Hirdetés
-
GAMEPOD
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziriuszi
csendes tag
Én épp most kerültem összetűzésbe a postával épp emiatt. Elejében jól működött ez az online vámügyintézés fizetése, de szerintem rájöttek, hogy nagyobb bevételre is szert tehetnek. Szerintem az elektronikus adatbázisban (ha egyáltalán létezik) ua. az információ van mint a csomagon. Ha meg az igényelt adadokban van olyan ami "posta technológia", akkor takarják ki azt a részt, így szokás. De attól tarok nincs is ilyen adatbázis. Jól emlékszem elejében csak az volt a kérés a csomagon mindenképp tüntettessük fel a telefonszámunkat és/vagy az email címünket.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gurulunk, WAZE?!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Politika
- Nyaralás topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest