Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegenye77
addikt
válasz Tarill #23999 üzenetére
GA oldalán nagyon jól ki vannak listázva a növények. Előtéri, közép, háttér növények. De kereshetsz, szín, ár és, hogy mennyire igényes a szerint is . Van pár fajtában zselés változat.
És mindegyikhez ott a leírás, hogy milyen és, hogy kell tartani.[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Tarill
őstag
válasz Skillet #23997 üzenetére
A t8 ugyan ebből a csőből 800ft volt azért mondtam azt, látom a t5 drágább de nem baj én sem magamtól vettem a növényes csövet, hanem ezt adták a lámpához
Tápot meg profitot kezdtem el használni napi 1.2 ml-t kb plusz ugyan rennyi easy carbot szintén naponta ugye ez a ráírt adag kb napra leosztva. Plusz emellé jött az új lámpa és nagyonsok alga lett a vége. Zöld alga az üvegen, szőralga a növényeken, némi fekete alga is, hozzáteszem hogy a növényeim, főleg a valisneria látványosan fejlődött, de a többi lasan fejlődő növényemen is látszódott új leveleket hoztak stb. A valisneriám mint fő tápanyag felvevő 3x annyi lett 2 héten belül mint amit beültettem. Csak az alga miatt beparáztam és abbahagytam a tápot csak nèmi carbot nyomok be egy ideje. Növények megálltak alga helyzet némileg javult. Itt tartok. A tervem hogy hétvégén talaj csere, kavicsot cserélek manadora és új növények ültetése.
Szerintem az lehetett a baj hogy a közel egy éves nem túl szép növényeim akik nem igen kaptak tápot sose hirtelen megkapták ezt a sok fényt meg tápot és nem tudtak mit kezdeni vele. A nanomból átrakott valisneria ami látott már tápot egyedül :/
Ugyhogy most ja, átrendezésig már semmi, most keresem hogy milyen növényeket tegyek/tehetek egymás mellé és ha kialakul minden akkor megrendelem őket. Esetleg ha tudnátok ebben is adhatnátok tanácsot, milyen növényt rakhatok mi mellé, szeretnék előre gyepet, az talán HM lesz a többi közép és háttér növényt még nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Daffy
őstag
válasz SSJmeszes #23995 üzenetére
Koszonom a valaszt,hat tenyleg nincs benne varazslat.Ami erdekes,hogy heti vizcsere mellett fejlodnek a novenyek,raadasul nem gyengen...Mivel sokan ezert nem nevelnek diszkoszt novenyes akiba,mondvan ugyis megfekszik a gaz.Hat nem ugy nez ki..En kb masfel ket honapja vagyok tul egy irdatlan pusztulason,novenyestul mindenestul.Szoval nem a szemem fenye meg az aki:
Es anno igyy nezett ki:
[ Szerkesztve ]
Electric Warriors---www.electricboogie.hu
-
Skillet
addikt
válasz Tarill #23996 üzenetére
Szerintem a fény mennyisége lényeges, nem az, hogy növényes, vagy sem.
Nekem sima 6500-as ho csövek vannak és a a növények szeretik. Az elmúlt 6 év (t5) tapasztalatai alapján nem vennék soha növényes csöveket.
Pénzkidobásnak érzem, de más talán megcáfol.
A másik, amit sose tennék: nem szoktam évenként cserélni a csöveket. 6 éve ugyanazok a csövek vannak az aki felett. Köszönik, jól vannak... a növények is.KATT
A helyedben ilyet vennék. Amit mondtál, 800 forintos, az mit tud?Nem tudom, mennyi növényed van...mekkora akid, de a tápozást nem jó abbahagyni. Szűrésed rendben van?
Mivel tápozol? Mennyit?[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Tarill
őstag
Sziasztok! Ha az új odyssea 2x24w lámpámba a gyári növényes csövet 6500k-sra szeretném cserélni akkor abból jó a sima villanyász bolti osram daylight cső 800-ért vagy vegyek halas boltba 2500-ért pl odyssea csövet?
Igazából az új lámpa óta nagyon szőrösalgásodik a valisneriám de a lámpával egyidőben elkezdtem aktívan tapozni is és brutál alga lett a vége, a táppal már leálltam némileg javult de lehet a növényes cső is csak rásegít az algának
[ Szerkesztve ]
-
SSJmeszes
senior tag
#Daffy&Tarill:
A technika ennyiben merül ki.
- 160x40x68cm
- Eheim 2080 Tele bio töltettel
- Egy Sera belső szűrő, csak is a vízforgatás miatt van bent
- Jäger 300W fűtő
- ATI 4x80W ( nem mindig használom a teljes elérhetőt, van mikor felezem. Mondjuk ez a 4x80W ez már rég nem ennyi, mert ugye a fénycső is elévült már, és nem volt még azóta se cserélve.. Úgyhogy jó szerintem, ha 200W teljesítményt levilágít.
- Nagynyomású CO2 rendszer.Jelenleg difivel használva. De szerintem hétvégén visszarakom a reaktort.Heti tápozás, heti vízcsere 30-40%, de, ha tudok, akkor inkább 30% felé hajlok ( mikor mennyi munka van a növényekkel) alkalmanként, egyenesen a csapból vizelőkészítővel használva. A talaj "porszívózást" mostanság kicsit elhanyagoltam, de most igyekszek visszavezetni.
Még annyi, hogy eszem ágában sincs tenyészteni őket, mert az túl nagy munka..
Amikor komolyan növényes akváztam arra nagyon sok időm elment.. Csináltam 1 évig, ebben a nagy medencében, de elég is volt.. A hétvégémből eltudott venni 4-5-6h -t. Így beleuntam. Ezekkel a növényekkel kicsit kevesebb munkám van.U.i: Te is megmutathatnád az akvádat!;-)
#Salex1: Semmi nehézség nincs benne, se kínlódás, csak figyelni kell ki mit eszik, és tudnod kell mit szabad, és mit nem szabad főkajának alkalmazni.
De én a helyedben nem tennék be 2db diszkoszt, az senkinek se jó. Min. egy 5 fős csapatnak lennie kell!Flickr: flickr.com/photos/63962202@N05 | Insta: natural.sight
-
Daffy
őstag
válasz SSJmeszes #23984 üzenetére
Szep az akvarium az nem kerdes,gratulalok ismetelten!Igazabol szet kell valasztani a diszkosz tenyeszteset es tartasat.Tenyeszteni illetve tenyeszteshez felnevelni egy diszkoszt nem egyszeru sajnos..Tartasa kicsit egyszerubb,es jelenleg en is ezt az oldalt kepviselem.Hiaba szotyimag alakuak es nagyszemuek,de az enyemek es perpill nem akarom oket a wcn lehuzni.Az etetesuk valoban agyrem es ido.....Ami ugye nem sok van.A technika amivel ezt osszehoztad,engem is erdekelne!
-
jegenye77
addikt
válasz Tarill #23990 üzenetére
Cuba.
Viszont nekem felszakadt egyben az egész . Mástól is hallottam, hogy így járt.
Nyírni kell rendszeresen és gyorsan is növekszik.[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Tarill
őstag
melyik a kevésbé igényesebb előtéri növény? Hemianthus micranthemoides vagy a cuba? szóval low tech-be melyiket lehet szebbre nevelni?
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz Silentfrog #23988 üzenetére
Ja, azt nem neztem.
"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz Silentfrog #23986 üzenetére
Ezt hogy érted?
Én a süllő utcai boltjukba járok, eddig kb minden ott volt a legolcsobb."Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
SSJmeszes
senior tag
Sziasztok!
Nos. Első körben köszönöm szépen az elismeréseket!
Rendes tőletek.De, hogy Daffy kollégának is válaszoljak a kérdésére.
Picivel több mint 1 éve vannak nálam a diszkoszok. És már, akkor is látszott többnyire a pirosakon, hogy egyik másik annyira nagyon nem tökéletes. Az egyikről én tehetek mivel bélgyulladásos lett sajnos, és 2-3 hétig nem evett egy falatot sem. Ugye ilyenkor eléggé le tud épülni egy hal. De azóta tudom miből, hogy és mennyit szabad nekik adni. És hogy mit nem szabad főételként alkalmazni, és mit csak mellék étekként.
Igen, igen. Nem tökéletesek, de többségéből még lehet szép diszkosz.
Ugye azt tudod te is, hogy hányszor is kellene, kellett volna nekik enni adni, azt hiszem ezt azért olyan nagyon sokan nem tudják betartani. Így a fejlődésük, ezért visszamaradott egy kicsit, az elvárthoz képest.
De az 1-2 db hibásabbtól eltekintve szerintem nincs nagy baj. A hibás, se annyira nagyon hibás, mert azért szép.De akkor itt van egy kis friss ropogós! 2 kép és egy videó formájában.
Flickr: flickr.com/photos/63962202@N05 | Insta: natural.sight
-
bringasisti
őstag
válasz Silentfrog #23980 üzenetére
Eredetileg nem is a saját termékük csak úgy beolvasztotta az Eheim
BENEFON DELTA--------N8
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz Silentfrog #23980 üzenetére
Aquadeponal 2 ezerért vettem egy 200wattost.
Külső fűtőből hydoron kívül van említésre méltó?
-
Silentfrog
Topikgazda
válasz bringasisti #23979 üzenetére
Nekem meg vízbe durrant el egyszer egy Eheim. Természetesen nem lett baja a halaknak de még jó , hogy nem akkor kotorásztam benne könyékig.
flegga92 3.5 ezerért vannak Atmanok 3 év garival, én azt tudom ajánlani! / de csak azt amire 3 év a garancia /
[ Szerkesztve ]
-
flegga92
senior tag
válasz Salex1 #23976 üzenetére
Nekem van egy Aquel 100w-osom lassan 2 éves (70-80L 24C a víz, léghőmérséklet délutántól reggelig és hétvégén 16C)
Egy ugyan ilyen Aquel 100w-os otthon 5 év alatt adta meg magát (110l 24C víz, havonta 2 hetet nem vagyok otthon, ilyenkor 18-19C van a lakásba)
Ezt cseréltem 150w-osra mert a másik dolgozott rendesen. -
Salex1
őstag
Fűtésben van értelme nevesebbet (Ehem, Tetra) venni, vagy jó az egyszerübb is?
-
jegenye77
addikt
válasz Tarill #23974 üzenetére
Dehogynem.Kell folyékony táp is.
Azért kell a táptalaj mert a növények a táp egy részét a gyökereken keresztül veszik fel.
Arra figyelj mikor csinálod, hogy teljesen az akvárium széléig ne terítsd szét a táptalaj. Hagyj 2-3cm - t és utána öntsd rá a sima talajt aminek teljesen le kell fednie a táptalaj. Ez azért fontos, hogy az üveg nél véletlenül se tudjon feljutni a vízbe a táptalaj.[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
-
Tarill
őstag
válasz C_hris #23969 üzenetére
hát ez az amazonia is jó volna de az is 10k a 9 liter és nekem kettő zsák sem tuti h kellően elég lenne... :/ annyim meg nincs ilyenre sajna :/
amúgy általános talaj alá mennyire éri meg táptalajt is tenni? pl jbl aqua basis plust? a manado alá? egy idő után úgyis el megy az "ereje" elfogy belőle a tápanyag ?
-
Tarill
őstag
háát ja... ha fele ennyibe kerülne akkor nem sokat gondolkodnék, de mivel ebből 2 zsák kellene és még úgy sem lenne túl vastag talajom inkább veszek 8ezerért 25l manadot azt lesz dögivel gyökerezhetnek a gazok
-
Tarill
őstag
ilyen talajt: [link] látott vagy használt már valaki? igaz elég drága de nagyon tetszetős
olyan talajt szeretnék ami nem kő, hanem porózusabb anyag mint pl a manado, csak épp fekete bár ez meg agyagos, az miben is számít?
[ Szerkesztve ]
-
bringasisti
őstag
Ismertem egy karosszéria lakatost aki elmesélte hogy a műhely mellett működő kisállat klinika ha kifogyott az oxigénből műtét közben nem estek kétségbe.
BENEFON DELTA--------N8
-
havri1
félisten
válasz Shrimplandhu #23958 üzenetére
Amúgy nekem már nagyon régóta sok 1 osztályút cserélnek a telepen ( élelmiszeripari), lehet már 2-es nincs is
havri
-
Shrimplandhu
tag
válasz havri1 #23957 üzenetére
Szerintem a hegesztős CO2 is megfelelő (de ez nem biztos majd valaki megerősíti vagy cáfolja)
A palack a leghúzosabb tétel tehát ha jó lenne akkor azért el lehet gondolkodni a továbbiakon. A következő "erősebb" tétel a reduktor ami van pár ezer forinttól de ezeknek a használhatósága még eléggé kérdőjeles. Ezen kívül mágnesszelep (opcionális, de erősen ajánlott) csövek, bubiszámláló, drop checker, diffúzor vagy reaktor kell.http://shrimpland.hu/
-
Tarill
őstag
akkor jó csak kibírják ezek is
más: ha nekem van egy 20 kilós co hegesztőről való co2-es palackom mi kell még hozzá hogy akváriumi co2 rendszert tudjak csinálni belőle?
-
Tarill
őstag
válasz bringasisti #23953 üzenetére
újra szeretném ültetni a növényket is azokat meg pár centis vízbe a legjobb
amúgy a legnagyobb bajom az hogy a kavicsot ha kiszedem, felkavarodik a kosz, aztán majd az új talajra meg ráül, ezt nem akarom, tisztán akarok mindent szépen összerakni
-
Tarill
őstag
válasz bringasisti #23951 üzenetére
hát ha nincs víz az aksiban könnyebb lenne ezzel a manadoval bánni, víz éri kifolyik a kezemből egyből. amúgy fekete színű növény talajt nem tudtok? green aquanál ami van az ada-s és horror áron van. fekete aljzat is tetszene nem uszály manado
-
myk74
senior tag
-
Tarill
őstag
válasz havri1 #23947 üzenetére
a kis akváriumomba van még ilyen manado, eleinte sok darabka úszott a víz tetején de lesüllyednek ha megszívják magukat, így fél év után is jól néz ki, olyan gyökereket eresztenek bele a gazok h alig lehet kihúzkodni. ezt a mocskos kavicsot úgy szedjem ki hogy bent vannak a halak? hát inkább nem. meg ki is akarom pucolni az aksit
-
havri1
félisten
válasz bringasisti #23946 üzenetére
A manado azt hiszem elég kényes, könnyen lebeg nem? Lehet osszekeverem, de valamelyik kis barna golyós, ami könnyen keveredik.
[ Szerkesztve ]
havri
-
Tarill
őstag
sziasztok! olyanban kérnék tanácsot hogy teljes akvárium újraápítést hogy tudnék kivitelezni úgy hogy vannak halak . a 120 literesemet szeretném szétkapni, kavics talaj "kuka" helyette jbl manado lesz, akváriumot akkor már kimosom belülről fullra, meg ilyenek. arra gondoltam hogy fele halat egy vödör akvárium vízbe másik fele halat másik vödörbe és közbe a vödrökbe járatnám a szűrőket, külsőt egyikbe belsőt másikba. max kb 30 liter vizet tudok elrakni többet nem. ez így jó szerintetek?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Tudnátok nekem abba segíteni, hogy egy ilyen komplett 54 literes akváriumos felszerelést mennyiért lehet eladni? Egyetlen hiányosság, hogy az Eheim szűrőbe kell szivacs....
-
-
bringasisti
őstag
válasz xxxjjjkkk #23939 üzenetére
Aki nem látta nézze meg az ismétlést én most néztem meg felvételről. Volt só 60 Ft egy kiló volt extra szuper bió különleges tisztaságú 5 kg 2500 Ft bemérték nem akvarista tesztcsík segítségével találjátok ki melyik volt a leg szarabb
[ Szerkesztve ]
BENEFON DELTA--------N8
-
Salex1
őstag
80*35*50cm-es akváriumba (140l) szerintetek elég egy külső szűrő, vagy rakjak mellé egy belsőt is?
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz bringasisti #23934 üzenetére
Mi vót?
Valami babakocsisok picsognak mostmár.
-
Daffy
őstag
válasz Sirandrish #23937 üzenetére
Tenyleg nagyon szep az akvarium,azon nincs is mit fokozni.Viszont erdekelne a kollegatol,hogy mennyi idosek a diszkoszok?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Hát én is csak onnan tudtam hogy az övé mert ugye beszéltünk róla.
De mindegy. A lényeg hogy most már láthatod hogy miért dicsértükEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Daffy
őstag
válasz Sirandrish #23935 üzenetére
Megmondom oszinten,ez nem jutott eszembe.Nem gondoltam hogy egy becenevre talalok az akirol kepeket vagy videot.Illetve ha talaltam is volna,honnan tudtam volna hogy az ove?Te helyzeti elonybe vagy,tudtad mit kell latnod😊
-
Sirandrish
legenda
Most miért? Csak csipkelődtem...ez a forumozás szerves része
Egyébként a kolléga nevét kellett volna beírnod és kikeresni a linkeket..legalábbis én így csináltamEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
bringasisti
őstag
Hir Tv 20 óra panaszkönyv!
BENEFON DELTA--------N8
-
Daffy
őstag
válasz Sirandrish #23927 üzenetére
Gyonyoru az akvarium,foleg hogy diszkoszt meg novenyeket egyebkent is kurva nehez egy akvariumba osszehozni.Minden elismeresem.KOSZONOM a linkeket😊
-
Daffy
őstag
Oszt mit kollott volna beirnom??Latom formaban vagy megint😆
-
bringasisti
őstag
-
Sirandrish
legenda
válasz Skillet #23929 üzenetére
Gyönyörű ez az aki..a növények, a halak...le a kalappal
bringasisti De csak kicsit
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Skillet
addikt
Nagyon szép ez az akvárium. Imádom a diszkoszokat.
(#23895) jegenye77 ezeket sokkal többre tartom, mint az elektromos kütyüket (skim350 és társai).
[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
bringasisti
őstag
-
Sirandrish
legenda
Annyira azért nem szeretnéd látni hogy használd a keresőt igaz?
Nah de lásd kivel állsz szemben.
Illetve
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Daffy
őstag
válasz bringasisti #23925 üzenetére
Komolyan latni szeretnem oket,mert diszkoszt alapbol sem egyszeru tartani,nem hogy meg ikrazzanak is.Nem vonom ketsegbe a szavad.
-
Daffy
őstag
válasz bringasisti #23923 üzenetére
Azert szeretnem latni oket😊
-
SSJmeszes
senior tag
Egy párban lévő diszkosz leikrázott, csórikákat már össze is kapkodták az apró halak.:-/
Pont úgy kapkodták össze mint akik soha nem láttak még enni valót... Pedig így is majd szétdurrannak.. Tényleg minél kisebb a hal annál belesebb.
[ Szerkesztve ]
Flickr: flickr.com/photos/63962202@N05 | Insta: natural.sight
-
bringasisti
őstag
Hir Tv szombat 20 óra "a nagy só átverés" panaszkönyv. Mintha olvasnák a topikot
BENEFON DELTA--------N8
-
bringasisti
őstag
Nem vagyok autószerelő, de motort váltót generáloztam. Kicsit értek hozzá. Egyszer ajánlottak reklámban motoradalékot. Vettem a kocsiba. Megakasztotta a gyűrűket. Szét kellett kapni
BENEFON DELTA--------N8
-
-
havri1
félisten
válasz bringasisti #23915 üzenetére
Ez így igaz, ahogy van. A tag, akit említettem, pont ezt csinálja. Most már nem drak sóval üzletel, hanem seachem.
havri
-
bringasisti
őstag
válasz xxxjjjkkk #23914 üzenetére
Az az igazság hogy egyrészt akinek szépek a halai az nem fogja az igazat megmondani mi a titka mert el akarja adni és nem csinál konkurenciát. Más részről meg meg fogja indokolni a forgalmazó hogy ne a közértben vásárolj hanem az Ő termékét vedd meg mert az csodákra képes. Meg se merem említeni hogy kiemeli terméke vegyi tisztaságát!!! És az élelmiszer törvénynek megfelelő asztali? :-)
[ Szerkesztve ]
BENEFON DELTA--------N8
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz bringasisti #23912 üzenetére
Kiváncsi lennék, hogy mivel indokolják, a többletet.
Tegyük fel, hogy a sima só, nem olyan jó. Minden hozzáértés nélkül, mert nem vagyok vegyész meg ilyenek.
De a tengeri már ugyan miért nem jó? Annál, hol lehet természetesebbet összehozni?
Szűzlányok nyalogatják szárazra, vagy mi?"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
Sirandrish
legenda
válasz bringasisti #23912 üzenetére
Szóval sima asztali só és ha lehet akkor olcsó legyen
-
bringasisti
őstag
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Ha már az akvaristák lehúzásánál tartunk, ti mit gondoltok a vitamin készítményekről (Seachem vitality, JBL Atvitol, Sera Fishtamin stb.)?
[ Szerkesztve ]
battletag: bossi#2666
-
Sirandrish
legenda
válasz bringasisti #23909 üzenetére
Milyen sot ajánlasz? Értem hogy mindegy de mégis.
-
havri1
félisten
Lehet venni, van egy srác, aki forgalmazza. Nem, egyáltalán nem olcsó, viszont drága (szabadon Jegenye után ).
Természetesen nem ettől szépek, de használt ezt is.
Én ezt úgy gondolom, hogy olyan, mint a purigen. Lehet szép vize valakinek szivaccsal is, de purigennel még szebb lenne.
Szóval egy extra dolog, de csak akkor, ha minden más már a maximumon.Nem, nem ismerem sajnos. Ladányi J..ha esetleg mond ez valamit.
[ Szerkesztve ]
havri
-
xxxjjjkkk
senior tag
-
havri1
félisten
Ez már egy kicsit mélyebb víz. Drak só és társai, olvass utána..
Eredményességüket igazából senki se megcáfolni, se alátámasztani nem tudta.
Az biztos, hogy akiről tudom, hogy használja, olyan szépek a halai, amelyet még fényképen se láttam még sehol.[ Szerkesztve ]
havri
-
bringasisti
őstag
Ez egy mondvacsinált probléma. Az Eheim kínál olyan szűrőt ami usb csatlakozással bír, hullám üzemmód van stb. mert a természetben is így van. Ha mindent a Teremtő álltal megalkotott szerint csinálunk akkor a Tanganyikába hogy kerül lágyvizi algaevő, lemezestáp, növény! Mert meg lehet magyarázni hogy a közért só az nem az igazi, és a 10* drágább a tuti.
BENEFON DELTA--------N8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- OTP Bank topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BMW topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CNC topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- Hecht GG 950 aggregátorok
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- ArenaRacer Dark Desert 2 Black/Blue - Bontatlan - 5év gari!
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest