- Free Play Days 6. hét: NBA 2K25, Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed
- Ingyenes az Epic Store-ban a HUMANKIND
- Idő előtt kiszivárgott a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER megjelenési dátuma
- Nintendo Direct - Pontosították a Switch 2 játékok bemutójának dátumát
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az újabb ingyenes időszak
-
GAMEPOD.hu
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Igen, másodlagos router lenne a 841. Gondoltam megnézem hogyan is kell mindent jól belőni, hogy ha majd a 1043-ra kerül sor, ott már könnyebben menjen. Szerencsére ahhoz még nem piszkáltam. Biztos én vagyok az ökör, de nekem az a 9092-es oldal nagyon bonyolult és átláthatatlan volt, bocsi
Könnyebbnek tűnt a luci-n keresztül piszkálni, amíg valahogy nem csináltam a 9092-es oldalon valami reset vagy delete vagy mit. Azóta sajna hiába nyomom, nyomkodom a reset fizikai gombot, nincs válasz. Már az összes nyomva tartom miközben áram alá helyezem, működés közben nyomva tartom, mindenféle kombinációban kipróbáltam, az eredmény a lakat folyamatosan világít, vagy villog, esetenként sokkal gyorsabban villog.
Most már előbb kérdezek mint cselekszem, bár már lehet mindegy. Szóval, találtam ezt a videót. Érdemes kipróbálni?[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jogász topic
- Dell Precision 3640 mini workstation
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Politika
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Futás, futópályák
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- A legolcsóbb árak! Jogtiszta Windows operációs rendszerek számlával!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest