- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
raggg
senior tag
válasz FollowTheORI #500 üzenetére
Gondolom ez is fizetős DLC igaz? Én season passt nem vettem, csak eredetileg a Nostromo editiont, szóval a crew expendable benne van, de a játék teljesítése után még nem éreztem rá az ingert.
ragklaatPS
-
raggg
senior tag
válasz SchumiBácsi #413 üzenetére
Mondjuk medkitet hardon is mindig tudtam craftolni végig, a sebzés engem sosem zavart. Pedig a végefelé már nem nagyon szedegettem fel az összes elszórt cuccot (flamethrower fuel persze sehol nem volt csak a többi vacak ) ).
ragklaatPS
-
raggg
senior tag
Csak akkor dobja fel, amikor benéz a csótány a szekrénybe. Vigyázni kell amúgy, mert ha előtte már nyomod a hátrafelét és úgy dobja fel az eventet, akkor valószínűleg ott a vége. (Mert ugye ha még egyszer benyomod, előtte "előrehajol".) Én ki szoktam várni amíg elmegy szépen, mert különben még észrevesz mikor kapkod a csaj levegő után.
szerk.: egyébként úgy vettem észre, hogy az egyik legrosszabb, ha a szekrénybe bújsz, nem látni semmit kifelé, a motion detector meg csak a halálodat jelenti sokszor. A legjobb opció valami tömör tárgy mögé bújni (pl. egy doboz), akkor nem vesz észre az alien és még te is látsz többfelé.
[ Szerkesztve ]
ragklaatPS
-
raggg
senior tag
Én tegnap befejeztem a játékot. Amikor azt hinnéd, hogy ennyit már nem tud %$@atni egy játék, akkor még rátesz egy lapáttal. Nekem rettenetesen tetszett egyébként, de egy darabig elég volt.
ragklaatPS
-
raggg
senior tag
válasz SchumiBácsi #377 üzenetére
Ez a vege fele volt es beszoritott egy helyre. Meggyujtottam, vartam hogy eg, de mivel a reaktornal eleg hamar elegett mindenki gondoltam adok meg neki egy kicsit, de csak jott, nekem meg nyomni kellett a gombot. Ilyen narancssarga hazmat ruhaban volt, lehet ez volt a baj? Mindegy, ha tudom, hogy nem lesz loszer kesobb akkor sporolok, mostmar mindegy.
ragklaatPS
-
raggg
senior tag
A futás az egyik legrosszabb ötlet egyébként. Van pár rész, ahol így is úgyis előjön, de a legtöbb helyen ha halk vagy (plusz a körülötted lévők sem kiabálnak, lövöldöznek), akkor nem bújik elő a csótány. :-)
Még ebbe a fórumba nem írtam, de szerintem jó kis játék lett (annak ellenére, hogy én sokkal félelmetesebbre számítottam), ugyan még nem értem a legvégére, de már nem sok van (hardon).
ragklaatPS
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest