Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
Szia,
Az első nekem tetszik, talán ha a háttér kicsit elmosottabb lenne, még jobb lenne.
A másodikon a levágott oszlop és a jobb oldalon lévő ember számomra zavaró, a tetejéből biztosan vágnék, valamint kicsit lentebbről készítve lehet hangsúlyosabbá válna "Rocky".
A pislogósnál a bokor lett kicsit levágva, lehet érdemes lett volna balra kutyát, jobbra bokrot komponálni, bár úgy meg túl mű lenne. Esetleg közelebbről és lentebbről a kutyát, úgy is ő a főszereplő.
Csipkebogyós szerintem nem sikerült, háttér nincs eléggé mosva, levelek levágva...
"Rocky ül"-nél levágtad szegény eb lábát, valamint kifelé néz a képből, itt lehet az álló kép jobb lenne.Én így látom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest