Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
huskydog17 #70139 üzenetére
"...majd jött a hivatalos 1.0.16.1-es patch, ami megoldotta."
Előrebocsájtom, hogy én a kisebbségbe tartozom ezzel a gondolkodással, na meg hardverileg is a Vega56-al.
Számomra az Alan Wake2-ből az jött le, a kiadónak már nem vagyok fontos, mint vásárló (nem tudom mennyi potenciális vásárlótól estek így el, de biztos kiszámolták, tőlem biztos), így mire ez a patch kijött, már egyáltalán nem éreztem készetést arra hogy a játékot megvegyem. Sőt, igazság szerint tőled hallok először erről a patchről, szóval ennyire érdeklődési körön kívülre lőtték nálam ezzel a húzással a játékot. A mod-ról hallottam, próbáltam, az nálam nem működött. Ha mostanra - micsoda meglepetés - mégiscsak meg lehetett oldani a kezdeti szövegeléshez képest, hogy a régebbi hardvereken is fusson, akkor a rajtra is meg lehetett volna oldani. Így ezzel azt érték el, hogy majd egy jövőbeli VGA csere után sem biztos már hogy megfogom venni, pedig az előző két rész megvan. Ha futott volna bármilyen szinten, akkor meggondoltam volna hogy megvegyem (legfeljebb később játszom vele), így most majd 10€ környékén meggondolom hogy beruházok-e rá.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Videokártyát, videokártyákat keresek, vennék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest