Hirdetés
-
GAMEPOD
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage
senior tag
válasz
membrandj #27416 üzenetére
Természetesen nem a 60" 4k belépőszintű modellekre gondoltam! 40-42" 4k TV-k közül már lehet válogatni 300k-ért. Természetesen, ha úgy gondoltam volna, hogy 300-ból kijön a 60" 4k, akkor azt mondtam volna, hogy 4k-s TV-t szeretnék és nem full HD-t. Amennyiben 300-ból nem jön ki a normális (igényeimnek megfelelő) full HD 60" TV, valamennyire rugalmas vagyok az árát tekintve. Egyszerűen nem ismerem a mostani modelleket, és az adott pénzből a lehető legjobbat szeretném megvenni.
Az input laggal amiatt nem foglalkozom annyira, mert amelyik TV-t most használom játékra, annál a mai "legócskább" modellek is jobbak és a mostanival sincs gondom e tekintetben. Ugyanakkor a kontrasztarány számomra több dolog miatt is fontos lenne. Játékoknál néha kevésnek éreztem a mostanit. tervezem, hogy néha fényképeket TV-n néznénk vissza. Van kalibrált monitorom 100% RGB színtér fedéssel, amit fényképszerkesztésre használok (direkt fotózás miatt vásároltam). Amikor képeket nézegetnénk (nem egyedül), nem mindegy, hogy 8-an üljük körül a 24" monitort, vagy kényelmesen a kanapéról, fotelből a 60" TV-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Last Epoch
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest