Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
válasz
fattyu #14421 üzenetére
annyit emlegettétek ezt az m42 témát, hogy gondoltam magamban ezt már nekem is meg kell néznem, vagyok annyira kíváncsi : ))) van egy féltve őrzött zenitem, amin egy industar 50-2 50mm f3.5-ös m42-es foglalatú obi csücsül. kár lenne porosodni hagyni
namost viszont. ugye jön az adapter kérdése. ott megakadtam hogy peremes meg perem mentes. ehhez spec melyik kell, ha itt a lencse adatlapja? amúgy eszméletlen komoly képeket készített vele a tag, persze nem álltatom magam, nekem ilyen képeim pusztán egy ilyen obitól nem lesznek, de nagyon felcsigázott a dolog : ))))))))))
-
hmiron
tag
válasz
fattyu #14421 üzenetére
már egy helios 44m-2 is klasszisokkal más élményt és minőséget nyújt, mint egy kitobi, plusz az ember jobban belelát és átélheti egy fotó megalkotását!! szóval szerintem a fotózás valami ilyesmiről szól/ vagy csak szólt! legalábbis nekem
fattyu : az aláírás nagyon üt!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512/12GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest