Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
bbchris
senior tag
válasz biflora #7465 üzenetére
Egyvalamit észrevettem a te képeden is amivel megnyugtattál jelen esetben a 4. és az 5. kép . Azt hittem először a Nikonomnak valami baja van a szín visszaadásával mert ez a bíbor bordós virágok színe a valóságban más mint itt a képen . Én is fényképeztem ilyesmi színű virágokat és nekem is kissé ilyen érdekes színben adta vissza a kép és mindig photoshoppal kellett visszaállítani eredeti színre . Amúgy jó képeket csinálsz .
-
ballington
addikt
válasz biflora #7465 üzenetére
Nem tudom milyen géped van, de úgy tudsz legtöbbet kihozni belőle, ha legnagyobb zoomra és a legtágabb rekeszre állítod a gépet (minél kisebb f szám, ami adott zoomnál enged).
De ez általában a kép enyhe minőségromlására vezethet.
Továbbá kerüld a középre komponálást és próbálj jobban ráközelíteni a témára. A színek rendben vannak.Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
Novics
senior tag
válasz biflora #7230 üzenetére
Jeeeeeeeeeeeeeeeeee.... ilyenem nekem is van!
Amúgy meg csak a hétvégi tűzijátékról készült képeimmel akartam terrorizálni a nagyérdeműt.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
m3ss
veterán
válasz biflora #7188 üzenetére
jo lett a kompo a masodikon, csak nagyon a kep szelere kerult az ut/szivarvany talalkozasa. ramehetnel meg utomunkaval a szivarvanyra meg a felhokre azert.
fulton az utomunka egesz jo lett, mint kep nem valt ki belolem sok mindent, de az otlet/megvalositas nem rossz.https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Real_Necro
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- Sigma 28-70mm f/2.8 DG DN Contemporary (Sony) full frame objektív
- Canon Speedlite 580EX II vaku és távvezérlő szett eladó
- Panasonic Lumix DMC-FZ1000 II
- Zhiyun SMOOTH Q3 Mobil Gimbal -Okostelefon Stabilizátor
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest