Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kecsubacsi
csendes tag
Hali,
Nekem egy Aspire 7741G laptopom van és tennék bele egy msata ssd-t a hdd helyére, http://www.scan.co.uk/products/256gb-toshiba-thnsnh256gmct4paga-msata-19mn-mlc-25-int-ssd-471mbps-read-450mbps-write
, van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?Köszi,sziasztok!
Kecsubácsi
-
-
Kecsubacsi
csendes tag
Hali!
Én itt Angliában vettem a laptopomat,angol nyelvű vistával(home basic).Lecseréltem egy magyar nyelvűre,nem jogtisztára.Beírtam a gép alján lévő cd keyt,és elfogadta,tökéletesen működik,már sokszor frissített,minden oké vele.Nálunk ez bevett szokás,mindenkinél működik.Úgy látszik ,a Te eseted egyedi.Kecsubácsi
-
Kecsubacsi
csendes tag
Üdv!
Tanácsot szeretnék kérni! Nekem egy Aspire 5735-öm van, angol Vista 32 bites rendszerrel vettem. Lecseréltem egy magyar Vista 64 bites op.rendszerre. Ezt le akarom cserélni 32 bitesre, de előtte le szeretném törölni a meghajtóról azt a partíciót, amelyik a gyári Vista után maradt meg. Milyen programot tudnátok ajánlani, és hol találom meg?
Előre is köszönöm!Kecsubácsi
-
Kecsubacsi
csendes tag
válasz Doris Lune #12951 üzenetére
[B][/B]Szia! Én egy 5735-öt vettem, arra akartam feltenni az XP-t, de a chipset nem támogatja ezt az oprendszert. Valószínűleg neked sem fog menni. Telepítés közben mindig megfagyott kék halállal.Azt nem írtad milyen meghajtó van benne.Ha blueray,az is lehet gond.A bios-t nem védték-e le jelszóval? Érdemes ezt ellenőrizni,mielőtt nekiállsz.
Kecsubácsi
-
Kecsubacsi
csendes tag
Haliho! Vettem egy Acer Aspire 5735-öt.Vista Home Basic(angol),32 bit volt rajta.Fel akartam rakni rá az Alcohol 120 progit.A gép kék halállal meghalt.Sehogy nem tudtam összeszedni.Végső megoldás(a halál),feltettem egy magyar Vista home Premium 64 bit-et.Mivel nem tudtam elmenteni a vinyón lévő acer mappát,benne a meghajtó progikkal,késöbb kellett ezt megtennem.Itt kezdödik a gond.A magyar Acer oldalon nincs meghajtó progi.Az europain nem találok ilyen tipust.Kipróbáltam már kismillió progit,de nem akarom megint kétvállra fektetni a gépem.Némelyiktől ugyanis "beszívott"!Tudna valaki segíteni?Egyébként jó a gép,ore 2 duo,2 GHz,fsb 800,2MB L2,3 GB ram,GMA 4500,16:9,N WLAN.370 fontért (105 000 Ft-ért) vettem,ami szerintem baráti ár.
Előre is köszi! BÚÉK mindenkinek!Kecsubácsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Battlefield V
- Külpolitika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AI válaszol a Redditen a kérdésekre
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest