Hirdetés
-
GAMEPOD
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
válasz
Kupszi #32313 üzenetére
Sapphire referencia kártya nem dual bios-os
Pár nap és jön egy MSI ha annál is csinálja morci leszekJa igen és játékok alatt droppolja az fps-t akadozik... És nem értem miért amikor egy HD 7850-el meg nem droppol de jelentösen kevesebb az fps...
1 hónapja van nálam a kártya, első héten nem csinált semmit aztán újra raktam a windows. Most a 7végén még 3 szor újraraktam különböző verziókkal és most lettem rá figyelmes, hogy 570 nek látja. Core/MEM jó a gyári értékekhez képest. Tehát nem több mint a 470-nek. Több driverrel is próbáltam már...
Milyen képet szeretnél róla? Mindenhol 570 series-nek írja eszközkezelőben afterburnerben gpu-z ben driverben...
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óvodások homokozója
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest