-
GAMEPOD.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
.45
csendes tag
válasz macilaci78 #25604 üzenetére
Ezért is írtam, hogy aki meg akarta oldani, az eddig is megoldotta, aki nem az nem. HPA nekem sem jon be, ezért is vártam míg kijon a Wraith.
Nyilván nagyon praktikus csípobol felhúzni, csak aki játszott eddig sniperral, az tudja hogy nem lehetséges... -
NeoPampalini
senior tag
válasz macilaci78 #25604 üzenetére
Ja, majd normális pályán lehet állítgatni, ott fog úgyis kiderülni, ha nagyon nem jó mégsem.
Sorozatlövés jópofa, persze az igaz, hogy CQB-n nem nagyon lehet kontrollálni, hogy most egyes lövés vagy sorozat. De ezt is át lehet hidalni, csak faragni kell egy több állású tűzváltót (ha lenne 3D nyomtatóm, menne, mert a neten van hozzá modell ). Van, aki megfúrja az elsűtőbillentyűt, és egy kis szeggel kiékeli, hogy ne lehessen sorozatig benyomni, de azért na.Cuccom még nincs semmi a fegyveren kívül, szép lassan indulok neki, ahogy a "kedvem" (pénztárca) engedi. Szerintem tavaszra leszek meg mindennel, ruhával együtt (az lesz az utolsó, rohangálni anélkül is lehet ).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- CES 2025: amikor a VR szemüveg már nem elég
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...