Új hozzászólás Aktív témák

  • máyköl

    veterán

    válasz filózoli #1347 üzenetére

    Mert öregem, nem tudod megérteni, hogy baromi unalmas már az unokahúgodat bámulni. Könyörgöm, fotózz már valami mást is, ne csodálkozz, hogy lecsesznek!

    Most nekünk mi az érdekes az unokahúgodban, de komolyan. A rokonod, szereted, oké, de mi már iszonyúan unjuk, és ezt ne vedd sértésnek.

    Nem szeretnénk téged piszkálni, nehogy azt hidd, de minek rakod ide be a képeid, ha nem hallgatsz a véleményekre? Nem azért van a topik, hogy a képeidet véleményezzük, elmondjuk, hogy mit kéne máshogy csinálni, és te azt máshogy csinálod legközelebb. De nem.
    Keress más témát. Az unokahúgod meg addig fotózod, ameddig akarod, de köszönjük, mi már nem kérünk belőle. Tele szemeteled vele a topikot. V
    Fotózd le, és rakd be a családi albumba, de nekünk már tényleg elég volt.
    Ha pedig nem voltam elég egyértelmű, és továbbra is az unokahúgodról láthatunk csak képeket, akkor már moderátornak lesz szólva, mert ez már tűrhetetlen, ne haragudj.
    Ha 20x nem lett még szólva emiatt, akkor egyszer sem. Átláthatatlan a topik, mert a kislányról szól minden második hozzászólás, b@zi nagy képméretekkel. Legalább linkelnéd.

    A kutyás tényleg nem rossz, FF-be jó lett, de lent nekem szűk.

Új hozzászólás Aktív témák