Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #162000 üzenetére
ő kezdte! -
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
nagy a csönd... mindenki a juvét siratja, gondolom
én meg csak most látom így utólag, Pedri megint mindenki csontra szopatott az este..
nagy gólt vágott.
a tegnap este azt hiszem elmondható - foci szempontból -, egy jól sikerült este volt. -
mephi666
nagyúr
Hehe, ebben a cp kezdőben 3 fehér játékos van
Kezdek kicsit elfogult lenni, de ezt a Gallagher-t szívesen megnézném a 'poolban... Milner lassan nyugdíjba megy, jó lenne ha jönne hosszútávra egy ilyen betonstabil középpályás helyette
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
Erről beszélek: ez a cp idén bárkit meglephet oké, hogy csak 24. perc, de nincsenek beijedve
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Tibiajax
nagyúr
le a kalappal az előtt, aki ezt a mostani ácsi milánt szeretni tudja…. tényleg
ennél akàr egy as roma is sokkal karakteresebb, meg szerethetőbb társasàgszerk. a mezükről meg inkább nem is írok..
a milan-t ugyan nem gyűlöljük, de komolyan erőlködöm, és hát talán - úgy, hogy már nézem egy jó ideje a
meccsüket! zsiru, benásszer…
és nem tudok többet : ))
komolyan, a juventust simán végigmondom. de ezeket..[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
válasz Tibiajax #162011 üzenetére
Én is néztem ezt a fo.... ha valaki azt mondja hogy az olasz bajnokság vezetőjét látom kiröhögöm.
Lehet beütött a szokásos hétfői falábúság. De vannak amik egyszerűen nem férnek a fejembe.
Pl. 16-oson belül 7 védő 3 támadó, nem baj ívelgessünk és ráadásul még fejelni se tudnak ha odakerülnek. Vagy mikor jön be a labda csávó felugrik fejelni és 6 méterrel a kapu fölé fejel. Komolyan már, én is fociztam már mikor felugrasz látod hogy eléred vagy nem, ha nem akkor mi a francnak fejeled a kapu felé??? Menjen az égbe vagy hátrafelé még akkor is lehet belőle valami. És ezek az emberek ezt csinálják 20 éve, és nincs annyi tapasztalata hogy eldöntse van-e értelme belefejelni vagy nem.6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
addikt
Ez elég csúnya lehetett. Szerencsére nem láttam.
Go Gunners!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #162016 üzenetére
na igen, ő már egy kicsit másabb történet volt.. még sírt is, amikor le kellett jönnie, és nem hinném, hogy a fájdalom miatt. fejsérülése volt, vagy mi. amiatt meg nem nagyon szoktak sírni, főleg felnőtt férfiak nem.. nyilvánvalóan szar volt neki is, hogy egy fantasztikus csapat elleni legnagyobb derbin le kell jönnie
lényeg, h valóban respect. érdekes látni a kontrasztot, a primadonnák meg a harcosok közt
egyre mélyebb a szakadék....lehet találtunk akkor mégis egy szimpi mai juve-játékost?..
múltkori kérdésünkre emlékezve -
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #162017 üzenetére
Az oldalsó térdszalagja sérült, a tegnap kiderült, hogy kb. 30 nap kihagyás vár rá, a térde miatt sírt, nem a fejsérülése miatt.
Locatelli, Chiesa és Vlaho az új generáció, akik a Juventushoz akartak szerződni, kvázi kényszerhelyzetbe hozva aktuális klubjukat, pedig angol klubok is jelentkeztek értük nyilván több pénzért. Van némi remény a változásra és az értékekhez való visszatérésre, de nem sok.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
-
DeathAdder
veterán
Jürgent a mai sajtótájékoztatóján arról kérdezték, hogy Luis Díaz beszélt-e neki holnapi ellenfelünkről, a Benficáról.
Jürgen: „Igen. Luis tíz percig próbálkozott, de egy szót nem értettem belőle.”
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #162022 üzenetére
jó kis 2 hét indul: ma bl-meccs idegenben, 4 pihenő, city idegenben, 2 pihenő és bl-meccs anfielden, 2 pihenő és city idegenben (fakupa), 2 pihenő és united az anfielden
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #162024 üzenetére
reméljük, hogy ők többet buknak ebben a 2 hétben... Simeone-ban bízok, mert kb ők a legtrágyább ellenfelek bl-ben hátha jövő héten egy jó kis hosszabbítást is összehoznak, hogy gyötrődjenek egymással túlórában is
-
Tibiajax
nagyúr
tolmáccsal biztos egyszerűbb lenne
-
nagyúr
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #162027 üzenetére
"ha félidőig nem lesz meg nekik" taktikus csapat az az atletiko el tudnak ők fetrengeni 45 percet
-
Soulfly842
addikt
Hiába szurkolok egy másik madridi csapatnak, ma nagyon szurkolok az Atleti' Madridnak, hogy a ManCi szurkolók szomorúan kullogjanak haza A ManCi-val még nem is lenne bajom, de Gvárdiólát nagyon nem csipázom valamiért
-
lord_m
senior tag
-
DeathAdder
veterán
válasz Soulfly842 #162030 üzenetére
de mi az? pepi egy szenvedélyes őrült, egy igazi megszállott, látszik, hogy a nap 24 órájában ebben él. Ezek a karakterek tették azzá a futballt, aminek ma ismerjük. Pepinek ebben az egészben óriási szerepe van. Arról már nekem is megvan a véleményem hogy egy elnyomó rezsimet támogat, ami miatt én is remélem hogy kiesnek. Nézni mondjuk nem fogom mert képtelen vagyok azt a haláltusát végignézni, amit a tico játékosok tolnak
-
Soulfly842
addikt
válasz DeathAdder #162032 üzenetére
Ez a lelkesedés iránta lehet, hogy régi ellentét már 'köztünk', a tiki-takát is tesze-toszának csúfoltam (Tudod, Real... ellenszurkolói szemnek az a foci halála is valahol, ha a másik csapatnak oda se akarják adni a labdát megöli a temperamentumot, megöli a szenvedélyt - a szememben)
Az igazat megvallva - ha őszinte akarok lenni magamhoz - egyébként csak azért fújtatok rá még mindig, mert mindig tökéletes volt a leányzó fekvése... Barca csúcskeret, Bayern csúcs keret, ManCi csúcs játékosok... A szememben még mindig nem derült ki, hogy ő igazán milyen edző... Naa, egy Atleti' vezetőedzői posztján, vagy Olasz/német bajnokság 5-10 helyezett csapatát átvéve kiderülhetne!
Szerintem viszont addig (erre nálam senki nem tud rácáfolni - mondhatni 'Müller-i rajnogás' ), nem egy Top edző
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz Soulfly842 #162033 üzenetére
aztán sok nagyon jó edzőnél láttuk már azt is, hogy kisebb csapatoknál helikopter, aztán topcsapatnál gyorsan kiderül, hogy van egy plafonja
-
DeathAdder
veterán
Hát ez fantasztikus
"Greater Manchester’s Anthony Taylor yet again taking charge of a Liverpool game against a Manchester club, in Manchester. With Greater Manchester’s Paul Tierney on VAR duty."
Tierney nélkül 6 ponttal kevesebbje lenne a szitinek, még bocsánatot is kértek akik ezt elszenvedték, Taylor a legutóbbi "bajnoki döntőbe" is csúnyán belenyúlt, erre megkapják a valószínűleg sorsdöntő derbit a manchesteri játékvezetők.......
dehát minek is a legjobb angol játékvezetőnek adni, amikor ő éppen el lesz foglalva a hatalmas norics-burley mérkőzéssel
[ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
válasz Soulfly842 #162030 üzenetére
szememben a legtúlértékeltebb edző, pont amit később írtál, amiatt
Resistencia eterna
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #162037 üzenetére
Amit viszont Patrick Vieira kihoz a CP-ból, az nem gyenge... lehet, hogy hamarosan nevesebb csapatnál köt ki
-
mephi666
nagyúr
Uhh ez a Benfica kemény lesz: Ramos-al kiegészült Everton lesz a pályán
-
bagyulajuve
addikt
na akkor hajrá Atletiii, ha már Juve nincs
Resistencia eterna
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #162042 üzenetére
-
DeathAdder
veterán
aláírom salah valami rettenet szar formában van, felfogni nem tudom miért nem lehet pihenhetni néha.... végigvitte az éhezők viadalát és azóta is folyamatosan játszania kell.. annyira dekoncentrált hogy a labdát sem tudja lekezelni
pont a fika ellen igazán padozhatna
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #162044 üzenetére
Konaté meg hibázott egy jókorát... ki kéne csapni rendesen ezt a fikát ...aztán bennfika, kinnfika
[ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
na ez már így nem zsír, támadnia kell az Atletinek
Resistencia eterna
-
BenHans
addikt
válasz DeathAdder #162044 üzenetére
A Róma testvérszurkolói éppen az aláírásod éneklik a Citynek.
Kár, hogy pont ezalatt lőtt gólt KdB.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Tibiajax
nagyúr
milyen vádlija van már Grilisnek..
-
DeathAdder
veterán
Most nézem Atma 5-5-0 -> az esély is feladva hogy kontrából gólt szerezzenek
jót tett az idegenben szerzett gólok eltörlése valóban
BenHans - jajj de aranyosak
[ Szerkesztve ]
-