-
GAMEPOD.hu
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz kiskuplung #58199 üzenetére
Tök jó hogy már ketten is azt mondtátok hogy jobb mint az első, mert nekem már az is beszarás jó volt.
Ja, én teljesen ráérek még vele. Most fejeztem be Ironman-t (furcsa hogy ez egy eredetileg 40$-os játék volt, az utolsó pár küldetés jópofa volt, de semmi Quest 3 upgrade, hányadék volt néha a grafika, ...), van még sok minden a csomagban (Lies Beneath, Espire 1&2, ...).A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
barcalaci84
őstag
válasz kiskuplung #58199 üzenetére
Én a második karaktertől kezdve szinte csak a story szálon mentem és pár Loki anomaly-t csináltam. Nincs is meg minden fejlesztés közel se , de a story után is lehet folytatni és csinálni a sidequesteket stb és váltogatni bármikor a 4 karakter között...
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eredeti játékok OFF topik
- Több autót adhat el a BYD, mint a Ford és a Honda
- Hogyan férhettek el az őseink a Földön?
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest