-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luskan
tag
Köszi! Ezekre a lapokra figyelni fogok.
Utóbbi 3 alaplapom Asus volt és beváltak. Szerintem maradok a márka mellett.
-
Luskan
tag
Sziasztok!
Gondolkozom egy Ryzenes konfigon (R5 1600 a kiszemelt). Ha a tuning nem érdekel, akkor érdemes A320-as chipseten gondolkoznom? Ahogy elnéztem a B350-es felszereltséget, nem ad olyan extrát amit kihasználnék. Van itt a fórumon valakinek tapasztalata az A320-szal?
-
Luskan
tag
Köszi a tanácsokat! A jelenlegi adatlapos konfigomból, csak a processzort és alaplapot tervezem cserélni. A ramom egy előző gépemből maradt meg, 2133MHz-es. Az iGPU nem szempont, hogy legyen. Jobban szeretem a kicsi videó kártyákat, mert van 1-2 játék amivel elszórakoztatom magam. Szerintem nem várom meg az R3-as AMD-ket, főleg amióta tudom, hogy ott is lenne egy kihasználatlan IGP-m.
-
Luskan
tag
Szerintetek megéri várnom az év második felére, hogy kijöjjenek a 4/4 és 4/8 processzorok? Nagyon vártam az AMD-t (és tetszik is), de már unom a várakozást. És nem is bízom bennük, hogy ne csúsznának megint 3-4 hónapot. Meg azt sem látom, hogy terveznek 20-25K körüli processzort kiadni. Itthon keveset dolgozom, úgyhogy ide nem kell olyan erős gép. Egy G4560-at néztem ki korábban következő konfignak.
-
Luskan
tag
-
Luskan
tag
Kiváncsi leszek, hogy az R3-asok mennyivel lesznek a 65 wattos TDP class alatt. Kicsi a házam, minél egyszerűbb hűtés kell majd rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- LEGO klub
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
- Renault, Dacia topik
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- ryzen 5 1600x six core am4
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest