Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DavidPetson
csendes tag
válasz randras_83 #55674 üzenetére
Félig-meddig rokon lányka, meg tudom kérdezni, hogy vállalna-e.
Viszont írtam privátba -
DavidPetson
csendes tag
válasz randras_83 #55664 üzenetére
És van valami tippetek, hogy hogy tudnám az alapozót természetessé varázsolni? Mert sok kép van még bent, amiket szeretnék jól megcsinálni.
A kérdés persze mindenkinek szól, aki tud segíteni
[ Szerkesztve ]
-
DavidPetson
csendes tag
válasz Cathrine #55662 üzenetére
Igazából én is erre jutottam, hogy oké-oké, de akárhonnan is néztem, az az alapozó baromi sárga. Így is nagyon sok lett vissza húzva belőle. Amúgy én mindig ha őt fotózom, akkor szidom a sminket, mert hiába mondom, az mindig sok és hátrányos. Most tényleg nem is volt sminkes, random trip volt. És Annával nehezebb is dolgozni, mert nagyon hozzá van szokva, hogy agyon van állítgatva (gondolom nem éppen szakemberek által), így ez be van neki rögzülve, mint a legtöbb modellnél a "mindjárttüsszentek" nézés. Köszönöm, teljes mértékben egyetértek Veled!
-
DavidPetson
csendes tag
válasz randras_83 #55381 üzenetére
Csatlakozom a kollégához
Már csak modelleket kéne keresnem
-
DavidPetson
csendes tag
válasz randras_83 #55379 üzenetére
Pedig fény szerintem több volt, mint a linkelt képed készítésénél (amire ment is a csillag ), de kellett rajta zajt szűrni, igaz nem sokat. De mindig tanul ez ember
Most látom a link 2-t, a rendezői bal könyök környékén nem az? (akarok én is ilyen képeket fotózni )
-
DavidPetson
csendes tag
válasz randras_83 #55377 üzenetére
Van egy fix 50-es 1.8asom De nem az a legnagyobb problémám, hanem az, hogy 100as ISO-n is zajosak a képek és nem jövök rá, hogy miért, a másik, pedig, hogy az 50-es 10-ből 5x mellé fókuszál.
A 6-os pl az 50-essel készült
[ Szerkesztve ]
-
DavidPetson
csendes tag
válasz randras_83 #55375 üzenetére
#55374 *Ropi*
A fákat direkt akartam bele komponálni, viszont a fejből növő-t nem vettem észre, azt hittem adni fog a képhez, de ezek szerint nem kellett volna.
6. Nálam ez mindig kérdés, hogy mennyire nyúljak bele az ilyen szét álló hajakba utólag, ha már a helyszínen nem fésülködtünk
Köszönöm a válaszokat!
Általában ezeken a lépéseken szoktam végig menni, az arcbőrt Frequency Separation-al próbálom simítani. Általában örekszem arra, hogy természetes hatást adjon. Ezek szerint túl lett húzva
-
DavidPetson
csendes tag
Először is köszönöm mindenkinek az építő jellegű kritikákat, ebből tanul az ember.
Egész jól ismerem a hölgyet, valóban "vadóc", illik a személyiségéhez a merészebb smink, bár szerintem is átesett a sminkes a lónak arra a bizonyos felére. A sorozat többi részét is feltöltöttem, ahol a fentiekre is próbáltam figyelni.
Sizmael: Az sajnos ugyanúgy a sminknek köszönhető, a fejen gyakorlatilag nem, vagy alig használtam DB-t, viszont nem tudtam szépen kiszedni sem, így maradt.
Cathrine: Tartottam tőle igen, hogy ez egy újabb fícsőr amit nem értek meg, ahogy a fentiekben említett szemöldök trendet sem. Általánosságban egyet kell érenem, hogy bizony kell a smink, mert nagyon szép tud leni, de ami sok, az sok.
jjeahh: Egyetértek a póz és a vágás sem az igazi, (nincs is crop) csak egy elkapott jelenet volt, nem is tudta, hogy akkor éppen fotó készül, viszont annyira tetszett a szeme a képen, hogy nem tudtam kihagyni.
Szóval köszi mindenknek. Amúgy nálatok mi az utómuka sorrendje portré esetében?
[ Szerkesztve ]
-
DavidPetson
csendes tag
válasz Fandango #52693 üzenetére
(#52694) randras_83 :
A felső ajkak feletti fehér sáv annyira kontrasztos volt a helyszínen is, hogy bevallom őszintén én azt hittem hogy smink fícsör. A fogakon konkrétan nem volt semmiféle tisztítás, világosítás etc... Van még egy rakat kép, de akkor figyelek ezekre az utómunka során, köszönöm szépen!
-
DavidPetson
csendes tag
Ez szerintem nem OFF, érdemes megnézni ezeket a képeket: 2017 National Geographic traveler contest
Ha mégis OFF, akkor sorry
-
DavidPetson
csendes tag
Tisztelettel érdeklődnék, hogy ezeknek a fotóknak mennyire áll jól ez az utómunka, mert én már annyit bszakodtam vele, hogy nem tudom már eldönteni.
Köszönöm
-
DavidPetson
csendes tag
-
DavidPetson
csendes tag
Sziasztok!
Volt szerencsém koncertet fotózni, még soha nem csináltam, így kérnék egy kis véleményezést.
Köszönöm
-
DavidPetson
csendes tag
(#44328) marcitp
(#44329) Muerte68Köszönöm a válaszokat! A profik alatt azt értettem, hogy aki nálam jobban tudja
m3ss
Ugyancsak köszönöm az építő kritikát, erre van szükségem ahhoz hogy fejlődjek és tanuljak. A városháza technikailag, hogy állná meg a helyét?
a rekeszertekek, erzekenyseg meg a zaridok eleg randomnak tunnek
Csak tesztelés fázisa van, hogy mivel milyen hatás érhető el.
Köszönöm mégegyszer
-
DavidPetson
csendes tag
Szaisztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Eddig videózással foglalkoztam, de érdekel a fotózás is, amit viszont csak nem régen kezdtem el. Ahhoz, hogy fejlődni tudjak, szükségem lenne szakértői visszajelzésekre, profiktól, tőletek.
Amennyiben időtök engedi, kérlek nézzétek meg az első képeim és kérném a véleményeiteket, mik a hibák, min javítsak.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nikon D7200 Nikon AF-S 50mm 1.8 G Nikon SB700 Nikon 17-55mm f2.8 Objektív Dobozosak 50 17-55 sb-700
- Zhiyun SMOOTH Q3 Mobil Gimbal -Okostelefon Stabilizátor
- Zhiyun Weebill 3S ÚJ
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + tok ( Canon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest