Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
antihero0112
tag
válasz abridabri #66102 üzenetére
Nekem is van ez is meg az is, anno amikor mindkettő összeállt, azért összemértem mindkettőt, hogy mit produkál renderelés alatt illetve játékok alatt.Renderelés alatt i7 4790 kicsit jobb mint az FX, játékok alatt R9 280X-el patt helyzet az újabb játékoknál, régebbiekben meg hát az i7 azért rendesen lekörözi az FX-et, de ott meg az FX-el is van annyi FPS-em hogy pont leszarom, az i7 dupla annyiját. Nem érte volna meg az i7, ha nem jutok hozzá kb, ingyen.
-
antihero0112
tag
válasz abridabri #66100 üzenetére
Ki gondolta volna, hogy leszólják.
Az FX megelőzte a korát, ennyi.Igazából az i5-re semmiképpen se váltanék, i7-ből is 6700k-ra, csak az tudna annyi pluszt adni az FX után.
Bár előszőr még veszek egy új videókarit, és megnézem hogyan teljesít alatta az FX, nyár végére tervezem, talán GTX980 ára leesik 100k-ra az aprón. Azután bevárom a Zen FX-eket, és majd csak akkor döntök, hogy mi lesz az utód. -
-
ViZion
félisten
válasz abridabri #55434 üzenetére
Csak van pár dolog még, amire rá kell nézni, ezt így sztem nem lehet felelősséggel megoldani. Vigye el szakihoz, aki ismeri az FX-eket, 2-3000 Ft és minden frankó.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
válasz abridabri #55422 üzenetére
Nincs rendesen beállítva (auto fesz erre utal...), vagy a lap, táp, hűtő kevés. Azért 4,5 GHz-t szoktak ezek csapatni.
Bios beállításokról képet kérünk.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz abridabri #55398 üzenetére
Helló!
Adott egy ilyen dolog: összefoglaló...
Olvasni kellene ott, kérdezni ha nem tiszta: itt.
Illetve kereső is van. De a tulajnak kellene benézni.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz abridabri #52132 üzenetére
DDR2 és 3 is van? Akkor az eléggé retro lap lesz. Sajna ott nem tudok pontosat, az alaplap nélkül mondani. Auto fesz 99% hogy nem lesz jó, sok lesz neki. 1,3-1,4 V között kellene kipróbálni, hol viszi stabilan. Felgördítesz, fent van az összefoglalóban a többi részletesebb info.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MrM94
addikt
válasz abridabri #52104 üzenetére
Akkor silver arrow,vagy phanteks,vagy D14.
Amugymeg ralehet lesni az aprora is.Noctua ventik nem doglenek hamar.
Azert ajanlottam mert mintha azt olvastam volna,hogy magasbordas ramjai vannak az illetonek.
Most,vagy vagyse.Viszont meg mindig olcsobb mint egy egybeviz es meg a magasbordas ramok is elfernek alatta.
Aki akar tuningolni az ugyis megveszi.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Habugi
addikt
válasz abridabri #51964 üzenetére
Már majdnem jól csináltad!
Annyi a probléma, hogy ezek csak órajel eredmények és mint ilyet, egy 5.4Ghz-eset én is linkeltem már ide a topicba, a kereső a barátod!
5.2Ghz léghűtéssel stabilan, Cinebench vagy hasonlóan terhelő benchben, erről beszéltem....játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- Garanciális Intel Core i5-10400F
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest