Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A Red Devil is forró de az legalább hoz eredményeket
Giga is forró csak az nem hoz eredményeket )
De hogy ha megnézed Gigánál a GPU lenyomatot a GPU sarka pont nem ér hozzá semmihez csak a hőpasztához felette meg nincs semmi...mert ott épp rés van
ilyen a mesébe sincsen .[ Szerkesztve ]
-
menpee
aktív tag
válasz guftabi96 #6994 üzenetére
Egy hsz a videó alatt. Azt gyanítják egyébként, hogy a direkt érintkezéses hűtéssel van a probléma, mert a hátlap tűzforró volt, de nem nagyon fújt ki meleg levegőt a lamellák közül a hűtés.
Na mindegy, ez is kihúzva a listáról.Amúgy ha valakit érdekelnek mélyebben a 480 variánsok VRM dolgai, azoknak itt egy remek csatorna:Buildzoid OC Dreams
A közeljövőre ígéri a majdnem teljes 480 felhozatal elemzését, még a Nitro és az XFX (HIS) van hátra.(#6997) and1ao: Ja, azon jót nevettem
[ Szerkesztve ]
,,Piracy is almost always a service problem and not a pricing problem." - Gabe Newell
-
BReal
addikt
Ezt az Ipon Giga GTX 1060 G1 Gaming hozzászólásaiból vettem ki:
"Hát nem tudom. Nálam most döglött meg a 3. Gigabyte 1070. Nevezetesen nem kapcsolt be a ventilátor amikor kelet volna, és megfőtt a gpu. A másodiknak táp hibája volt, a 3. ram hibás.
Lehet csak én vagyok szerencsétlen de érdekes, főleg 2 hónapon belül.
Igaz nem innen szereztem be hanem a helyi boltban, de gondoltam megosztom ezt a kis nüanszt."
Épp lehet, hogy kamuzik, de miért tenné? Több, szakértőnek tűnő ember mondta, hogy a mostani széria Giga hűtései gyatra minőségűek. Valaki ha jól emlékszem a 1060 fórumban írta, hogy olyan gyenge minőségű anyagból van, hogy konkrétan hajlítani lehetett a 1070 Giga valamelyik részét. És az, hogy a 1060-at jó hőmérsékleten tartja, az nyilván a 1060-nak is köszönhető, mégis az MSI a 480-nál is tökéletesen megoldotta a feladatot. Úgy látszik a Giga nem. És minőségre az NV-s hűtései sem jók. Ez a hőfokokon, venti fordulaton ugyan nem látszik meg, csak kérdés, hogy pl. az élettartamon hogy fog ez meglátszódni.
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
Wtf...
Nem lehet, hogy valami más gáz volt ott?Azért az elég gáz, ha esetleg az összes ilyen.
Nekem is Giga kártyám van amúgy (960 Wf2, a nagyobbik 2 ventis).
Féltem tőle, de igazából attól eltekintve, hogy a műanyag burkolat vastagsága egy eldobható műanyag poháréval vetekszik, nincs más probléma vele. Nem túl hangos, nem túl meleg. Aránylag rendben van.
Persze, nem egy Msi Gaming, de az ára se annyi.#KeepFightingMichael
-
-
menpee
aktív tag
[ Szerkesztve ]
,,Piracy is almost always a service problem and not a pricing problem." - Gabe Newell
-
Laja333
őstag
Szerintem hagyd a telepítő lemezt. Töltsd le a frissebb drivert az AMD oldaláról.
-
-
hdav5
csendes tag
Hello! egy kis segítségre lenne szükségem. MSI RX470 típusú vga-mat nem tudom felteleíteni a gyári lemezzel ugyanis hiába elindítom a telepítőt, kiírja hogy a program fut, de nem történik semmi. Ezért a következőt tettem. elkezdtem feltelepíteni mindent az msi honlapjáról, ami a vga-mnak és a win 7 64 bitnek megfelel, de mikor az msi gming app-hoz valamint a fan control és a mystic light programokat rakom, a gaming appot fel sem akarja telepíteni, a másik kettőt felteszi, de kiirja hogy nem megfelelő vga ehhez az applikációhoz. Mi lehet a baj? egyébként egy asus r9 270x-et váltott, lehet annak köze hozzá hogy a drivereket utólag töröltem a gépről? és ha igen ilyenkor mivel tudom ezt helyrepofozni? teljes win telepítés? az alaplap ga 970a ud3. Segítségetek köszönöm előre is!
-
Apucy01
őstag
Tisztelt uraim mi az eltérés ezen vga xfx rx 480 black edition és ezen vga között xfx rx 480 black edition hard swap
[ Szerkesztve ]
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
BReal
addikt
"De azért jó pár olyan játékhoz tartalmaz optimalizálást (főleg a 16.3-hoz képest, ami nálam fent volt) tudtommal, amivel játszom."
Oké, ezt nem tudtam. Általában optimalizálás alatt, amennyire figyeltem, Crossfire profil hozzáadás szokott történni, én nagyon ritkán láttam olyat (ha egyáltalán), hogy több konkrét játéknál is fps növekedést vagy stuttering mentességet ígért a driver.
-
Zanik
addikt
Kiváncsiság? Tudod, mi most azért tudunk itt egy monitor előtt erről beszélgetni, mert többmillió évvel ezelőtt egy kíváncsi majom lemászott a biztonságot jelentő fákról...
BTW: Sapphire RX 480 8GB Nitro+ 90ezer alatt: [link] - igaz, csak 2év garival!
[ Szerkesztve ]
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
kwzatz
őstag
Én sem szoktam ilyet csinálni, többször le is írtam a topicban, hogy ezért nem is nagyon akarom felrakni. De azért jó pár olyan játékhoz tartalmaz optimalizálást (főleg a 16.3-hoz képest, ami nálam fent volt) tudtommal, amivel játszom. Emellett haveromnál 1 hétig nem jött elő semmiféle probléma, és valahol felmerült, hogy azoknál jelentkezett leginkább, akik cserélték a kártyájukat, nem pedig frissen összerakott konfigoknál, ezért felraktam. Nagyjából ennyi. Alapvetően hónapokig ugyan a driver szokott nálam fent lenni, ha nincs probléma.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
MongolZ
addikt
Nekem f*szom kezd kilenni a Skylake-kel, 4,4GHz-re húzva a 6600K-mat Aerocool S9 Pro házban nem tudja lehűteni a Noctua U12P hűtőm... Játék alatt 70 fokba simán belenyal, benchmarkkal 80+-os. Új korában (fél éve) max 60-at ért el... És még az FX-nél húztam a számat a 70-75 fokos értékeken...
-
BReal
addikt
Erről a hsz-ről az jutott eszembe, hogy mi készteti arra az embert, hogy ha van egy jól működő drivere, lecserélje azt egy újabbra, ami semmi általános gyorsulást nem hoz a kártyán - mert tudtommal nem hoz - ellenben többek által leírt bugot eredményezhet?
[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
őstag
Nos, tegnap felraktam a 16.9.1-et, és most elő is jött a kurzor bug nálam is, nem eltűnt, hanem furán alig láthatóvá vált. Mehet is a 16.9.2.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
BReal
addikt
XFX RX 480 8GB Black Edition 96000-ért.
-
Simi37
őstag
-
Cronerator
tag
Asus Strix 480 van a gépemben kedd este óta.
Crimson uninstall plusz DDU után raktam fel a legfrissebb drivert, de valami nem oke (régebbivel sem). Ha nyitva van a Chrome akkor bármilyen terhelésre 100% pörögnek a ventik, legyen az videó lejátszás vagy játék. Kilépve azonnal visszavesz. Ilyenkor gpu-z és afterburner is 0%-ot jelez vissza és manuális állítást újraindításig nem lehet csinálni. Fix fordulaton nem csinálja.
Egyébként tetszik a kártya. Ahol eddig a 390 89 fok volt 53% fordulaton ott ez 66 40%-kal.Addig jár a lány a kútra, amíg meg nem ........érkezik.
-
Televan74
nagyúr
válasz Szeszkazán #6958 üzenetére
VRM: 84C° körül volt(- 7C°). A GPU: 72C° volt (-6C°). Most a 77 és a 66 nem olyan rossz,teljes csend mellett.
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
Hobbbyt
őstag
Ha jól láttam, akkor kb. ugyan az a hűtőnk van.. nekem az alulfeszelt i7 4790-et passzívan hűti. Nagyon kevés játék pörgeti annyira, hogy a venti elkezdjen pörögni.. BF4 64-es pályán néha pörög néha nem.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Simi37
őstag
az xfxnel az is volt h kifagytam driverbol jatek kozben
2 venti van elol, 2 font es 1 hatul
mar alulfeszeltem 1.33ra a procit es eleg antiuning mert a 4,6 jatek kozben semmilyen feszen nem stabil(1,42ig probaltam, bar lehet a 5970 sem tetszett a jatekoknak)
az alapfesz amivel a proci jott mokolas nelkul az is 1,3 volt szoval nem hiszem h az a +0,03 okoz majd neki bajt
70 fok alatt marad normalis korulmenyek kozott
csak akkor megy feljebb ha pl aida64 julia vagy intel xtuRyzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
R3laX
addikt
Vigyázz jobban arra a drágaszágra , ilyen feszültséggel sztem már 4.8-9-et is mehet, na meg elkelne rá egy víz. Bár én szvsz 1.3v-ig mennék offsettel, úgy, h biztonságban tudjam a procim. Először a procit feszeld alul , sztem ott az XFX-el sem volt baj, csak magasabb órajelen ment, több feszültséggel. Illetve ha nincs a ház tetejében ventilátor, én beraknék, hagy szippantsa ki a meleget.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
Heló! Gondolj arra is, h az 5970-nél VGA limit volt, vagyis a procit egyáltalán nem használta ki, ez most a 480-nál igencsak megváltozik.
Néztem korábban, h neked 1.3V körül megy a proci? Az igencsak be tud fűteni, ha már nincs VGA korlátozása.
Most nézem, h 1.344V a proci? Nekem 1.240-en megy 4.7-et az ivy, de így is fűt, és ahogy látom neked fix feszültszéged van, ami durva azért, folyamatosan 1.344v-on. Próbáld offsetelni, illetve csökkenteni, azok a procik pedig nem kérnek már be annyit sztem[ Szerkesztve ]
-
-
Hobbbyt
őstag
Nahh, így gyorsba.. Üdv. az MSI gaming x falkában..
1, ott valami baj van, nekem Stabilan tartja a 72-73 fokot 30-35%-os ventivel. Alulfeszelve (Watttools -6*6.25mv) 17-22% a 72fok. Ascic q 76.5 ..szóval az enyém is inkább selejtes mint jó.
2, az enyémet már bios moddoltam 1333/8800 -ra. -nekem ez lett a gyári-gyári.
2.1, biosban még nem tudtam alulfeszelni, a gyári 1.15V-ot.. dee ami késik, nem múlik!
3, a biosban gyárilag 180watt a TDP limit. Én ezt csökkentettem 170W-ra. Ennek eredményeként ha nincs alulfeszelve (mert néha "elfelejti") akkor csúcson járatva néha leugrik 1320Mhz környékére.. tehát a GPU tényleg belenyal(na) a 170+W-os fogyasztásba.
4, A tuning potenciálom szar.. 1366mhz a vége a GPU-nak, A ram pedig alapon (1.0v) viszi a 2100-at, de 1.15-el se megy neki a 2250.. (ki érti ezt?)10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
MK VII
veterán
Ide kukkants be és ott érdeklődj az FX-6300-asod tuningja felől.. Van fent egy összefoglaló azt mindenképp tanulmányozd, mert azzal fogják kezdeni aztán sorold fel a hardvereket a gépedben, hogy tudják miből kell dolgozni.. Nagyon segítőkész csapat.
(#6944) Habugi
Na most látom, megelőztél.[ Szerkesztve ]
-
Simi37
őstag
Na szerintem belőttem a 24/7es profilt 1316/8100ra a 1316 lenne amúgy is a 'gaming profil' de inkább magam lövöm be... még annyi diff van h az xfxhez képest h fesz jellemzően 1.125 körül tanyázik a max pedig 1.15 de nem találtam meg h hol... ezt még kicsit megpróbálom majd alulfeszelni aztán jóság lesz
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
Zanik
addikt
válasz troland26 #6930 üzenetére
Szeritem egész jól teljesít a Nitro+ hang terén. Bár sokak szerint az MSi Gaming és az XFX Hard Swap-ja csendesebb. Azt tudni kell hogy a korábbi AMD driver rosszul kezelte a Sapphire kártyák gyári ventiprofilját. Ez elvileg mára megoldódott. De amúgy ott a TriXX progi, amivel olyan ventiprofilt állítasz be amilyet akarsz. Én probálgattam a ventit, olyan 1800-2000rpm-ig simán tűrhető, afelett már azért zavaró tud lenni. De én nyitott háznál tesztelgettem. Játék alatt nem nagyon ment 1800rpm fölé még nekem, csak 3DMark alatt. Szóval nem a leghalkabb, de szerintem szégyenkeznie se kell.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Habugi
addikt
Ez a topic cseppet sem leplezett módon videókártyákkal foglalkozik..
Ide ---> [link] fáradj át kérlek FX OC ügyben, segítünk amiben tudunk.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
aktív tag
-
törölt tag
Pár embert érintett itt:
Fixed Issues
- Intermittent mouse cursor corruption may be experienced on some Radeon RX 400 Series graphics products.
- HDMI® Audio may be lost after resuming from standby on Windows 10 Anniversary Edition. -
aginor
veterán
10 fázis van rajta, bírni fogja, csak melegedni fog, nem kicsit. 4500Mhz-hez szinte biztos, hogy feszültséget is emleni kell majd. Szerintem 4,3-4,4 ami még normális keretek között elérhető.
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
huskydog17
addikt
HIS Radeon RX 480 IceQ X² Turbo - HardwareLuxx Teszt
A HIS talán túlságosan is bőkezűen bánt a hővezető pasztával.
Amúgy teljesen átlagosnak mondható ez a hűtés, kicsit hangosabb, mint a Red Devil és Nitro, de halkabb, mint az ASUS ROG. Load alatti temp target 78 fok.
Ehhez ráadásul 3 helyett, csak 2 év gari jár, így nem igazán mondanám jó ajánlatnak a HIS termékét.
Itt most nem sikerült nagyot villantani, mint az előző szériáknál.Itt aztán nem spóroltak a pasztával
[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Simi37
őstag
Na hűtés ügyileg szerencsére jobban áll mint tuningra
Azt viszont furcsálom h a szenzoros power drawhoz akár gpuz akár afterburnert nézek nagy terhelésen hozzá lehet adni konstans +50W ot az xfxhez képest... ez kicsit wtf. 3d fs alatt 300w-ot peakolt de 170 fölött járt végig.
WoT melegítős teszt adatai láthatók xfxnek is ezzel fűtöttem. Ott a peak 158w volt itt pedig folyamatosan 160-170 között volt de peakolt 200 fölött is ahogy látom.
De hála az égnek ez ennek ellenére is rendesen hűti és emellé még viszonylag halk is.
[ Szerkesztve ]
-
troland26
őstag
Zaj téren hogyan teljesít a sapphire rx 470/480 nitro + ? ( agyalok egy ilyen kártyán a jó kis 7870 helyett )
-
deja vu
addikt
válasz Bugfix1984 #6921 üzenetére
Nincs rajta backplate, nincs félpasszív mód, nem valami csöndes. Belépő kategória mint az MSI Armor, szerintem különösen kerülendő. Tesztet most nem tudok küldeni, de ha szíved vágya egy ilyen kártya akkor hajrá, sok szerencsét!
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
Simi37
őstag
Nabazzeg 70,3 helyett 71,3 ilyen nincs Én aki tenném hwbotra azt ezt kapom 2x is. 1% annyi a diff h ez viszi az 1400mhzt de szinte semmivel nem ad több pontot mint az xfx 1380a... meg lol h még msi ab szerint is 210 volt a power peak gpuzben meg 300w. Most jön a hang teszt... remélem itt nem hagy cserben.
-
BullKoxa
őstag
válasz #45185024 #6901 üzenetére
Na na !! Már mióta eladtam az msi 390-n azóta nézem ezt a topikot ( 2-3 hete ), Mert ha lesz zsém akkor ebből lesz valamelyik, És tisztában vagyok vele melyik milyen mert olvasom a topikot, csak 8GB-s mert lefele nem megyünk ramban, és már tudom ha 480 lesz Msi vagy ha az Xfx - 10K val olcsóbb lesz akkor az lesz 3 év garal, csak ennyi garral érdekelnek kártyák. Ha csak 470 akkor Sapphire, de ha az Xfx meggondolná magát és csinálna 8GB-t akkor az lesz. Msi nem játszik mert spóroltak a backplate-n.
#6912 hdav5 : Ramod mennyid van? mert 8GB -nál is csinálja ez a jelenséget a GTAV.
[ Szerkesztve ]
-
-
aktív tag
-
badcoy
csendes tag
Sziasztok!
Nagyjából két hete léptem be az RX 470 klubba. XFX RX 470-et(RX 470 P4LDB6) vettem. Gondoltam megosztok veletek néhány adatot.
FX 8320 mellett megy a VGA. Alapból 3500Mhz, turbo módban 4000mhz.
Alap GPU hőmérséklet:50-52 fok között alakul szobahőmérsékleten. Maximum eddig terhelve 67 fok volt.
Ha egy kis időt szánunk a venti profil beállításra még jobb értékeket is ki lehet hozni.Jáékoknál a BF1 Ultra settings mellett 70-90 FPS minimum 52
SWB ultra settings 80-90 FPS minimum 74Win 10 64bit op. rendszerrel használom. Nem tapasztalatam semmilyen driver illetve fagyási problémát.
[ Szerkesztve ]
-
Hobbbyt
őstag
válasz anderledani #6916 üzenetére
táp?
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
anderledani
őstag
Még mindig kékhalálozik időnként a gépem asus rx 470-el. Teljesen gyári wattman beállításokon is. Minden triviális okot kizártam, másnak nincs ilyen gondja?
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
hdav5
csendes tag
Hello! Ma lettem tulajdonosa egy msi rx470 gaming x 8g tipusu vga-nak. Azt vettem észre, hogy az elolapja marmint a hűtő előlap mintha lötyögne, vagy csak az elolapi muanyag rugalmassaga miatt tunik nekem igy?Masnak is igy van vagy egyedi probélma? A masik pedig hogy gta v alatt nagy sebessegnel gepjarmuvel haladva bugos neha a kép, meg kicsit beroccen ezt mi okozhatja?
-
deja vu
addikt
válasz Laja333 #6909 üzenetére
Ez nagyon csöves kártya, az egyik legrosszabb, szinte bármit szívesebben megvennék mint ezt a változatot.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
myckey
veterán
Igaz!
Így már ki tudom kapcsolni a tesszát. Crimsonban.
Na majd akkor kiszedem , aztán csinálok megint pár tesztet Azonos beállításokkal- órajelek tekintetében, mint ahogy már teszteltem.
Hallod ezt,Habugi ?!
Csak múkodjon.
(#6909) Laja333
Ez ilyen még lightosabb hűtésű. Sajnos.
Nem jó buli[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Laja333
őstag
Asus Dual
Ez meg milyen fehér holló? -
myckey
veterán
Nálam tesszellációs üzemmód alatt 3 lehetőség van.
AMD optimalizált, alkalmazás beállításainak használata, alkalmazás beállítások felülírása.
Ennyi, se több se kevesebb.
(#6899) olymind1
Egyelőre nem tapasztaltam semmi ilyen belassulást, droppolást, laggolást stb.....megy, ahogy kell.
GPU-z szerint is.ki is bsznm az ablakon, ha nekem itt ennyi pézé még trógerkedne.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
füles_
őstag
Igen,az ára nagyon csábító.Sokan "kitagadják",mert blower style hűtőt kapott,de ettől még RX 470 ez is.Aki csak megveszi,beteszi a gépébe és elindítja a GTA V-öt azt alátalában nem érdekli hogy hány fokos és hogy milyen a hangja,úgy is fülessel játszik.
Egy normálisan szellőző házban,kellően alulfeszelve szerintem ez is teljesen megfelelne hang és hőmérséklet terén is.
Nem tudom hogy milyen a te kuckódnak a szellőzése de a márkáról és az áráról ítélve nem lehet túl jó.Tápod pontos típusát jó lenne tudni(#6904) Pyroo89
Próbáld meg BF4-et Shangai/64 player,mindjárt megfekszik a CPU[ Szerkesztve ]
-
Pyroo89
tag
Most tesztelgettem a Nitro 470-es 4GB-os VGA-mat, Witcher 3-ba, és Syndicate-be amit tudtam maxra raktam. Nagyon Szépen Futnak a játékok. Továbbá azt vettem észre hogy a VGA 95-100% on teker, a CPU kb 60%nál nem is megy feljebb. Pedig azthittem nem fogja rendesen meghajtani ez a régi FX8120(4,3-ra húzva)
Ha a minőséget adottnak vesszük, az időpont mindig bizonytalanná válik. Note 4 > S7 Edge>S9+
-
kwzatz
őstag
-
törölt tag
válasz BullKoxa #6897 üzenetére
Erről már beszéltünk itt régen csak hát tudom hogy ha ujak bejönnek utolsó 5 kommentbe ha nincs akkor megkérdezik...
XFX-nek az volt az álláspontja a 470 az 470 a 480 meg 480 és nem keverjük (mert az a James Bond)
470 4Gb, 480 8Gb
XFX 470 Black Editiont kapsz ITT 72 ezerért25 oldalas teszt meg ITT van hozzá
De ha ez uncsi és egyetlen pillanat alatt akarsz dönteni akkor
itt egy Firestrike táblázat a pirosat mindenki más is összehasonlíthatja a Graphic Score-jéhez, és akkor mindenki HEPI hogy behozta a 980-at vagy épp a Nanót.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Bestbuy játékok
- Digitális Állampolgárság Program
- Steam topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen autót vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- További aktív témák...
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest