Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
Csinált már valaki gettóhűtést az 580-ra? Manapság a ramokra ha teszek sünt kell azokat még fújni is? Régen volt, hogy még sün sem volt a VRAM-okon.
Igazából csak ennyi látszik a gépemből, szóval mindegy is. Meg se AM4 lefogatóm nem volt itthon (Ivy-ről váltottam) se abban nem voltam biztos, hogy az alaplapi fet borda elég lesz majd később 8 magoshoz is, gyári blokk meg ahhoz úgy sincs, szóval… Ilyen full gettóblokkos lett minden és eddig a VGA-t kihagytam, hogy gyors tudjam majd cserélni, de ma eldobta magát és összeomlott a driver 150mV-os under mellett is szóval nem leszünk így jóban. Jön a nyár.
Van egy jó gyári GPU blokkom, és az Accelero alatt meg túl alacsony VRM sünnek marad csak hely, abban nem bízom. Szóval ha már mókolom asszem mégis csak forrasztok egy gettóblokkot a VGA VRM-re is, mert elég combos VRM van ezen az XFX-en. Lehet vízzel olyat megy majd, hogy meglepődöm.
Ha 10%-ot disszipál hááát nem bízom benne, hogy egy pár mm magas borda elég lesz oda, Accelero alatt meg több hely nincs, szóval ez léggel nem nagyon tetszik sehogy sem. A Ft is szar, lehet mégis trónolok egy kicsit ezen az 580-on és bevizezem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- RTX 3070-ET KERESEK TÖBB DARABOT 105-115k típustól függően!
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest