Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
funkygee
aktív tag
Sziasztok. Egy acer notira hogyan lehet visszavarázsolni az eredetileg hozzá kapot win7 home premium rendszert? Recovery particio és média nincs hozzá.
-
funkygee
aktív tag
Sziasztok!
Volt néhány széria amit visszahívtak acer notikból mert a hátlap túlmelegedhet (illetve valami belül, és ettől a hátlap megrepedhet). A lenti képen van egy noti ( Aspire 4810TZ ) ami bár nem tartozik a visszahívottak közé (mivel egy olyan méret szerintem, ami kevésbé is fogy) de ugyanaz a gondja. Úgy volt rá vigyázva mint a hímestojásra, és a hátsó burkolat megadta magát mégis. Ezt lehet érvényesíteni gariban valahogy szerintetek? Vagy elviszik a csehekhez és visszahozzák egy hónap múlva ugyanígy? ..Erről van szó amúgy..
[ Szerkesztve ]
-
funkygee
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Acer Aspire 3103NWLMi noti, 3 éves, úgy néz ki rotty az alaplap, mert a benne lévő memória másik gépben nem hibázik, illetve másik jó memóriák is hibát produkálnak benne. A kérdés az lenne, hogy hol kellene nézelődni alaplap csere ügyében. Ez eredetileg egy AMD-s gép, de esetleg lehet-e bele kapni inteles lapot ami méretileg használható lenne benne?
Köszi a válaszokat!
-
funkygee
aktív tag
Sziasztok.
Van egy Acer Aspire 4315 noti, aminek néha elkezd villogni a kijelzője, bios setup alatt is, tehát nem win gond, az biztos. Szerintetek ez milyen gond és mennyi lehet megjavíttatni?
-
funkygee
aktív tag
13375-re valakinek 5let? [link]
Köszi.. -
funkygee
aktív tag
Sziasztok!
Egy Acer Aspire 3103 -ra most tettünk fel sp3-as magyar win xp-t. A gond, hogy egyes betűk a billentyűzeten nem működnek Tudtok valami trükköt vagy hibát ilyesmiről?
Köszi! -
funkygee
aktív tag
válasz funkygee #8063 üzenetére
Alapvetően böngészésre használnám, sok böngészőablakkal, meg excell, mathcad-es számításokra, autocadre,illetve filmnézés( esetleg HD?) . Szerintetek órajelben milyen proci kéne nekem, illetve cache-ben mennyi? Mi különbséget találnék pl a T2xxx és T7xxx es szériák között?
A másik kérdés, hogy hang szempontjából melyik széria a jobb, mert láttam ,hogy valamelyikeknek van digitális spdif kimenete, ami jó lenne nekem azért. Illetve, mire elég nekem egy 2400xt radeon 256 megával, illetve egy x3100-as intel 128-megával?
Köszi szépen. -
funkygee
aktív tag
Sziasztok!
Ezeket az Acereket néztem ki, mi a véleményetek róluk? Melyiket vennétek?
Az utóbbi wxga, ha használnék rajzprogramot meg cadet, akkor ezzel jobban járnék?
A +1 vagy 2 év garit mindenhol meg lehet venni? És rögtön meg kell , vagy meg tudom venni később is? Illetve, nem lehet megvenni ezeket op rendszer nélkül, nekem van saját, nem is akarok áttérni vistára .Köszi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest