Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz 4264adam #6750 üzenetére
Megmondom őszintén az én MSI lapomon van dedikált periférikus port ami támogatja az 1000Hz-et, meg egy Roccat Kova 2016-os egeret nyúzok ami szintén 1000Hz polling rate... aztán én olyan hűdenagy változást nem érzékelek játék közben. De lehet csak nem vagyok elég hardcore.
-
Skynet258
veterán
Na mi van, mi ez a nagy csönd itt már bő egy napja?
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz #Morcosmedve #4364 üzenetére
A RAM szerintem oké, DDR3 ugyan, de 2600Mhz-en elketyeg az is (2400 az alap). Sokat játékban az már nem dobna... De proci az igen, az lehetne valami erősebb. De most egy időre szerintem le vagyok tiltva a vásárolgatástól...
-
Skynet258
veterán
Na jól van srácok, látszik mennyit bench-ezek, akkor Furmark kilőve. Nálam ennyi a max amit tud a kártya úgy néz ki, a memóriát ugyebár fentebb nem lehet húzni a WattMan-ban (de nem is hiszem, hogy sok lenne még benne).
És ami fontos: konkrétan alig van hangja. A gép itt van mellettem az asztalon, de egyáltalán nem vészes. Előtte egy Gigabyte X380-as kártyám volt, na az porszívó. De ez... Elégedett vagyok! -
Skynet258
veterán
válasz Ren Hoek #4346 üzenetére
Wattman alatt hiába állítom a power limitet, "Alkalmaz"... és marad 0%-on.
Viszont azt nem értem, hogy "alapon nem bírják az 1300-at sem". De a gyártó 3 módot kínál, amiben a legmagasabb az 1316/8100Mhz. És ahhoz elvileg nem kell semmit állítani, csak a saját programjukban áttenni OC módba a kártyát.BTW a RAM bírja, tökig húztam a csúszkát, ami 2250Mhz-et jelent a ramokra nézve, és vígan mennek. Csak ez hoz majd 10fps-t Furmark alatt...
Ez a kép is megér egy misét, most akkor találja ki az ember, hány Mhz-en is ketyeg valójában...
Panzika: tartozékok? Nyalánkságok? Kapod a kártyát egy rövid leírást, egy cd-t... azt annyi. Még matrica sem volt... Maga a kártya amúgy szép és jó, olvass vissza keveset, ma ketten is vettünk.
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz Televan74 #4299 üzenetére
Neked megy az órajel 1303 fölé? Nekem még 1200 körülre is beesik mondjuk Furmark alatt... Pedig a hőmérséklet még 70 fok sincs olyankor. Illetve azért sem értem miért nem megy 1303 fölé soha, pedig OC módban van, ahol 1316 MHz / 8100 MHz kellene, hogy legyen... Lehet uninstall ez az MSI app, azt megnézem úgy mit megy.
-
Skynet258
veterán
válasz Ren Hoek #4312 üzenetére
105 pénz. Az eladó azt mondta most mérges rám, és inkább 1060-at kéne vennem. De mondom ott a Freesync-es monitor, kicsit mellélövök akkor, na meg nekem ez a 480 szimpibb. De játékokban akkor is jobb a vídia, mondja. Ok.
Aztán kérdezte milyen procim van, mert az AMD egy ideje csak akkor jó, ha AMD proci van hozzá. Mondom i5-ös Intel, azért nem félek, hogy nem fog működni a dolog... Rég hallottam ilyeneket, azt hittem 10 éve eltűntek az ilyen urban legend-ek, hogy a piros videókari csak piros házban adja le a max teljesítményt...Na mindegy, most driverek telepítése, tesztek, aztán posztolok ide az utókornak. A kártyán az MSI logo szépen világít kékes fehér színben, a jobb oldali piros betétek pedig szintén kaptak ledet. Visszafogott minden, semmi karácsonyfa effekt, nekem tetszik. Mondjuk a piros betétekből nem sok minden látszik lévén azok néznek lefelé az ház aljára, de azért jópofa.
Hangot még nem tudom, de Televan írta, hogy okés az is. Jó lesz ez... -
Skynet258
veterán
-
Skynet258
veterán
válasz G.I.JOE #3968 üzenetére
Bolti átvételre 2 hetet írnak, kiszállításra 1-3 napot. Én sem értem nagyon, de majd kiderül... Mondjuk én a rendelésnél bolti átvételt választotta, mert ott már arra is 1-3 napot írt. Valamit nem jól adtak meg, és ha van központi raktárban, akkor onnan valóban 1-3 nap a szállítás akár boltba küldik ki, akár a vevő címére. A 2 hetes időintervallum szerintem beragadt, legalábbis bízom benne.
-
Skynet258
veterán
Én már baromira vennék egy 480-at. Itt ülök egy százason, és nincs hol elkölteni. Pff.
-
Skynet258
veterán
válasz huskydog17 #3338 üzenetére
Ok, köszi!
-
Skynet258
veterán
Sziasztok, most pár napig itt vagyok kint németben, egy ilyen megérné vajon? http://www.saturn.de/de/product/_xfx-rx-480m8bfa6-2155303.html?
(bocs a linkert telorol vagyok)
Legszivesebben egy msi Gaming érdekelne, de ki tudja mikor lesz... Itt kint 25-en érkezik egy helyre, de akkor már nem leszek itt... -
Skynet258
veterán
Na akkor aki OCUK-ból vett kártyát, mondjon már egy árat mennyi volt a legvége szállítással mindennel együtt. Ha mondjuk 103 ezer akkor sem dőlök a kardomba, bár jobb lenne 100 alatt valamivel. Persze ez csak ilyen pszichológiai baromság, mert mondjuk az a +-5k már nem számít ekkora tételnél, de na.
Inkább eszek egy fagyit belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest