Hirdetés
-
GAMEPOD
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
visszadugom akkor scart-ra és teszek vele még egy próbát
habár nem teljesen értem a lényegét: scart-nál több tű van lényegesen, de hogy bontódnak szét ott a sávok? lényegében a ps2-ből kompoziton jön ki a jel és van egy közberakott rca-scart átalakító... nem hinném, hogy jobb lesz a kép, de az biztos, hogy kényelmesebb, mert nem kell a "source" gombot nyomogatni a távirányítón
scart-tal próbáltam egyébként először a konzolt, de a gt4-et nem néztem vele... viszont a ps2-nek a manualjában mintha az általam is említett komponens>kompozit>scart sorrendet írták volna
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
- Sony PlayStation 5 Controller állvánnyal
- PS5 Digital + 2 Controller + DualTöltő
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- PS3 FAT CFW - Telepített játékokkal, 2 kontrollerel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest