Hirdetés
-
GAMEPOD
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
Rendeltem egy autós mobil tartót, de hibás, nem használható.
Először próbáltam privátban megegyezni vele, de csak húzta az időt, ezért vitát nyitottam!
Leírtam, hogy a termék hibás, nem használható és egy videót is csatoltam!
Az eladó ezt reagálta:
Dear friend, could you pls change the dispute reason to logistics reason ??
You can reopen the dispute and choose the logistics reason(choose "i do not receive the item", then choose the logistics reason, such as" Purchase Protection is running out, but package is still in transit") .
Then we will accept your request and the Aliexppress will return your money in 10 working days
hope you can understand.Azt kéri, hogy módosítsam a vitát (tudok egyáltalán ilyet)?
Vagy mit javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest