-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
Sziasztok uj ramoat tettem a rendszerbe és uj ssd-t. (a konfig az adataimnál.)
Jelenleg Nem indul újra a gép és csak minden második bekapcsolásra kapcsol be.
Próbáltak ki/be kapcsolni a gyorsinditást BIOSban de nem segített.
Pontosan ujrainditom a gépet a monitor marad bekapcsolva és nem ad csak fekete képet. speker nem jelez hibát egyet csippan. Ujrainditásnál ugyanez van.
De ha kicskapolom és kétszerinditom minden okHol és mi lehet a gond?
Plug and Pray... :)
-
Iginotus
addikt
válasz varmi2 #30113 üzenetére
Azt hogy hogyan csipod a speeker a POST alatt...
3 csipogás memória nincs benne. 5 csipogás vga hiba.. nagoyn hasznos tud ám lenniKözbe megvan a hiba is.
Ram idözítést nem bírta. BIOS reszet alap beállítással elindult. Aztán rátettem XMP 2400 as profilra és megint el sem indult. Szóval megint reszet aztán elindult szépen jelenleg 2133 as memória frekivel... Na úgy is terveztem ramot bővíteni 2x8GB-re 3200-asra
Most mennek le az árak addig kell venni.BerserkGuts :Köszi aludtam rá egyet és megoldottam
Csak ezt a kicsi metist így nem egyszerű szerelni sem...[ Szerkesztve ]
-
Iginotus
addikt
Van valaki aki tudna nekem segíteni tesztelni? Valószínűleg az alaplapom megadta magát.
Helyzet nem csipog nem indul a gép.. Ramot kiveszem csipog (ezért gyanítom, hogy az alaplap a kuka.)
Most asztalon tesztelem VGA nélkül, tehát valakit keresek aki egy 1600x-as ryzent ki tudna nekem próbálni, Budapesten
Elviszem megnézzük, és ha megy akkor vennem kell egy alaplapot... (cpu is meg alaplap is garis...)[ Szerkesztve ]
-
Iginotus
addikt
Van egy Biostar B350GTN Ver. 5.x alaplapom és vennék kettő Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 3000Mh CMK32GX4M4C3000C15 memóriát. Nincs a kompatibilitási listában, szerintetek menne vele? Lehetséges, hogy CL 16 opn akár 3200 mhz is kijönne belőle?
Szokásos fél napos memteszt nem dob hibát akkor az annyit tesz hogy megy?
Rég csináltam ilyent...Plug and Pray... :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- ryzen 5 1600x six core am4
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Processzor felvásárlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest