Hirdetés
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 3
- PlayStation 5
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- EAFC 25
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
GAMEPOD
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok segitseg kellene. Van egy vitas ugyem nem eredeti termekrol. Nyitottam disputot, leirtam mi van, lehet ellenorizni a gyarto honlapjan ilyen levakaros sorsjegy alapjan az ellenorzo kodot nincs az adatbazisukban. Ez volt a dispute alapja. Az ali elutasitotta. Az ok: Seller has provide the Certificate Of Authority of the brand, which can prove that the product is original. En nem is azt mondtam mind hamis csak azt hogy az enyem.
Es ez az amivel mit is kezdjek szerintetek? Since the seller has provided the authorization file from the brand owner / purchase invoice to prove the item was original, we would like you to provide counter evidences: the official inspection statement from the brand owner.
Mivel nem hagynam annyiban, irtam a kutyu supportnak hogy lehetseges e hogy az ellenorzo kod nincs a rendszerben igy gondolom az AliExpress' Proposal semmikeppen sem accept. De a reject amivel elutasitom azutan mi van?
Ja es a message historyt azt latja az ali support? Mert ott szepen leirtam az eladonak mindent, de az mintha ott se volna a supportnak
Koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- ZIDOO médialejátszók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AliExpress tapasztalatok
- Trollok komolyan
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest