Nem nagyon van ilyen a tableteken, Teclast M16-on van pl., de az külföldi beszerzés. A többin elvileg USB-C - HDMI átalakítóval megoldható, de az plusz pénz és gondolom sok mindentől függ, hogy működik-e. Somatom többet tud ezekről.- Ceruza vagy ceruza támogatás jó lenne, de nem dealbreaker
Huawei M5 Lite, ami szóba jöhet, ez elég jó kis tablet egyébként is.- A yoga formavilága bejött neki anno nagyon, szerette, elégedett volna vele nagyon.
Lenovo Yoga Smart Tab, de ez elég drága.Még érdemes megnézni a Lenovo M10 plus-t is.
Elfogadom a sütiket.
-
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz CactuS #81178 üzenetére
Nem egészen, bár ha jó áron van mehet az is.
Lenovo Tab M10 HD (TB-X505F) ZA4G0075BG - fekete 2GB/16GB 1280×800px
Lenovo Tab M10 HD (TB-X505F) ZA4G0056BG - fehér 2GB/16GB 1280×800px
Lenovo Tab M10 HD (TB-X505F) ZA4G0033BG - fekete 2GB/32GB 1280×800px
Lenovo Tab M10 HD (TB-X505F) ZA4G0107BG - fehér 2GB/32GB 1280×800pxLegolcsóbban nyilván a 2/16GB-osok vannak, a fekete ZA4G0075BG most 44900 az Edigitalban, de végig kell pörgetni az árukeresőt.
És akkor még vannak a fullHD felbontásúak sima M10 néven futnak. Abból is van fekete-fehér. van 2/16, 2/32, de van 3/32GB-os is. szóval ez még plusz 6 variáns, mindegyik más ZA kóddal. Nyilván ez utóbbi 3 GB ramos lenne ajánlottabb, de ez nem lesz max 50-ért.
Ezért az első blokkból válassz, amelyik éppen akciós és elérhető 40-50 között.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz CactuS #81176 üzenetére
Lenovo Tab E10, vagy Lenovo M10 HD
utóbbiban Android 9, és kicsit erősebb a soc is. 45 körül megcsíphető akciósan. az E10 pár ezressel olcsóbb, de jobban megéri az M10 HD (M10-nek van fullHD kijelzős változata is, az lényegesen drágább, 50 fölött van, az már nem fér bele)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz CactuS #76946 üzenetére
Foverzio frissítés csak a csúcskategóriás gépeknél van továbbra is.
A mipad szerintem nem lesz 120k alatt átszámítva. Majd meglátjuk, de nem várok olcsó árát. A spec szerint elég eros lesz, így a csúcs Samuval, Huawei M5-tel versenyez majd, ezek alá lesz belőve az ár.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
t72killer
titán
válasz CactuS #76946 üzenetére
Attól tartok drága lesz, az előd mi pad 3 most 314€ gearbesten
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
válasz CactuS #76940 üzenetére
Kicsit kapcsolódik, úgyhogy válaszként írom - bár tartok tőle, drágább lesz: Snapdragon 660-nal, 8"-os kijelzővel és 6Ah-s akksival jön a xiaomi mi Pad 4 jövő hétfőn.
Ha emlékeim nem csalnak, ez a SD660 egy szinten van a SD820-al, ami a Tab S3-ban van, de újabb gyártástechnológiával készül, azaz kevesebbet eszik.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz CactuS #76942 üzenetére
Oké.
1 GB RAM-ost ne vegyél, kb. ez a két modell marad, nagyjából ugyanazt tudják, vedd amelyik szimpibb/olcsóbb/több a gari.
Lenovo TAB4 8" – spec: 2/16GB, 8” (1280×800)
Huawei MediaPad T3 8.0 – spec: 2/16GB, 8” (1280×800), wifi/[ Szerkesztve ]
Elfogadom a sütiket.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz CactuS #66104 üzenetére
Sziasztok!
2016 januárjában kaptam egy tippet tőletek, kollégám édesanyját lepte meg egy tablettel. Egy refurbished Asus MeMO Pad 10 ME103K 16GB lett akkor a nyertes, amire lett extra garancia is vásárolva. Most megdöglött és levásárolható az ára.
A paraméterek változatlanok lennének:
- Hány hüvelykes legyen a kijelző? Első körben 10", ha belefér a keretbe.
- Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Új, levásárlás miatt edigital-os készlet kellene.
- Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? Itthon, számlával, edigitalból.
- Mire szeretnéd majd leginkább használni? Böngészés, letöltések, ilyesmi, esetleg néha egy sorozat megnézése. Semmi játék, 3G sem kell. Ami fontos lenne, hogy lehetőség szerint, hogy gördülékeny legyen a rendszer, 2 hét után ne akadjon, ne merüljön le 30 perc alatt.
- Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Elsőre 40k-t mondtak, az gondolom kevés egy normális 10" tabletért, de nagyságrendileg inkább a 40k felé kéne húzni, mintsem a 80k felé. Inkább +10k, mint az, hogy 2 hét után akadjon a rendszer. Oprendszerben droid a nyerő nekik.Előre is köszönöm.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
cidalain
veterán
válasz CactuS #72077 üzenetére
70-ig legyen mondjuk, de ez csak 8"-os
Asus Z380 KNL100 környékén meg, 10-es fullHD kijelző
Samsung SM-T585mindkettő 4G képes.
de persze Ipad mini is belefér a keretbe.(#72076) laca500
40-60 között
Lenovo tab3 8
Asus Z380M (emagnál van csak úgy tudom)60-75 között nincs értelmes 8-as
75-100
Huawei Mediapad M2 8 (ha még kapni valahol)
Huawei Mediapad M3 8100+
Samsung Galaxy Tab S2 VE 8.0 (SM-T713) (bár ez 4:3 arányú)[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz CactuS #70074 üzenetére
Szerintem jofele kapizsgalsz, az Adam kiszorasa miatt lehet.
De persze nem tudhatom pontosan en sem.(#70075) Ftomm
A fekete pentek nem er semmit mar. Mostansag mindenki valamilyen szinu penteket tart. Ha olyan kedve van, akkor marciusban
10-15% kedvezmeny mindig van, felaron meg ugysem lesz semmi...Ujonnan nincs most jo 8-as.
Hasznaltban Huawei T1 8, vagy valamelyik Lenovo, Acer.[ Szerkesztve ]
-
zsoltzsolt
addikt
válasz CactuS #69558 üzenetére
Szakmai kompetenciáját már csak ne ítélje meg senki abból a véleményből, hogy nem tartom helyesnek, ha egy négyévesnek saját tabletje van. Több ezer gyereknek és szüleinek segítettem már.
Felelősség áthárítás???? Elmagyaráznád? MI hozzuk helyre, amit a szülők és az iskolarendszer elrontott.Itt fogd magad vissza, kérlek
[ Szerkesztve ]
-
zsoltzsolt
addikt
válasz CactuS #69541 üzenetére
HA egy négyéves nem a korosztályának megfelelő ingereket kapja , pl nagymozgások, stb,, akkor annak később elég komoly következményei lesznek. Minden korosztálynak megvannak a megfelelő játékai. a négyéves nem ez. De mint mondtam, mindenki ott cseszi el a gyerekét, ahol akarja, de utána ne rinyáljon, ha tizenévesen sok lesz a gond.
Nem hinném, hogy négyévesen kell a tíz ujjal gépelést megtanulnia. -
cidalain
veterán
válasz CactuS #69344 üzenetére
Nyilvan hasznalhato, eleg sok pelda van ra, koztuk ez is.
(A sajat tabom szinten nincs egyebkent felfrissitve, tulajdonkeppen azert mert tokmindegy. Netezni KK alatt is tudok, es a face-nek sem kovetelmeny meg a Lolli)
-
cidalain
veterán
válasz CactuS #69339 üzenetére
igen, ha egy mód van rá Andy Lite legyen (a másik sem rossz, de régebbi konstrukció)
1 GB: kevés-nem kevés ez van
a 2GB ramhoz minimum 30k kell kínai rendeléssel. itthonról meg vagy 60k minimum. nem nagyon akarnak alsó szegmensbe 2 GB-ot pakolni a gyártók sajnos.[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz CactuS #66122 üzenetére
7" Lenovokkal volt dolgom, azok jók voltak. Nem olyan mint az LG, de jó.
Más választás nincs, a 2GB-ot 60-70k környékén kezdik csak el osztogatni:
De a Samsung Tab E vagy Tab A (1,5GB), és az Asus Zenpad (2GB) vásárlásától meg a tesztelők tapasztalatai alapján le kell hogy beszéljelek. Mindegyik harmatos produkció, hiába több a ram mint 1 GB.Tab2 A10-30 nem tudom régiós e: van angol bejegyzés róla a lenovo.com-on, és szlovák, dán, finn, görög olvasnivaló is van a neten. hogy magyar miért nem, azt nem tudom
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz CactuS #66109 üzenetére
De, a JB régi. De gyakorlatilag az összes Lenovon már 4.4 vagy az újakon 5.0/5.1 van. Tök mindegy mit írnak a specifikációban. Igen, az LG sajna már kifutott, nem kapható. tényleg jó cucc még ma is.
Illetve bejött a G Pad 2 10", de az kávét is tud főzni 120k-ért...>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz CactuS #66104 üzenetére
Elég szar a helyzet:
Jelenleg az Edigitalban 50k alegolcsóbb ajánlható 10"-os
Refurbished tegnap még volt, nézni kell hátha még lesz
Mediamarktban sem látok most 40 alatt olyat amit teljes szívvel ajánlani lehetne 10"-ban. Ez ott az első értelmes 50k
Emagon 55k a legolcsóbb 10"-oseStar, Archos modelleket én nem vennék, de én az Alcatelt is elkerülném. Viszont ezek beleférnek a keretbe.
Azért 4 magos proci 1 GB ram mindenképpen legyen, és 1280×800-nál ne legyen szarabb a kijelzőfelbontás.[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz CactuS #61715 üzenetére
Annyira nem jellemző még a 60fps sem, hogy a legújabb, az Androidos mezőnyben a jelenleg legjobbnak mondható Sony Xperia Z4 Tablet sem tudja, pedig ez aztán tényleg nem épp egy olcsó modell (220 ezer forint bruttó).
A Samsung Galaxy Note 10.1 SM-P605 tudja a 60fps-t, de ez gyakorlatilag itthon beszerezhetetlen. -
veterán
válasz CactuS #55762 üzenetére
Igen, elég GPS-nek a 7x.
Azt sajnos nem tudom megmondani, hogy a hozzá adott sygic milyen frissítéssel rendelkezik, mert én még korábban külön vásároltam meg a sygic-et, ahhoz élettartam-frissítés van.
[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
tjb007
nagyúr
válasz CactuS #55721 üzenetére
A legolcsóbb ilyen (3G, 8 hüvelykes kijelző, 1280x800-as felbontás) az Alcor Access Q881M 40 ezer forintért, de nincs HDMI kimenet, gyengébb a processzor, és az akku is kisebb kapacitású.
(#55731) SRII
Mivel GPS nincsen benne, így nagy valószínűséggel nem fog megfelelni.
A legolcsóbb ajánlott 10 hüvelykes GPS-es az ASUS Transformer Pad TF103CX.(#55732) csendes
Vagy én nem vettem észre, vagy az ED oldalával nem stimmel valami, mert én még délelőtt nem láttam sehol. Inkább utóbbi, mert a tabletek közé került pár gyerekjáték is.
(#55745) dashed
Ugyanolyan jó választás az is.
(#55746) dokee78
Valószínűleg az LG-t. Én jobbnak látom és tartom a kijelzőjét és rendszerét is.
(#55747) Katalin81
Az a Windows RT 8.1-re vonatkozik, ami nem keverendő a Windows 8.1-gyel.
Így, hogy emelve lett a plafon ezek jöhetnek szóba: Lenovo Miix 2 10 (Windows), ASUS Transformer Pad TF303K, LG G Pad 8.3
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Aki kimaradt és nem kapott választ a kérdésére az nyugodtan megkereshet privátban is! -
Milka 78
nagyúr
válasz CactuS #54008 üzenetére
Bocsi,hogy belevau...ugye nem akarod megvenni azt az Overmaxot,mert inkább ne tedd.RK3188 majd 60 ropiért az minden csak nem jó ajánlat.
Az Asus szintén RK3188 csak át van nevezve,így aztse nagyon eröltetném...
Édesapámnak most vettem egy 9.4 colos,fhd,1gb memóriával szerelt tabot (minimális net,inkább pdf/olvasás,semmi komoly használat) ami ugyan olyan Rk3188&Mali400mp4 duóval van szerelve.Nagyobb gond nincs is vele,de csak 33-ba fájt amiért hajlamos vagyok elnézni azt,hogy elavult soc,zabálja az aksit és köszönő viszonba sincs mostani G Pad 10.1 sima,pörgős mükömüködésével.Ezen a plusz 1gb ram sem segített volna.
Inkább válasz egy "komolyabb" 1gb-os tabot picit drágábban,sokkal gördülékenyebb élményt kapsz.
Asus TF103cx.Bivaj erős soc,gps,asus zen ui.Egyedül a 8gb háttértár róható fel neki mint hátrány,de gondolom nem gémer gép lesz tele nagyméretű játékokkal.Adat tárolásra meg sd-vel bővíthető.
Mindez megáll alig 60 ropiba.Szintén alternatíva lehet az LG G Pad 10.1.Sima,gyors működés,16gb háttértár,gps és kiemelkedö üzemidő jellemz,viszont ez 66 ropiba fáj.Én még kicsit olcsóbban jutottam hozzá,de minden fillérét megérte.
Szerintem mindkét gép jobb választás mint a fenti gép.
stewe780 : Mondtuk itt páran,hogy ottvalami nem volt jó (vagy a net volt tré és még nem töltött be normálisan vagy agyhalálig volt nyomkodva szerencsétlen gép).Hozzáteszem tjb mester is megmondta,hogy az index még elég macerás oldal is (mint az f1 live).Jut eszemben az Ecser Madarasban múlt héten láttam egy 10.1-et kiállítva,de nem tudom van e ott net.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz CactuS #54001 üzenetére
Most nézem, hogy amit találtam az elfogyott. Az ME102Aről van amúgy szó, ugye? Vagy találtam azonos nevűt, de az nem 60, hanem inkább 75k-tól felfelé van, viszont az már másik típusszámod ad.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
pengwin
addikt
válasz CactuS #53993 üzenetére
Igen, 2GB már elég.
Overmax szerintrm nem nagyon frissítette azt a tabot, ugyanúgy 4.2-n van, mint mikor kijött.
Android L még nem lesz egy ideig, még csak most fogják elkezdeni szállítani a Nexus 9-et, amin bemutatkozik.
Ha nagyobb márka kell, akkor Asus Memopad hd10 60 ezer környékén. Lg g pad 10-et is megnézheted, de nem tudom a 10 colos belefér-e a keretebe.Üdv, pengwin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- CNC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest