Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
-
Axel007
tag
Sziasztok! A kérdésem a Pipo Max M9, Onda V973 illetve a Cube 30GT2 közül melyiket érdemes megvenni.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz #40485120 #40293 üzenetére
Mivel fogalmam sincs, hogy melyik fáról akasztották ezt a tabletet, egyáltalán nem tudom azt sem, hogy bármelyik WayteQ ROM jó-e hozzá, vagy egyszerűen csak kinyírod garancián kívül vele a készüléket.
Hozzá téve, hogy még így sem értem a root kérdését. Miért kellene hozzá root?
[ Szerkesztve ]
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
laszlohu
addikt
A 4.3 újdonságait tallóztam, és az alábbira lettem figyelmes,
Az új Nexus 7 - es tesztnél olvastam, amin 4.3 - as verziójú Android fut :
energiatakarékos módban is bekapcsolva lehet tartani a wifit.
A fentire sokan panaszkodtak, ezek szerint ez egy szoftveres bug volt, bár bizonyos fizetős appokkal
orvosolható volt a probléma. -
nagypasztor
tag
Sziasztok!
Nemrég hoztam el nagynénémtől egy navon platinum 10 tabot,mert az unokaöcsém sikeresen hasra esett vele, és ripityára tört a kijelzője. A gond az, hogy ez egy éve történt, és már az akksi isvalószínűleg tönkre ment. Nem kapcsol be, de nem tudom, hogy akksi hiba miatt van-e, mert sajnos a tab kb tál formát öltött, úgy meghajolt a kijelző törése miatt.
Szerintetek tudom valahogy ellenőrizi, hogy él-e még a gép, mert hiába rakom töltőre, be sem kapcsol, fel sem villan. Nem tudom, hogy sérült-e az alaplap, vagy csak tényleg ennyire halott az akksi.
A másik, hogy valaki javított már ilyesmit ebay-es alkatrészekkel? Mert gondoltam, hogy ha 20 körül meg lehet úszni kijelző és akksi cserét, akkor ha él a lapja, lehet megpróbálom. Tudtok esetleg ajánlani megbízható bay-es üzletet, vagy eladót? Köszi -
z0d1AK
nagyúr
válasz #40485120 #40287 üzenetére
Valószínűleg szoftveres bug. Az "aTAB", vagy mi is azon márkák közé tartozik, amivel nem lehet mit kezdeni, nincs support, de igazából még hazai képviselet sem.
Ha szerencsétek van és visszaviszitek az Euronics-ba, akkor egy sor rinyálás után talán beveszik garanciába, bár nem hiszem, hogy valamit alkotni lehetne vele.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
törölt tag
Sziasztok ismerösömnek van egy atab 7dci táblagépe amit az euronics-ban vett. Az vele a gond hogy ugymond rossz az érintökijelője mármint nem rossz csak ha hozárér jobb oldalt aztán a baloldalt hozányúl a mig másik újával a jobb úját a képernyön tartja majd a balt elveszi de a jobbot ott tartja akkor a készülék ugy érzékeli mintha a bal úja még mindig ott lenne. Na az lenne a kérdés hogy szoftveres vagy hardveres baj lehet.
(Nem tudom mennyire érthető, de megpróbáltam) -
laszlohu
addikt
válasz Aflamin #40284 üzenetére
Inkább örülni kell, hogy 8 Gb és nem 4, mint ahogy az sok tabletnél van,
aki általános használatra veszi, annak az az első, hogyha 4 Gb,
akkor mindenképpen vesz egy Micro sd kártyát hozzá,
viszont ha 8 Gb, akkor fenének sem kell a Micro sd felárért,
Netezni, meg általános célokra elég.Más kérdés, hogy 8 Gb - ossal olcsóbban lehet adni, mint pl. 16 - ossal.
-
zsomle98
csendes tag
Üdv!
Tud valaki arról valamit, hogy az új Nexus mennyivel lenne olcsóbb ha Bécsben próbálnám venni? Vagy ezeknek mindehol egységes az áruk? -
z0d1AK
nagyúr
válasz Aflamin #40281 üzenetére
Az a 8 GB inkább háttértár. Egyébként az elmúlt egy évben a megnövekedett igények és a nyersanyagok drágulása miatt felment ám NAND memória chipek ára is, így nem véletlen az, hogy nem hemzseg a piac a 16-32 Gbájtos háttértárral rendelkező olcsóbb tabletekről.
-
Satra74
tag
válasz tjb007 #40278 üzenetére
Visszanézve jogos...
Az ASUS MeMO Pad HD 7 a tesztje alapján szimpatikus.
Talán lejjebb megy az ára decemberre, de ha nem, lehet, hogy rádobok egy kicsit.
Köszönöm a segítségeteket!i5-4670K, GA-Z87-HD3, Asus 1060 GB, COOLERMASTER Silencio 550, CM Elite Power 500W, CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1600MHz CL8 KIT, THERMALRIGHT Macho 120, Crucial MX500 1TB SSD, Seagate 2TB 7200RPM SATA-III 64MB
-
Bozek
nagyúr
válasz z0d1AK #40274 üzenetére
Lefotózták a 3 kijelzőt, aztán PS-ben (vagy másban) mellé rakták az eredeti képet, amit bárhonnan szerezhettek. Ez a kép volt a referencia, hogy így kellene megjelennie minden kijelzőn. Nem azon van a lényeg, hogy a természetben hogy nézett ki az a virágos rét. Ennek az egésznek semmi köze a fotózáshoz, nem kell belekeverni.
A képet nézd, ne a témát. Márpedig a kép eredetileg így nézett ki, ezért az az eredeti. -
z0d1AK
nagyúr
válasz Satra74 #40276 üzenetére
Ez nem 3G-s, csak wifis. A 3G-s verziója a P3100-as. Arról nem beszélve, hogy ilyen áfacsaló sufniGSM-ekben nem is ajánlott vásárolni, hiszen nem csak 0% áfával árusítják a készülékeket, hanem külföldről, jellemzően Ázsiából hozott készülékeket árulnak, egy év pince garanciával, ellentétben a gyári két éves Samsung jótállással.
-
-
z0d1AK
nagyúr
Igen, de mit is veszünk "eredeti" képnek? Kérdés, hogy a fényképezőgép mennyire készít szín hű felvételt. Ha még az is, akkor milyen módon lett megjelenítve? Egy negyedik, "akármilyen" kijelző? És még sorolható, hogy miért nem éppen a legjobb megnevezés az eredeti kép.
-
Satra74
tag
válasz tjb007 #40268 üzenetére
Köszi a válaszokat!
A Wayteq gépei szimpatikusak, de olyat keresek, ami kicsit a gyereknek is odaadható(főleg utazások alatt), de ha kell én is használhatom. Szeretnék GPS funkciót is.
4 magos proci, 1 vagy 2gb ram, HD felbontás, GPS, USB, 3G
Böngészés, filmnézés, játék.
Erre kb. 40K-t szánnék. Nincs valami ötletetek?
Igazából decemberre lesz aktuális a kérdés (akkor lesz meg a pénzem rá), de hátha van valami kihagyhatatlan.
Decemberre biztosan lejjebb mennek az árak is.i5-4670K, GA-Z87-HD3, Asus 1060 GB, COOLERMASTER Silencio 550, CM Elite Power 500W, CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1600MHz CL8 KIT, THERMALRIGHT Macho 120, Crucial MX500 1TB SSD, Seagate 2TB 7200RPM SATA-III 64MB
-
tjb007
nagyúr
válasz Satra74 #40259 üzenetére
Abszolút nem érmi meg.
Amúgy 5e forinttal olcsóbban kapsz itthon WayteQ xTAB-70qci-t, ami ugyanezt tudja, csak nagyobb felbontású a kijelzője és 1 év hazai garancia is jár mellé.
Vateráról és hasonló oldalakról meg nem veszünk se kínai telefont, se kínai tabletet.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Satra74 #40259 üzenetére
Ennek van pár apró "hibája/hiányossága"
- kijelző felbontás (határeset, éppen még elmegy)
- akku teljesítmény (marha kicsi...)
- SoC (nem ismerem, ezért nem nyilatkoznék de nekem a neve se tetszik )40ért kínából sokkal komolyabb gépet rendelhetsz - persze csak ha akarsz onnan rendelni - és ezt is 88 doráért hozzád vágják... (~20k)
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
Sefter
veterán
Melyik márkának jobb a hazai supportja?
Prestigio
ConcordePsn ID: sefter_hun
-
bel6
tag
válasz Soma01 #40258 üzenetére
Ez a héten jelent meg. Szerintem pár (munka)nap és több helyen lehet majd kapni.
De nekem is nagyon tetszik és ilyen árért még az acer a1-esét is kiüti a nyeregből.
Érdekes lenne összevetni a prestigio ujdonságával ami majd meg fog jelenni.
Arra is 2 év gari lesz hasonló spec-cel. -
Satra74
tag
Sziasztok!
A vaterán láttam ezt a tabletet: MODE COM FreeTAB 8001 IPS X2 3G 8" 8GB
40K-ért adnak hozzá + 8GB sd kártyát, tokot és billentyűzetet is.
A youtube-on talált video alapján elég jól működik.
Szerintetek megérné? [link]
i5-4670K, GA-Z87-HD3, Asus 1060 GB, COOLERMASTER Silencio 550, CM Elite Power 500W, CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1600MHz CL8 KIT, THERMALRIGHT Macho 120, Crucial MX500 1TB SSD, Seagate 2TB 7200RPM SATA-III 64MB
-
Soma01
veterán
Hol lehet megvásárolni a ALCOR 7,9" ZEST Q813I-et?
-
Aflamin
tag
válasz Chosen #40250 üzenetére
Nekem a 10.1"-hoz ilyen van.
-
fpatrik17
senior tag
Ezzel valakinek tapasztalata?
Milyen kis szerkenytű ez? Eléggé Chuwi v88 hardveresen..
• Honor Magic5 Pro •
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Nexus 7-hez keresek olyan állványt amivel portré és döntött módban is tudom használni. Mit tudnátok ajánlani? Pl itt a videóban van egy egész jónak kinéző, de nem tudom ki gyártja, vagy hol kapható ilyen: [link]
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
M-tech A-tab7-re Usb-drivert tudtok nekem linkelni? Sehol sem találok hozzá...
Előrebl is köszönöm a segítséget! -
Vermilion69
aktív tag
Sziasztok,
Remélem jó helyre írok. Abban kérném a hozzáértők segítségét, hogy milyen tabletet vegyek?
Semennyire se értek hozzájuk, teljesen szűz számomra ez a téma, szóval minden segítségnek nagyon örülnék!Amik szempontok:
-lehetőleg minél olcsóbb legyen
-egyetemhez kéne, mert levelezőre fogok járni és pár napot ott fogok tölteni és nem akarom a nagy notimat hordozni
-gépelni is szeretnék rajta, mert órákra is be akarom vinni, én gépíró vagyok szóval nem tudom billentyűzetet vagy valami lehet-e hozzá csatolni, vagy lehet-e hasonlóan gépelni mint rendes billentyűzeten (nem tudom erre milyen opciók vannak)
-netezés
-esetleg játékok, mert az utazás legalább 6 óra lesz minden átszállásommal együtt
-olvasnék is rajta, szóval nem tudom van-e olyan ami annyira nem gyilkolja a szemet
-márkanév nem számít, de garancia az legyen ráMost hirtelen ennyi jut eszembe, várom mindenki segítségét.
Köszönöm szépen! -
csibor
addikt
Sziasztok!
Hölgy ismerősöm 10" körüli tabletet keres. Nem ért hozzá, én se Amire én gondoltam IPS kijelző vagy ennek megfelelő, 1280X720 körüli felbontás, 2 mag, 1gb ram, és tudjon külső 3g modemet kezelni. Hazai garanciával kéne. Skype, face, net felhasználásra. Persze lehetőleg olcsón A plafon amit néztem xTab100dci 3g, 65K, itt már felszisszent az ár hallatán. 7" már kicsi neki, olyat ne ajánljatok. -
atala
addikt
válasz tjb007 #40240 üzenetére
Nála az alsó kategória 16-18-nál kezdődik. Én nem tudom. Mindenki arról áradozik, hogy a wave a kijelzője miatt milyen sokáig bírja. Egyébként tényleg sokáig bírja egy feltöltéssel, de persze ezt akkor lehetne lemérni igazán, ha egy ugyan ilyen készülék más panelt kapna.
Azért az oled, és a super amoled között van különbség. Tudtommal az oled egy kezdetleges technológia, a super amoled egy mai dolog.
Egyébként emlékszem, még 8-10 évvel ezelőtt, mindenki arra várt, hogy olcsók legyen az oled, és azt tegyenek a monitorokba. -
Delta×
senior tag
Chuwi V88-at lehet hagyományos USB-töltővel tölteni ? vagy csakis a gyári töltővel szabad ?
Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
-
z0d1AK
nagyúr
A Super AMOLED is elsősorban akkor eszik keveset, amikor leginkább fekete tartalmat kell megjelenítenie. Egyébként volt tablet ilyen kijelzővel, előbb a Galaxy Tab 7.7, majd a Toshiba AT270, de mind a kettő drága volt, valószínűleg részben a Super AMOLED miatt.
-
mike1334
veterán
válasz tjb007 #40225 üzenetére
Akkor meg is van, mi lesz a következő amire majd spórolhatok, de azt már tényleg cska akkor veszem meg, ha indokolt lesz, per pillanat nem túl sokat kell mozogni munka közben...
Egy naiv kérdés..ha 45-50ért vannak Chuwi (öö klónok? egy klónt lehet e tovább klónozni, és akkor az mi lesz? na mindegy) amikre ráadásul van hazai support és garancia, akkor miért üzlet külföldről rendelni? Bár gondolom az az 5-10e van akinek megéri a reckírozást....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
Most 10.1es tabletet keresek, elsősorban a laptop esténkénti használatát kerülendő, de hosszabb távon egy mobilabb eszközben is gondolkozom...a Chuwi v88-at fogják "magyarítani", azaz van e róla vmi infó, hogy vmelyik B brand megvenné az alapot, és kidobna egy magyar garanciásat?
(offba is rakom, mert nyilvánvalóan nincs ilyen hír, mert akkor már leírtátok volna itt )...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
-
Delta×
senior tag
Köszönöm szépen
Azt választoma hol van singapore posta mert arról sok jót hallottam
(pandawill a singapore ? mert ezt az oldalt már mutatták nekem csak nem találom miylen posta van )[ Szerkesztve ]
Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
Delta×
senior tag
Mai nap akartam megvenni a Chuwi v88-asom erre : Sorry, this item is no longer available!
-.-
Tud valaki egy linket ahonnan meg lehet rendelni 40 ezer alatt vagy max 40500-ért ?
Továbbá China post vagy Hong-Kong post a jobb ?Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
Csehis
csendes tag
Sziasztok,
Egy kis segítség kéne. Melyik tab legyen a nyerő megvételre. Főleg net, és olvasásra kéne, de a gyerek valószínűleg játszana is rajta. Sokat olvastam vissza és a Weyteq xtab-100 qcr-en és a Samsung Galaxy tab 2 10.1-en vacilálok. Vélemény?
-
severance
csendes tag
Hai!
Régebbi síkképernyős televízióm van és csak scart,koax és rca csatlakozók vannak rajta. Lehetséges lenne valamilyen átalakítóval összekötni egy tablettel? Nem értek hozzá, ezért ez a hülye kérdés.
-
mike1334
veterán
válasz z0d1AK #40202 üzenetére
Juhé, köszönöm és neked is köszönöm tjb007
Nem egyszerű dolog tabletet választani, van millió féle...már fél éve tervezem, hogy veszek egyet, de az a baj ezekkel, hogy mire kinézek egyet jön hat hír újabb, jobbakról...ezért is tettem le arról, hogy új "márkás" modellt vegyek, mert az is elavul fél-egy év alatt, akkor inkább majd' flee pénzen veszek egy B kategóriást, és egy-másfél év múlva szintén...pénzben kb ugyanott vagyok, és ugye garancia meg minden indul elölről...
Még annyit, hogy Ti tapasztaltabb emberek nem tudjátok mikor szokott "lefutni" az őszi kínálat frissítés? Mert, ha megint akkor lesz vmi új hír, hogy még kis idő és 6 magos processzorral jelennek meg retina kijelzős tabletek, akkor megmarom magam...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Bozek
nagyúr
válasz z0d1AK #40204 üzenetére
Ez még mindig nem Magyarország. A hivatalos frissítés az az, amikor mindenféle beavatkozás nélkül, csak a gépre rádugva tudod frissíteni a telefont.
A Sammobile mondjuk elég hülyén írja és fogalmam sincs, hogy melyik a független hazai. Ha magára a készülékre és országra keresek a szoftverek között, akkor egyedül a Hungary (VDH)-nál van infó, ott is a 4.1.1 még 2012. novemberéből. Egyébként meg a kezdőoldalon beírva a 3100-at (mert a P3100-ra nem dob ki semmit), akkor ott van a T-Mobile-os 4.1.2 is.
-
mike1334
veterán
válasz z0d1AK #40196 üzenetére
Akkor az Overmax is ugrik, pedig egész szimpatikusnak tűnt elsőre.
laszlohu: az overmax így már tuti nem, a megfelelő support nekem fontos, semmi kedvem pénzt kiadni vmiért, ha utána bármi baja van könyörögni kell...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest