Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
Köszönöm az infót!
A hűtőpados srácra rá is írtam, amúgy is terveztem volna alá egy hűtőpadot valamikor!Úgy tudom nv-nél driverből is le lehet korlátolni játékonként az fps számot.
Azt hiszem van valami silent mód talán?
A nevét nem tudom pontosan, ezt kell bekapcsolni a kontroll panelben, aztán a driver-en belül az adott játék exe-ját kell kitallózni, és alatta egy beállítási sávban lehet beállítani utána a kívánt fps-t.
Ez is működhet nem?Szerk:
Találtam egy videót az nv beállításról, amire gondoltam: Whisper mode.Igen, a procit én is így gondoltam, kértem a srácot, hogy tegyen rá egy aida 64-et.
Ezzel szeretném majd ott helyben letesztelni hogy mennyire stabil jelenleg a cucc.
De előtte minden féle képp kikapcsolnám a turbót a windows energia gazdálkodási résznél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ 15IRX9, 15,6" FHD gamer laptop , i7-13650HX, RTX 4050,Windows 11
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7400 i7 8665U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- 2021 Macbook Air M1 8GB // 500Gb // 84% akku
- Dell Latitude 5400 i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Csere-Beszámítás! Zotac RTX 4060Ti 8GB Twin Edge Videokártya!
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest