Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Az IT területeken jártas kollégáktól szeretnék érdeklődni, hogy ebben a szituációban szerintetek milyen lehetőségeim vannak.
Gépészmérnök BSc + MSc végzettséggel, 3 év gépészmérnöki szakmai tapasztalattal erősen gondolkodom pályaváltáson, mert egyre inkább azt érzem, hogy jobban érdekel a programozás, mint az, amivel jelenleg foglalkozom. Az egyetemen a matematikát és a fizikát komolyan megtanították, illetve volt két tantárgy, ami a C/C++ alapjairól szólt, volt egy kicsi Matlab is. Ezen felül otthon is C++-oztam néhány hétig, továbbá egy-két hónapot rászántam Python tanulására. Végigcsináltam a Codecademy és Datacamp oktatókat, és otthon csináltam egy-két kis projektet. Jelenleg ezt a gépész munkaidőmön kívül folytatom, tehát elég lassan haladok, jó lenne munka közben gyűjteni a releváns szakmai tudást. Budapestre akarok költözni, és ott esetleg találni valamilyen fejlesztői állást.
Meglátásotok szerint milyen lehetőségeim lennének most, ha egyáltalán ilyen minimális alapokkal lennének, és milyen bérre számíthatnék ebben az esetben? Ha ez még kevés, akkor mennyit kellene még otthon önszorgalomból fejlődnöm, hogy a továbbiakban erre már munka közben legyen lehetőségem?
Az analitikus gondolkodásmód, nyelvtudás, és bármi egyéb soft skill, ami ilyen munkához szükséges, bőven megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN1
- Dobozos Asus TUF Gaming LC II 360 ARG vízhűtés !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest