Hirdetés
-
GAMEPOD
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pelican
őstag
válasz
DoItYourself #15669 üzenetére
Nem hinném, 2014-es modell. De bekapcsoláskor is ugyanolyan világos, mint film indítás után, nincs különbség. És ugyanilyen S905, S905X, S912 lejátszóval.
-
darvinya
titán
válasz
Sötét menü nem HDR miatt van, hanem Sreen resolution beállításban be van kapcsolva deep color mode.
App megoldásom is mehetne TÖ-be.
-
spidersoft
senior tag
válasz
kicsit guglizgattam, de nem jöttem rá, hogy mi ez az új HDR-hype... ha már tudni fogja az új játékosom, jó lenne tisztában lenni vele
valaki tudna erre valami cikket, ami számadatilag leírja? annyit találtam, hogy magasabb fényerő, szélesebb színtér... de ennyivel ennyit... ami érdekelne, hogy mit jelent ez subpixel szinten? csak megnő a subpixel mérete 10-12-bitesre, vagy végre elértük a lebegőpontos világot, mint ahogy azt HDRI-nél várná az ember?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- HP ProDesk 400 G4 SFF / i5-7500 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / több db / számla
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fél konfigurációk
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest