-
GAMEPOD.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziriuszi
csendes tag
Én épp most kerültem összetűzésbe a postával épp emiatt. Elejében jól működött ez az online vámügyintézés fizetése, de szerintem rájöttek, hogy nagyobb bevételre is szert tehetnek. Szerintem az elektronikus adatbázisban (ha egyáltalán létezik) ua. az információ van mint a csomagon. Ha meg az igényelt adadokban van olyan ami "posta technológia", akkor takarják ki azt a részt, így szokás. De attól tarok nincs is ilyen adatbázis. Jól emlékszem elejében csak az volt a kérés a csomagon mindenképp tüntettessük fel a telefonszámunkat és/vagy az email címünket.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- 3D nyomtatás
- RAM topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Google Pixel topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Diablo IV
- Milyen mosógépet vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Makulátlan Microsoft Surface Pro 11 32/1TB eladó sok extrával!
- L15 Gen2 27% ÁFA 15.6" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- WD My Passport 5TB HDD, külső merevlemez, ÚJ, bontatlan!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I5 14400F / RTX 4060Ti / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Western Digital - Ultra
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" - i7 - 32GB - 512GB SSD - Asztro - Garancia!
- i9 12900KF/ RTX4070Ti Super/ 96GB DDR5/ AIO/ 990Pro 1TB/ 1000W EVGA/ Jonsbo T59X/ ÚJ!!
- Gamer Laptop MSI Intel i7, GTX1660Ti 6GB, 32GB DDR4 ram, 250GB SSD
- Glorious PC Gaming Race kapcsolók, switchek - Kailh Red/Brown, Gateron Red/Brown