Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Xbox Series X|S
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- World of Tanks - MMO
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EA Sports WRC '23
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Battlefield 7
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver-pda
aktív tag
Biztos rossz a szemem, de nekem nem jött át, hogy annyival jobb az aktív 3D a passzív 3D-nél.
Igaz aktív az Samu tv volt, míg a passzív egy LG, mindkettő led. Mindkettőt megnéztem.
Pana plazma nem volt rossz, de árban anno nem érte volna meg, mert látványra én legalábbis nem láttam oly nagy különbséget, amiért annyival többet fizettem volna + gyereknek nem a legjobb az aktív 3D. -
silver-pda
aktív tag
Helló!
Kaptam 3 filmet bd lemezen, 3d-sek.
Lejátszó: lg bp325 (3d bd lejátszó), tv: lg lm660 (3d). Egyik film csont nélkül megy a 3d képes bd lejátszón, a másik kettő nem. Mintha szaggatna (reccen), nem szép folyamatos a lejátszás. Gondolom tv nem lehet gond, mert az csak megjelenít. Kevés lenne a lejátszó? Vki tapasztalt hasonlót?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- lejátszóprogramok aktiválása azok megvásárlása nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest