-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz Pro!Petya #31167 üzenetére
Nem tudom és nem is értek hozzá ennél sokkal többet, mint állítani a cpu és ram frekvencián és feszültségen.
Nekem minden más a default beállításon marad, ami gondolom auto.
Amit leírtam, az biztosan úgy van, mármint 1,1V cpu fesz mellett nagyon rövid idő alatt kékhalált eredményez 3000-es ram frekvencia mellett. (Amíg 2800-on hetekig is elment.)
A ram frekvencia mindig a gyári, azaz 1,35V. -
Dragon3000
veterán
válasz Pro!Petya #31167 üzenetére
Ezzel csak annyi a gond, hogy ahány példány, annyiszor máshogy viselkedhetnek. Másik példány, másik alaplap, másik ram. Így nem lehet általánosítani, ki kell próbálni, hogy a cpu-t visszateszi alapra és a vcore-t úgy hagyja, ahogy van és ha minden jó, akkor szépen fokozatosan megnézni kisebb feszültségen is. De az is lehet, hogy amikor oc-za van valami más is, amit állít csak nem gondolt rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Total Commander
- Interactive Brokers társalgó
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 3600
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest