-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
sziasztok!
tudnátok segíteni abban, hogy mik a megfelelő beállítások a Color Settings menüben? (Working Space, Color Managment Policies, stb. bocs, nekem angolul van, jobb szeretem így)
nem igazán tudom, mit mire állítsak, hogy minden klappoljon és a színek ne kavarodjanak!adott egy PC, egy laptop (plusz a párom laptopja is) és persze a dslr-ek, szeretnék mindent összehangolni.
van erről leírás, tutorial valahol? vagy ha pár mondatban segítenétek, hálás lennék!legutóbb laptopon retusáltam több képet is (csak hobbi szinten), aztán amikor végre átmásoltam a PC-re a PSD fájlt, hogy folytassam, akkor nem azt láttam (nyilván, ezt értem, csak a beállítást nem tudom), amivel eddig dolgoztam.
igen tudom, egy laptop képernyője messze nem az a minőség, mint akár egy egyszerűbb monitor, de ebbe most ne menjünk bele, nem ez a kérdés, mindössze a helyes beállítások érdekelnek, monitorok minősége, színhelyessége - pénz - és más kérdés...
előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest