Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
nna, egész sokáig bírta a kis bárnli a presszinget, 15 percig.. most akkor elkezdi a nyomást a sziti
figyelem, mindjárt érkezik az alapvonalra labda levitel majd berugás a kapu elé, ahol természetesen mindig érkezik egy sztáridzs, és hopp, máris 0-1
aztán ezt még eljátszák vagy kétszer, agüero is rúg a végén egyet 16ról ficakba, aztán jól is van -
bagyulajuve
addikt
-
addikt
válasz DeathAdder #120981 üzenetére
A Neymar-os dolog kapcsán volt azért előzmény is.
On a video seen by L’Équipe, this fan calls Gianluigi Buffon a “dirty idiot,” Layvin Kurzawa “don’t shake my hand please,” and Marco Verratti a “racist”. Then, he says to Neymar: “Go learn how to play football.” Following these words, the Brazilian turns around, lowers Edouard’s phone and smacks him.
Volt egy videó is, de mivel nem tudok franciául így akár a bevásárlólistáját is felolvashatta az ürge... Szóval
Upon seeing the alternative angle, sportswriter Kristof Terreur thought the fan was trying to bait the players to get a reaction:
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
máyköl
veterán
Meg tudod csinálni kicsi Burnley... Kérlek...
-
Cs1csó
félisten
Nemhogy a döntetlent nem tudja tartani a Burnley már gólt is kapott.
Ha ezt nyeri a City akkor a 36 forduló alatt megszerezhető 108 pontból 90-et megszereztek, és csak 18-at buktak idáig.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
-
Datsyuk
aktív tag
válasz ZavaBalazs #120994 üzenetére
Akkor javaslom, mielőtt írsz nézd meg a meccsett. Wolf piros lapja egyértelmű azt én nem is vitatom. A tizenegyes vicc, Reus piros lapja szerintem vitatható. Főleg ha annyira elnéző volt Zwayer az ellenfél faultjainál lásd Burgstallert 3x figyelmeztette és ebből egyszer se kapott lapot, Reus egyből piros. Egyébként ha Reus egyből piros akkor a Witsel ellen nyújtott lábbal becsúszás miért nem az? Az arányosság és a tiszta játékvezetői vonal hiányzott a döntéseknél. Kiragadva a jelenetek nem adják vissza a mérkőzés ritmusát.
-
addikt
válasz DeathAdder #121017 üzenetére
A kettő összesen 4 centin múlt amúgy.
29mm a mai, a januári meccsen pedig 11mm.
Viccet félretéve : Szilveszter óta a City csak 3 pontot vesztett, a Pool viszont 11-et!!
A szezon első felében a Pool csak az Arsenal, Chelsea, City hármas ellen szórt el pontokat (3db döntetlen).
Idén viszont a Leicester és a West Ham ellen is volt X. Az egyiket megnyerik akkor most nem itt lennének.Amúgy idén 36 forduló alatt a City és a Pool is már több pontot szerzett mint a 2003/04-es veretlen Arsenal.
Durva lenne 97 ponttal második helyen végezni...
Hasonló számokra csak a spanyol ligából emlékszem. Barca/Real dominanciában.[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz ZavaBalazs #121015 üzenetére
Lehet neked van igazad elvesztem a nyelvtanban!
Arra próbáltam utalni, hogy döntetlen is a Burnley becsületére vált volna és elég sokáig tudta tartani az 1 pontot, de aztán jött a City.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz omfgk #121018 üzenetére
Legalább jó mémeket lehet majd belőle csinálni, mint 5 éve a gerrard elcsúszóssal.
A 11 pont is fika, mert 97 pontra lesz elég, inkább az a durva hogy a sziti egyetlen egy alkalommal veszített pontot ebben az évben, nem tudom volt-e ilyen valaha egy bajnokságban, de ez a 14 meccses győzelmi sorozat jó nagy kövér rekord lesz tőlük.
A Leicester és West Hamen volt az hogyha van VAR akkor az egyiken kikapunk, a másikon meg nyerünk. Dehát ez van, lehet az sem lett volna elég a gólkülönbség miatt.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Na ez innentől már bukó szerintem.
A MU sokkal jobban pörög sajnos.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
KisTücsök
addikt
Valaki állítsa ki atkinsont plz.
-
addikt
DDG totál homály mostanában. Mi a fene van vele?
-
Richard!
addikt
FC Barcelona - Olympique Lyonnais az idei női BL döntőben, a Groupama Arénában! Jegyek:[link]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Richard! #121026 üzenetére
Visszavaghatunk a bl kiesesert
RevengeAs I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
-
KisTücsök
addikt
válasz Redneck #121028 üzenetére
Igaz. A látványosabb szót kellett volna használnom. Az többértelmű.
___szami777: Ne is mond. Bűn rossz ez a támadósor. Higuain... morata...zsiru... mind lecserélném egy szar formában lévő 50 éves pocakos drogbára. De még egy faszom kaloura is. Komolyan. Ennyi helyzetből egy 8 évvel ezelőtti chelsea legalább 4-et vágott volna. Vagy csak szarnak az egészbe. Akkor mondjuk nekem sem ártana.
Hátralévő 2 meccsből nekünk nehezebb a sorsolásunk.
-
-
Cartevo
őstag
Az az új szabály elég ellentmondásos, hogy támadáskor minden kéz kéz, mert ez arról szól, hogy a kéz szerepét a lehető legjobban elutasítják, de előfordulhat, hogy nem érnek a labdához, csak takarják annyira, amitől főszerepet kap a kéz, és ezzel ellentétes szellemű az az újítás, hogy a leshez elég csak takarni a labdát, nem feltétlenül kell hozzáérni.
-
DeathAdder
veterán
Megint nem nyert a Spurs, Chelsea, Arsenal, MU egyike se, sőt!: A top 4-re hajtó csapatok utolsó 3 meccsén 12 meccs: 1 győzelem, 3 döntetlen, 8 vereség
Ilyet sem láttam még ebben az életben
-
L_YKing
addikt
Zidanet mikor rúgják ki?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Cartevo
őstag
Az E-ligának is kiemeléses alapon illene működnie, mint a belföldi kupasorozatoknak. Az újévtől való oda 1 MU, Sevilla, Milan, stb...
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz DeathAdder #121035 üzenetére
Mondanám hogy máshol van a fókusz, de nem kifogás.
Egyébként durva alulteljesites folyik éppen.
Nem olvastam utána de szerintem a chelseanek 10 éve nem volt ilyen rossz gólaránya. A Mu is negatív rekordot döntött, de szerintem az Arsenal is.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
addikt
válasz szami777 #121039 üzenetére
A Leicester-es szezonban még ennél is rosszabb volt a Chelsea.
Az Arsenal, Spurs, United kb ugyanígy teljesített. Csak ugye akkor nem a City és/vagy a Pool kapta el a fonalat hanem a Leicester. A Pool, City páros pedig pont ezután a szezon után kezdett felfele törni megint.A United ugyanúgy játszik idén mint az előző szezonban. Kb ugyanannyi gólt rúgnak, viszont majdnem duplaannyi kapott gól. Ez is mutatja ,hogy DDG-nek mennyire jól ment tavaly.
[ Szerkesztve ]
-
winery
aktív tag
válasz DeathAdder #121035 üzenetére
Versenyeznek a 6. helyért.
-
Peterhappy
őstag
Jól van, a spanyolok is tudnak ám, ha akarnak
Spanyolország: a Real Madrid is lehet Szuperkupa-győztes
A következő idénytől megváltozik a spanyol labdarúgó Király-kupa, valamint a Szuperkupa lebonyolítása.
A spanyol szövetség (RFEF) hétfői bejelentése szerint a kupában az elődöntő kivételével egy mérkőzéses párharcokat rendeznek majd a következő idénytől.
A Szuperkupában a korábbi sajtóhíreknek megfelelően négy együttes vehet majd részt: az első minitornán a Barcelona, a Valencia, az Atlético Madrid és a Real Madrid csap majd össze – Szaúd-Arábiában.
Változik az esemény időpontja is: a szezon kezdete helyett 2020 januárjában rendezik majd a tornát (elődöntők: január 8. és 9., döntő: január 12.), amelyen a későbbiekben a mindenkori két kupadöntős, valamint a bajnokság első és második helyezettje szerepelhet majd. Ha ezen csapatok között átfedés van, akkor a La Ligában harmadik, illetve negyedik együttesek kapják a részvételi jogot.
forrás: nso
Nem találtam erre utaló információt, de lefogadom, ott nem lesz VAR
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
DeathAdder
veterán
Év fiatal PL játékosa: Sterling!!!
25 évesen, és 7 teljes PL szezon után ő lett az év fiatal játékosa
Szabály szerint u23-as korhatár is elég nagykorú már, de hát biztos meg van ez is magyarázva.
-
törölt tag
válasz DeathAdder #121044 üzenetére
Úgy szól a szabály, hogy az idény kezdetén kell 23, vagy az alattinak lennie. Ő decemberben lett 24.
-
salesman
őstag
Türűűűdrááá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája