Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Nekem viszont jól jönne ez. 8. napja vagyok önkéntes karanténban jellegzetes tünetekkel (rohamszerűen jelentkező száraz köhögés, láz), olasz kontaktom is van (márc 11.-ig érintkeztem a munkám miatt olaszokkal) és mégsem tesztelnek le.Tegnap a háziorvosom beszélt az illetékes kórházzal, és elhajtották, hogy majd akkor tesztelnek, ha fulladok is és/vagy tüdőgyulladásom van. Írtam annak a magánlabornak is, akik 50 rugóért végeznek mobil kiszállásos tesztet is, de nem válaszoltak, gondolom hetekre be vannak már táblázva ők is. Jobb híján nekem már egy ilyen házi teszt is jelentene valamit.
Dusty: Na, akkor ezt is cseszhetjük...
-
azbest
félisten
No de ez az elismert, akkreditált tesztnél is így van. Sőt, attól, hogy ma nem fertőző valaki, ha egyébként találkozik más emberekkel, úgy holnap már nem biztos.
A tömeges tesztelés lényege szerintem az, hogy aki pozitív, annak tilos másokkal találkoznia. Ezért kéne tömegesen tesztelni. Ha csak a látványosan fertőzötteket tesztelik, akkor attól a tünetmentesekkel nyugodtan terjedhet a járvány úgy is, hogy az illető nem mászkál el, csak ételért megy ki néha. Ezért tűnik butaságnak a tesztelés kerülése.
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Yettel topik
- Robot fűnyírók
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hálózati / IP kamera
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- További aktív témák...
- Air Jordan 1 Retro High OG GS Black/Medium Grey-White, 44,5 méret
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- Eladó Ray-Ban napszemüveg
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón egyedi megjelenéssel
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest