- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz ész ventura #1236 üzenetére
Nem. Egyáltalán nem. Sokan húzták is a szájukat emiatt. Az a baj, hogy az előző két alien játék szerintem gyenge volt. Illetve többen panaszkodtak, hogy a lény egyáltalán nem félelmetes. Ezért itt egy teljesen más játékstílusról van szó.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
válasz ész ventura #1234 üzenetére
Nem.
"Egy" alien van csupán....az elől kell bújkálni. Ha nem találkoztál vele akkor gondolom legkönnyebb szinten játszod. Egyébként a játék lényege, hogy még csak véletlenül se találd magad szemtől szemben a lénnyel. Szóval addig jó míg nem találkozol vele, hiszen akkor menthetetlenül meghalsz.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #1230 üzenetére
Nekem mindig van számára egy pipe-om. Az az egy hely ahol használni szoktam.
-
marilllyo
veterán
válasz Weareus #1228 üzenetére
Nightmare mód?
Egyébként fegyver nélkül a reaktor utáni részt nem tudnád megoldani szerintem. A droidokat el kell intézni. De úgy nagyjából az az egyetlen hely. Illetve előtte a bolt gun megszerzésénél lévő droid-nak is halnia kell...nincs mese.Amúgy egyszerű... ne használd.
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #1225 üzenetére
Nem tudtam hogy az arctámadó is alien kill-nek számít vagy sem... Úgyhogy ahogy betöltött a pálya már vettem is elő a pipe bombát. Érdekes, volt, hogy két noisemaker sem csalta le az alient. A pipe bombra általában lejött.
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #1223 üzenetére
A kép a platina ikonja ps4-en. (platina trófeát kapsz ha megvan minden)
Nem volt mentésem arra a pontra. Betöltöttem a 17-es küldit de nem vittem el az arctámadóig. Volt egy pipe bomb-om azt rádobtam az ott álló őrre. Arra mindig lejött a dög is.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
Megvan a platina! Ezennel befejeztem.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #1220 üzenetére
Na. Összegyűjtöttem mindent.
Már csak egy jó órányi értelmetlen grind-olás van hátra. 100 alien kill...ami annak fejében, hogy az első két végigjátszásom alatt csak 1x haltam meg...eltart egy darabig.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #1217 üzenetére
Isten őrizz!
Figyi! Hogyan van ez a gyűjtögetős acsívment? Muszáj 0-ról végigtolnom újra a játékot és szépen sorba felszedegetni őket? Vagy mehetek mission select-tel?! Kiválasztom a küldit. Összekapom ami rajta van kilépek és megyek egy következő mission-re? Az is elég lehet?
[ Szerkesztve ]
-
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #1213 üzenetére
Jah.
Visszatérve a nehézségre.
Ebben a játékban van a Nightmare mód...meg a többi. A "Get to the airlock" rész után könnyebb novice-on. Az androidokkal való mókázás az pitiáner feladat novice-on. A többi ugyanaz.
-
marilllyo
veterán
válasz cyberkind #1211 üzenetére
Most elkezdtem novice-on is. Azt a k*rva One Shot trophy-t meg akarom bökni. Érdekes egyébként, hogy novice-on az első loot helyen a játék elején már shotgun lőszer várt. De furcsa mód hard-on itt az androidos részen már tele voltam medkit-tel meg mindennel.
Szóval novice és hard között annyi a különbség, hogy az android kb 6x is elkaphat mert alig vesz le életet. Illetve több lőszer van a loot között. Remélem a lángszóró naftával is így lesz.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
Srácok! Vagyis Schumi!
Itt kikapcsolja a camerát. De ezt meg tudod tenni az acces revire ponton is ahogy belépsz a terembe közvetlenül jobbra. Van különbség?
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #1203 üzenetére
Mire visszaérsz a dokihoz akivel a plekszin keresztül beszélsz van egy ajtó...ahonnan jöttél eredetileg ugye. Na oda nem szabad utána bemenni. Mániája ott felbukkanni.
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #1194 üzenetére
Na az az a rész ahol nekem semmi másra nincs szükségem mint 2 darab fáklya.
Hát amikor nightmare-n vittem akkor a reaktor odavezető szakaszán ki kellett cselezgetnem a droidokat. Nem lett volna lőszer oda és visszafelé is megölni mindet. Sajnos újratermelődnek kifele jövet. Baromi mázli kell mert pont annyi bolt gun ammo van amennyi kell. Stun baton-ból azt hiszem 2 darab volt.
Lángszóró mondjuk volt vagy 600 egység mire befejeztem. Most hardon nem volt türelmem cselezgetni az alien-t. Megláttam és kapta.... "visszamennyééé".
Én azt mondom, hogy 500 egységnyi naftával még nightmare-n is bőven ki lehet húzni. Az az 500 is igazából a pókokhoz kellhet. Bár én azokat is csavarkulccsal ütöttem le.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #1192 üzenetére
Ezt milyen nehézségen toltad?
Novice módban észrevehetően könnyű a játék? Gondolom van egy talicskányi nafta meg sörét.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #1187 üzenetére
Ez a rész sima liba volt ... De elbuktam. Hol? A legvégén amikor elkap az alien és félköt a falra. Utána elkapott egy facehugger...mondom sebaj load previous save....gondoltam megvárom míg újra tudok menteni és elmentek... na ott meg egy alien ölt meg a lángoló irányítóközpontnál. Konkrétan a save terminálról tépett le. Hiába nem ment le az animáció..a load current save-vel előre dobott a storyban a falra ragasztott részhez ahol először meghaltam. Onnan próbáltam egy load mission save-t de már hiába. elszámolta...
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #1184 üzenetére
Az melyik rész is pontosan?
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #1179 üzenetére
Most 3 trófeát akarok egy füst alatt letudni.
Hard
Nem ölök embert
Nem halok megMindezt ps4-en ahol nincs lehetőség kikapcsolni az alient...
Feladtam magamnak a leckét mi?A one shot-ot a facehugger buktathatja meg. Egyelőre a lvl. 12-nél járok. Nem akartam, hogy meglepjen mert nem emlékszem pontosan, hogy mikor jönnek...
-
marilllyo
veterán
Hányadik küldinél jön először a facehugger?
-
marilllyo
veterán
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #1171 üzenetére
Mentesz egyet és várni kell, hogy újra menthess.
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #1168 üzenetére
Mennyi a cooldown time-ja a mentési pontoknak?
-
marilllyo
veterán
válasz fpeter07 #1165 üzenetére
A játék paráját az adja, hogy míg a Dead Space-nél ha letekerted a hangerőt gyakorlatilag minden félelmetessége elveszett....
Itt ezt nem teheted meg. Sőt kifejezetten fülelned kell mert a hangokból derül ki, hogy a dög az a szellőzőben van vagy pedig a folyosón sétál. Ezt pedig tudnod KELL különben esélytelen, hogy eljuss A-ból B-be.A Dead Space ijesztgetős volt. Ott attól féltél, hogy ha befordultál a sarkon akkor neked ugrik egy necro.
Itt egyáltalán nem. Nincs is benne jump scare talán. Nem emlékszem egyre sem. Itt a parát az adja, hogy érzed, hogy folyton ott van körülötted és zuholva közlekedik. Bújkálsz, hogy ne vegyen észre. De elsőre biztosan remegni fogsz a félelemtől. Még...tán másodikra is. Most a harmadik körömet futom a játékkal...most már sokkal magabiztosabban közlekedek.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #1136 üzenetére
Jaaa...jó. Azt hittem ez valami mod hozzá...
-
marilllyo
veterán
-
marilllyo
veterán
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #1125 üzenetére
Én egy story DLC-nek jobban örültem volna. Megvettem anno a season passt...de kár volt.
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #1118 üzenetére
Én addig...addig töltöttem újra amíg nem fordult vissza. Mondjuk utána meg követni kell ugye. Elér egyből egy kereszteződéshez egy másik droiddal. A másik hely ott van ahol még vissza szokott fordulni. De ha azt is megúszod akkor már mázlid lehet...Ilyenkor jó ugye még a pisztoly lőszer. Ha egyszer fejbe lövöd akkor hátrahőköl és van pont annyi időd, hogy elfuss mellette úgy, hogy ne ragadjon meg. Nem könnyű na...
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #1116 üzenetére
Na iggen... A reaktor. Az út odafelé a legnehezebb. Legalábbis nightmare-en. Nincs elég lőszer kilőni a droidokat... Vagy ha van is..később kelleni fog. Elrohanni mellettük meg nagyon lutri... Jujj mit szívtam..
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #1110 üzenetére
Az ágy! Az rémlett. Igen egy folyosón. Amúgy 2x vittem végig a játékot és se noisemakert, se csőbombát nem használtam. Nightmaren dobtam el egy EMP-t meg egy flare-t. 1-2 pisztoly golyó ahol muszáj... Meg a reaktornál stun gun. Amúgy én a nightmare-t javaslom mindenkinek. Sokkal nem nehezebb viszont az hozza igazán a feelinget.
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #1107 üzenetére
Az ott van pont ahol a dög lejön nemde? Azt még pont el lehet kapni a rohanás előtt vagy után?!
-
marilllyo
veterán
válasz backtoblack #1104 üzenetére
A legnehezebb részt...az orvosi részleget konkrétan át lehet rohanni. Nézz zsütüböt. 2x vittem végig. Egyszer easy-n, egyszer meg nightmare-n.
Én megvettem Steam-en de most épp PS4-re várok egy akciót...nekem ez KELL oda is! Imádom![ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
Javaslom a társaságnak a SOMA játékot. Eléggé hajaz az Alienre. Nem rossz...
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #1077 üzenetére
Most már inkább várjuk a második részt.
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #1067 üzenetére
Milyen "random, vicces" dolgokra gondolsz?!
-
marilllyo
veterán
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #1063 üzenetére
Igen csinálhatnál egy "apró trükkök" videót.
Vagy egy második részt....PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #1017 üzenetére
Neten millió meg egy leírás van, hogy merre vannak az ID-k. Én tuti az alapján nézném.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
Nem világos egyébként most sem teljesen story. Legalábbis nem tudom összeegyeztetni a filmmel a játékot.
Ripleyék leszálltak az lv426-on összeszedik a dögöt. Majd alszik picit. Pontosan 57 évet.
Ezalatt az A:I storyja szerint Marlowék is leszállnak ott és összeszednek egyet amit visznek ugye a sevastopolra.
Ezekről ugye mind tudott a Wey-yu.
Aliens: Ripley elmeséli, hogy mi történt és, hogy az lv426-on abban az űrhajóban vannak a tojások aminek hatására odaküldenek embereket, hogy körbenézzenek. Tehát a wey-yunak mindvégig tudnia kellett mindenről..de miért csak akkor küldték oda az embereket körbenézni amikor Ripley elmesélte nekik.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
Érdekes utánam még egyszer sem jött be a dög....
Droidok és emberek ellen jó a szellőző. Oda nem jön utánad még akkor sem ha észrevesz.Mozgásérzékelő? Hát nightmare-n eléggé felejtős. Mutat valamit de csak összezavar. Én mindig úgy csináltam, hogy próbáltam szemmel tartani a dögöt. Lejött és mindig úgy mentem, hogy a fél szemem rajta legyen.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #1003 üzenetére
Ma locsolós kell. Nincs valami hasonló alien savas vérrel?
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #991 üzenetére
Amikor kell a compression cilinder? Nekem igazából az egész játék most mentési helytől mentési helyig tartott. Nightmare-n abszolút nem figyeltem a story-ra már. Cutscene-ket is átugrottam. Egy másodpercet sem tudnék belőle felidézni. De még amikor először easyn vittem végig..még akkor sem. Szóval most lehet végig kéne futnom harmadjára is a story végett.
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #984 üzenetére
Hol van ez a rész?! Erre nem emlékszem.
-
marilllyo
veterán
válasz cyberkind #974 üzenetére
Pont ez a durva, hogy egy dead space-nél ha kinyomod a hangot mert fosik a szád akkor fele olyan félelmetes...de itt ezt nem lehet megtenni mert a hangok nélkül kb. mintha vakon mennél. Esélyed sincs.
Sry: dupe
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
Na...nightmare pipa. Hááát. Tized annyit szenvedtem vele mint először easy-n. Igaz...végignéztem egy speedrun videót és ellestem pár trükköt. Flamethoverből mindösszesen 2x fújtam az alienre. Meg tudtam volna csinálni nélküle is...de már annyira a végén voltam, hogy lusta voltam bújkálni. Egy molotovot rádobtam de csak az assignment miatt. Az a tapasztalatom, hogy nightmare szint annyiban különbözik, hogy alig akad craftolnivaló cucc illetve ha valami elkap akkor meghaltál. Nem nagyon van második esély. Talán ennyi ami zavart a játékba így visszagondolva, hogy a szinte nincs szükséged a tárgyakra. Csőbomba, füstbomba...stb. Azt sem tudom, hogy néznek ki. Noisemaker helyett jó a flare is. Rámegy ember-alien minden. A két legnehezebb küldetés egyértelműen az 5. és a 17. Mindkettőt sprinteltem. Ki van számolva de meglehet csinálni. Az alien egyébként semmivel sem "gonoszabb" vagy szemfülesebb mint easy-n. Nem láttam különbséget. Annyi, hogy ha szemből fújod meg flamethowerrel akkor ugye még nekedugrik...és nightmare-n az elég, hogy véged legyen.
(#973) .LnB: Apró trükk...ha észrevesznek a droidok de van mentés terminál a közelbe...csald el őket és rohanj vissza majd gyorsan ments egyet...utána esc és töltsd be. Úgy töltődik újra, hogy a droidok nem tudnak rólad... ugyanez érvényes az alien-re is.
Na....btw...mindegy... letöröltem. 2x végigvittem. Van még pár steamos assignment de nincs energiám most újra elkezdeni. Úgyhogy köszönöm szépen várjuk a folytatást....
-
marilllyo
veterán
Nah...reaktor pipa nightmare-n. Azok a kurva droidok. Ezek a csuklyás fajtákkal már nem lehet eljátszani azt, hogy belelősz egyet és elfutsz mellettük. Odafelé mondjuk elfutottam mellettük. Igaz, hogy ~15. próbálkozásra, de nem akartam semmit sem felhasználni.
Egyébként eddig egyetlen egy priccentésnyi naftát toltam el. Muszáj volt a pókocskára aki az szellőzőbe jön. Illetve a fészek kellős közepén nyomtam el a legelső medkit-et. Muszáj volt mert az pókokat nem tudtam szétcsapni a kulccsal mert a sav vesz le egy picit mindig. Egyébként én alig találtam cuccot a fészekben. Semmit szinte. Pedig amennyire tudtam benéztem mindenhova. Illetve néztem a speedrun videót...ott is sokkal több mindent talál a srác. Azok is random vannak elszórva.
Egyelőre minden helyzetet próbálok úgy megoldani, hogy semmit se kelljen elhasználom. 15 shotiból maradt 3 a reaktoros droidokra a végén. Muszáj volt őket megölni. 3 fejlövés kell azokba.
Most úgy állok, hogy 3 shoti, 22 revolver, 675 nafta és 2 boltgun lövedék. Illetve nagyjából minden cuccból van 1-1. Annyira spórolok velük, hogy a végén megmarad minden.[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #964 üzenetére
Nem. Még az előtt valamikor. Ha jól emlékszem ott a 8382-es kód környékén van egy másik ajtó is.
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #961 üzenetére
Nah...megvan. 1 shotim ment el meg egy revolverem. Spórolás gyanánt jobb megoldás lehet. Nem kell 2 shoti egy androidba. Elég egy + egy revolver. Egyébként találtam egy szobát ahol szerintem ottfelejtették a cuccost. Csurig volt minden földi jóval illetve a sok robotos résznél ugye ott hátul..basszus ott van egy kész EMP is. Nem is kellett volna aggódnom. Természetesen egy EMP és egy shoti lőszerrel megoldottam a dolgot.
13 küldetés és igazából egész jól meg is szedtem magam. ~10 shoti meg 22 revolver. Illetve bármit ki tudok craftolni. Noha...eddig semmire sem volt szükségem...PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
válasz marilllyo #958 üzenetére
Van kemény 13 revolver ammo-m, meg 5 shotim. Mindez úgy, hogy asszem 1-2 revolvert lőttem csak egész eddig. Azt tudom, hogy EMP-re szükségem lesz szóval azt craft-oltam egyet. Azt sajnálom, hogy stun baton-ból nincs egy darab sem. Egy volt azt el is használtam. Ha stun-nal megbököd utána kalapáccsal meg tudod ölni.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #956 üzenetére
Nem mindegy egyébként, hogy honnan fújod rá. Ha nem lát...észre sem vesz és ráfújsz egy pettyet akkor megijed és elmegy. Legalábbis nekem volt ilyen. Kivágtam az űrbe. Eddig egy korty naftát sem használtam (650 egység van) és még mindig nem használtam medkit-et. Most viszont szívok. Annál a résznél vagyok amikor az androidok megőrülnek és elkezdik irtani az embereket. El kell jutni a Marshall irodájába. Próbálnám úgy megoldani, hogy ne kelljen semmit sem felhasználnom de nem könnyű. Arra mondjuk rájöttem, hogy ha beszorít az android revolverrel egyet bele kell lőni. Hátrahőköl annyira, hogy el tudsz futni közvetlenül mellette. Csak úgy rohantam mint állat...és 3-man voltak a nyomomban. Nehéz..na.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #953 üzenetére
1x találtam zseblámpa elemet. De én is csak annyit használom, hogy a szellőzőben fel-fel villantom. Most tervezem kivágni a dögöt az űrbe.
10 küldi felénél járok. Ez egy igazán idegtépő küldetés...de ha ezzel megvagyok akkor egy darabig nem kell a döggel számolnom. Az androidokkal még csak-csak elvagyok. Most volt egy rész, hogy vissza kellett mennem a Lorenz Sys Lobby-ba. Tele volt fegyveres hülyével. 2 irányból lehet bemenni az egyik az esélytelen mert mindig ott áll egy ember. 3-madjára töltöttem vissza...és a másik utat választottam. Az alien pont úgy gondolta, hogy lejön körbenézni és hát ott talált 4 fegyverest. Kipucolta a terepet és elment szépen ahogy illik. Egy pisszenésembe sem került. Ezt a küldit megpróbálom még nafta nélkül megcsinálni, hogy a végén a fészekre maradjon valamennyi. Ahogy nézem egy kisebb priccentés 50 egységet vesz el. Az úgy ahogy elég, hogy jobb belátásra térjen.[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #939 üzenetére
2 Emp től meg is halnak? Mi a különbség a v1 v2 Emp között?
-
marilllyo
veterán
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #935 üzenetére
Nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget. 8. küldetést kezdtem el. Egyelőre nem használtam medkit-et. Én első végigjátszáskor is minden egyes lépést guggolva tettem meg. Szóval az alien végig fenn volt a csatornába és néha néha lejött...körbenézett aztán vissza is ment. Nem rohantam...nem zajongtam. Csak azt öltem meg akit feltétlen muszáj volt. Egyszer sem használtam noisemaker-t, molotov-ot. Lángszórót is 1x-2x. Szóval majdem csurig volt mikor befejeztem a játékot. Most nightmare-n is egyértelműen sunnyogni próbálok. A 1702-nél volt, hogy végigrohantam. Egyébként...vicces, amikor visszaértem a dokihoz és dumáltam vele ugye átmegy a másik szobába ahol majd az alien megeszi. Na engem ott evett meg egyszer. Pont mikor ment volna át a másik szobába. Pedig azt hittem védve vagyok.
Igazán 2 hely van amitől komolyan tartok. Az egyik az amikor rád szabadul az a sok android és azokat asszem ki kell nyírni mindet. Azt még nem tudom, hogy élem túl...illetve nem tudom majd, hogy tudok spórolni a lángszóróval. Márpedig a facehugger-ek ellen kelleni fog. Igazából türelmes voltam az előző végigjátszásnál is mert talán 1x-2x pörköltem oda a dögnek. El tudtam sunnyogni mellette. 1-2 tippet adhatnál, hogy hol keressek cuccokat, pl. naftát. Meg én az emberekből is sztem talán, ha 10-et megöltem. Inkább elkerülgettem őket.Amúgy én úgy látom, hogy nightmare-n sem jön le többször az alien, hogy ha sunnyogsz és nem zajongsz. Megvan ő a csatornájában. Viszont ha sokáig nem haladsz a feladattal hanem csak bolyongsz a szobák között akkor bezony lemászik picit, hogy noszogasson.Illetve azt is észrevettem, hogy ha visszafordulsz valamiért...amit ottfelejtettél de nem a küldetéshez tartozik...akkor tuti, hogy lejön.
-
marilllyo
veterán
Durva ez a nightmare mód. A 7. küldetés elején vagyok és most tudtam még csak összerakni az első gyógyító cuccot. Ja és a játék 10. percében megrázott egy kábel...na azóta egy fél ütés és meghalok szitu volt.
-
marilllyo
veterán
1702 rohanós módszerrel másodikra lett meg. Elsőre pont mire visszaérnék a dokihoz...ott kapott el az ajtóban.
-
marilllyo
veterán
Lool Azért mondjuk ez így erős.
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #870 üzenetére
Yyyiiisssss. Indul a nightmare fokozat.
-
marilllyo
veterán
válasz cyberkind #852 üzenetére
Épp ez a furcsa nekem mert elvileg akibe beleraknak egy lényt azt már nem lehet megmenteni, mert onnantól szimbiózisban vannak és ha kiveszik belőle akkor a gazdatest nemsokkal rá meg fog halni. Ködös már kicsit de mintha valamiféle rákot okozó anyagot terjeszt szét a gazdatestben ami vagy így vagy úgy de megöli. Valamelyik könyvben vagy játékban magyarázzák ezt el. Lehet, hogy az aliens colonial marines-ben. De olvastam a könyveket is lehet azok valamelyikében. Szerk: Igen abban. Conversely, Aliens: Colonial Marines claims that even if a Chestburster is successfully removed from a host, the host will later die anyway as the placenta the Xenomorph creates during development is highly cancerous and quickly fatal. It is not elaborated upon whether removing an embryo at an incredibly early stage would prevent this.[/SP] [ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #815 üzenetére
Nem. Úgy van ugye, hogy 2 mentési lehetőséged van. Egy utolsó meg egy utolsó előtti. Ha meghalsz akkor az utolsó előtti mentésedbe nincs elregisztrálva a halálod. Ez egy ilyen utolsó utáni esély.
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #812 üzenetére
Olvastam, hogy van egy glitch hozzá. Akkor is ha facehugger öl meg. Mmint a halál nélküli játékra. 2x kell menteni mindig.
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #791 üzenetére
Makett. Ebay. Jó szar minőség volt. Nem győztem pasztázni. De fasza lett. El is adtam.
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #765 üzenetére
Ennek nincs sok köze a konzolhoz. PS3-mon meg 360-on is kopp ugyanez az eredmény. A cikkben is megírták. A SEGA szarik a konzolra.
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #761 üzenetére
A konzol most fogja újra a virágkorát élni. Nem fog az bealkonyodni. Most, hogy új konzolok vannak...most fogunk újra gagyi konzolportokat kapni pcre.
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #745 üzenetére
Miért? Milyen technikát alkalmazol?!
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #743 üzenetére
Uhh ne is mondd. Mi lett volna, ha a játékot úgy adják ki. Nem lehet easy-re rakni.
-
marilllyo
veterán
Walkthrough Én anno ezzel a végigjátszással toltam. Tudom gáz vagyok.
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #663 üzenetére
Itt feszül nekem is az SSD-n várja a magyarítást.
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #635 üzenetére
Valahol valamit olvastam, hogy bugos és nem az easy a legkönnyebb fokozat.
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #629 üzenetére
Továbbgondolva amit írtál...esetleges DLC ötletnek el tudnám képzelni annak a kopasz csávónak a storyját. Ugye ő tudja, hogy egy dög elől kell menekülni szóval ahogy az alien odakerül az állomásra...és elkezdi kinyiffantani az embereket. Nekünk meg az ő bőrében kellene menekülni ugyanúgy mint Riplivel.
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #626 üzenetére
Azt nem tudom, de van ugye Leaderboards-on láttam, hogy már többen is megcsinálták.
-
marilllyo
veterán
-
marilllyo
veterán
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #609 üzenetére
Hát Amandának baja nem lehet. Legalábbis az Alien második részében ugye van egy snitt amikor elmesélik Ripley-nek, hogy a lánya idősen halt meg.
Xenot kivenni emberből meg nem lehet. Én azt mondom, hogy a második résznek tényleg az lenne a legjobb ha a Newt-tal kéne bohockódni az LV426-on.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest