Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
Üdv. Kicsit off, de remélem azért kapok választ
Adva van egy Samsung WB50F fényképező. Ma ballagáson szeretnénk használni, és a képeket később előhívatni. Eddig 10*15 méretben hívattunk elő, de sajnos sokszor "levágott" részleteket az előhívó. Gondoltam, hogy valami a felbontásokkal lehet, így átnéztem, hogy milyenek vannak, de nincs közte 2/3 arányú felbontás. Valahol írták, hogy át kell állítani erre az arányra a fényképezőt, de sehol nem találtam. Esetleg valami ötlet, hogy lehetne megoldani?
Köszönöm, és még egyszer bocsánat az offért....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
válasz Saccco #39687 üzenetére
Köszönöm!
Tudom már jártunk így sajnos, és mivel az ilyesmi általában szülőknek lesz fotóalbumba, így nem előnyös, ha a képek eltérő méretűek. Reméltem, hogy be lehet valahol állítani, de többször átnéztem a menüt és sajnos nem lehet
Valószínűleg akkor marad a fehér csík, mint a "régi" tévén a szélesvásznú film...
Furcsa azért, hogy egy ilyen beállítást kihagynak egy digitális fényképezőből.......unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs