Hirdetés
-
GAMEPOD
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
Rexton #26173 üzenetére
Köszönöm hogy foglalkozol/foglalkoztok a kérdéssel. Sajnos én nem vagy ebben a témában otthon.
Én is ezt a vonalat támogatom, inkább a régi iskola híve vagyok. Az a legjobb ha az alapja egy jó hi-fi fejes. Egyébként most beszélgettünk, mert meglepődtem hogy a Cloud II nem vált be, de kicsit túlzott először. Alapvetően elégedett volt vele, csak már elnyűtte, és hosszabb használatnál nem érezte kényelmesnek, és nem akar ugyanolyat.
Jó lenne ez a CM, csak közben annyi kiegészítéssel élt, hogy nem szeretne bőr vagy műbőr burkolatút, illetve nem fogja a virtuális térhangzást használni.Az SS Arctis 3 és 5 tetszik neki, melyiket érdemesebb megvennie?
Ezt már én kérdezem, csak úgy kíváncsiságból:
Ebben az árkategóriában van értékelhető hangzású wireless aminek az üzemideje is jó? Ha nem muszáj, én nem szopatnám magam semmilyen kábellel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpársportok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- 24" EIZO Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest