Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
Real_Necro #22998 üzenetére
jaaaaaj
nagyon pörög a topik és nagyon ömlesztik be az emberek a képeket, amiknek a java részével nem tudok mit kezdeni. így efelett is átsiklottam, aztán most lapozgattam visszafelé kicsit és lámszóval a vignette az nagyon sok, szerintem felesleges. és nagyon jó meglátás egy előttem szólótól, hogy a szemeire még mehetne egy kis világosítás.
(#23038) Nameste, jó meglátás
mást sajnos nem tudok hozzátenni, ugyanis fogalmam sincs mitől lehetne jobb
amúgy nézegettem a képeid, tetszik a látásmódod.
hoznék én is egy képet, remélem ez így még belefér, ugyanis a képet nem én kattintottam el, hiszen én vagyok rajta. DE az én gépemmel készült, én instruáltam a haverom pár kattintás erejéig kifejezetten ehhez a képhez, én állítottam be a gépet, a fókuszt, meg hogy honnan legyen meglőve, majd persze én is dolgoztam fel a képet. tulajdonképpen egy élő távkioldóról van szó
szóval remélem nincs ellene a szabályoknak és tekinthetem a sajátomnak. -
Big-Lacos
aktív tag
válasz
Real_Necro #22998 üzenetére
Nekem tetszik vignettel mindennel, bar nem vagyok otthon nagyon elolenyek (kutyak,emberek) fotozasaban.
Szerintem mintha az orran a szor elesebb lenne mint a szeme, de ez lehet inkabb szorszalhasogatas(#22992) ccs2929: Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple asztali gépek
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Canon EF-S 18-135mm IS USM vagy Canon EF-S 18-135mm IS STM vagy Canon EF-S 18-135mm IS objektívek !
- Nikon AF Nikkor 35-80mm, 1:4-5.6 D objektív
- Canon EF-S 55-250mm IS II és Canon EF-S 55-250mm STM objektívek
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- SONY-E TAMRON 18-300 F/3.5-6.3 DI III-A VC VXD 2,5év garancia újszerű keveset használt
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung S23 128GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest