Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #126719 üzenetére
azon szoktam gondolkodni, ez a dybala gyerek hogyan lehet ilyen jóképű?..
xd transfermarkt szerint '93as, tehát 26éves, de simán még mindig 19évesnek mondanámRingman figyelj..
lehozták az egyetlen embert, aki lát a pályán előrefelé ill.valami konkrét veszélyt jelent a támadásoknál.. ppppont az az ember sérült meg és veszítettük el. ott végünk is volt, ezt akkor már tudtam. gyors megvártam még a bájgúnár gólját, mert egyértelmű volt h érkezni fog, csak rövid idő kérdése -nagyon gyorsan érett-, megrúgta, el is kapcsoltam.. elég volt ebből ennyi bőven
érdekes volt, h húsz perc után véletlenül csak visszakapcsoltam, aztán néztem, még mindig 1-1. na bzmeg mondom
de a végső nyertes személye nem volt kérdés
megmondtam, e meccs után vissza fog állni a világ rendje. egy utóbbi idők leggyengébb juventusát sem sikerült nem hogy legyőzni, de..
hááá ez van
forza juveeee és igáááiiny
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubuntu Linux
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Hegesztés topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer drón
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- DJI FPV drón akkumulátorok - hibátlan állapotban, kevés töltéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506H Gamer laptop! I5 11400H / RTX 2050 / 16GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Samsung A54 5G 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap állapotban
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest