Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
gooool
őstag
Kösz mindenkinek a választ!
Még karácsonyig gondolkozok,de lehet,hogy befektetek egy X230-ba.Üdv, Balázs
-
messias2
tag
hali
2.1-ben általában logitech ami legmegfelelőbb
arról viszont lehetne vitázni hogy melyik típus a jobb
Én nem emelek ki egyet sem mert szerintem mindegyik kiváló minőségEz öreg de legalább ki van fizetve!
-
gooool
őstag
Helló!
Max. 10K-ig milyen hangfalat tudnátok ajánlani?
Én erre gondoltam.Mi a véleményetek?Van esetleg jobb is?
Kösz a választ!Üdv, Balázs
-
PuMbA
titán
válasz Badman 4ever #3288 üzenetére
Audigy SE-ben nincs hardveres EAX.
-
Stirbi
addikt
logi z2300 ,,melegitése,, 50% baszuson és 25% hangerön megfelelö?-1 vagy 2 hétig?
-
Stirbi
addikt
válasz Badman 4ever #3288 üzenetére
nekem audigy se m van és nagfyojn megvagyok vele elégedve ég és föld az alaplapihoz képest a hangzás
-
mhorvat
senior tag
Ja, kár, hogy nincs több PCI slotom a gépemben, most jut eszembe, mivel a vid.kari letakar egyet.
-
Badman 4ever
őstag
Azért egy Creative Audigy SE is megteszi úgy 11k-ért, és abban is van hardweres EAX.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz mhorvat #3285 üzenetére
Creative vagy az Asus gyárt normális cuccokat. Creative X-Fi széria, abból is a gamer a belépő szint, ami egy szintű hangszóróhoz "illik". Ez normál esetben olyan 15K alatt van, de mostanában kicsit elszálltak az árak. Ha nem játszol, akkor az Asus Xonar a megfelelő. Az is hasonló árkategória. Játékban a Gamer minden másban az Asus terméke a nyerőbb. A Gamerban Hardveres EAX van, ami a játékokban jobb.
Én sem foglalkoztam nagyon ezzel a témával, csak miután megvettem a szettet. De úgy vagyok vele, hogy hangkártyát nem cserél fél évente az ember, mint procit vagy VGA-t...
-
Badman 4ever
őstag
Creative Sound Blaster , 10k fölött.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
mhorvat
senior tag
Egyébként csak kíváncsiságból, milyen márkánál és mennyi pénznél kezdődik egy olyan hangkártya, amire azt a jelzőt használják, hogy jó?
-
Badman 4ever
őstag
Én is Z-2300-at ajánlanám, szerintem az egy int. kártyával is megfelelő hangminőséget produkál.
-
mhorvat
senior tag
Jawohl. Valóban az sem mindegy, hogy integrált a hangkártya vagy nem. Nekem integrált van, de szerintem aki nem ássa bele magát mélyebben a hang témában, annak bőven csodásan szól a 2.1-es rendszere egy integrált kártyával. Javítsatok ki, ha tévedek.
Amúgy miért vegyünk Altec FX5021-et, ha már így felhoztad?
-
-
khron
tag
Altec mx5021-et vegyetek
[ Szerkesztve ]
WANTED: minden ami - SEGA -
-
Destloler
tag
Hali
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Nem tudok dönteni milyen 2.1 es hangrendszret vásáróljak:
LOGITECH Z-2300 - teljesítmény miatt
CREATIVE I-Trigue 3800 - a kinézete és a távitányitó miattElőre is köszönöm a segíséget
-
mhorvat
senior tag
Szeretem a mély hangokat! Akkor lehet, hogy egy Logi Z2300 lesz. Pedig az Altec is nagyon tetszik, azt hittem elég jó.
Akinek z-2300-a van esetleg meg tudná nekem mondani, hogy miből hány méter madzagot adnak hozzá? Mert a mélynyomó kicsit messzebb lenne a géptől. Ez problémás lehet, vagy csak az a lényeg, hogy a satellitek legyenek a közelemben?
[ Szerkesztve ]
-
Stirbi
addikt
válasz South Velen #3265 üzenetére
nem az hanem a segitökérö 20-30k körül akr ahngcuccot
szal z2300[ Szerkesztve ]
-
mhorvat
senior tag
Most azt nem tudom, hogy ami én mutattam az ennyire rossz lenne és inkább Logitechet vegyek, vagy csak szimplán, függetlenül az Altec Lansingtól ajánlottátok ezeket?
-
Stirbi
addikt
válasz Badman 4ever #3261 üzenetére
igen igen de kb 30k ér z2300 van
-
Badman 4ever
őstag
-
mhorvat
senior tag
Sziasztok!
Karácsonyra kérhetek egy 2.1-es hangfalszettet. Az ár olyan 20 és 30e között van maximalizálva. Jelenleg semmim nincs, annál pedig minden jobb.
Gondoltam utánaolvasok, mert ma már ha kiflit vesz az ember annak is utánaolvas egy fórumon milyen legyen. Nem vagyok túl jártas hangfal ügyben, ismeretségben van egy Logitech Z-3e és egy Logitech Z-4, mindkettő nagyon jól szól, érdekes, hogy ezekről szinte szó sincs ezen a fórumon, vagy csak én voltam figyelmetlen.
Szóval idáig ebben a kettőben gondolkodtam, aztán megláttam EZTET. Tudom nem a külső kell számítson elsősorban, de mit tegyek. Nagyon tetszik ez az FX4021-es. A márkáról még életemben nem hallottam, a topic elején olvastam, hogy "alapmárka", legalábbis ahogy kibogoztam. Van valakinek tapasztalata erről a modellről? Úgy láttam 25e környékén beszerezhető itthon.
-
audi100td
nagyúr
Nekem volt Altec VS4141 és nem egy rossz hangfal, de kicsit "tompa" a hangzása, meg halkan hallani az erősítő búgását, ehhez képest ez a 2 meg elvileg még 1 fokkal gagyibb, szerintem X-230 jobb választás, de ha ragaszkodsz az Altec-hez, akkor inkább a 2421-et vedd, az jobbnak tűnik (ki tudja még az is lehet hogy jobb mint az X-230 vagy akár a VS4121).
-
rhen
senior tag
mit szóltok az alábbi hangfalakhoz:
Altec Lansing VS2321
Altec Lansing VS2421Mondjuk Logitech X230-hoz viszonyítva. tudom, kicsit halkabbak, de a 28W is bőven elég nekem.
Nekem a VS2321 szimpatikusnak tűnik, csak nemtudom, elég gyengének tűnik a 80dB-es Signal to Noise Ratio a Logitech 96 dB-éhez viszonyítva.Most egy ORION SE1025b erősítőn van 2 db Tento S-30 (ennyit találtam rajta ami nem oroszul volt ) hagfallal. Ennek nem tudom mennyi lehet a S/N-ja de ez tökéletesen megfelel. Ehhez viszonyítva vajon milyenek lehetnek ezek a hangcuccok?
(ajándékba lenne valakinek a hangcucc) -
-
MODERÁTOR
Nem, az a szerviz USB. Azon keresztül nézik meg pl. a panel adatait, esetleg frissítik a firmware-t (ha van ilyen TV-nél). Szerintem oda semmit ne dugj. De kézikönyvében biztos le van írva. Esetleg az LCD-s topikban tudják a választ.
USB-ből van 1.0, 1.1, 2.0 és lesz még 3.0Harrrr!!!!
-
Zirowe
nagyúr
Ok,kösz a segítséget.
Szerintem vmi logitech 5.1 szett lesz,mert az kevésbbé macerásabb, mint az erősítő.Még egy kérdés, hátha van rá válasz :a tv-n hátul most vettem észre egy usb portot, amire az van írva, hogy usb in service only.. De sehol se találom a leírását a használati utasításban, hátsó panelt magyarázó ábrán sincs rajta(már rossz).
Tudom, hogy az van a portra írva, hogy in,de nem lehetséges, hogy rá lehet kötni hangrendszert aminek van usb kimenete?
Usb-s 2.1 létezik?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Hát, akkor megemelem a keretet és elrejtem jól a kábeleket és inkább 5.1-re ruházok be.
Szóval most akkor picit offolni fogok: mi éri meg jobban optikai 5.1 szett vagy a hdmi bemenetes erősítős megoldás? Tudom, hogy az első olcsóbb, de mennyivel jobb, ha az erősítőbe vezetem a hdmi-t és onnan jön a hang?
Az eszközök,amik adottak:
42" LG 5500, amin van 3hdmi bemenet és optikai kimenet,
egy laptop amin van hdmi kimenet (nvidia 8600 gt 512mb ddr2) és optikai kimenet és
egy felskálázos dvd lejátszó hdmi kimenettel.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
MODERÁTOR
Gondoltam, hogy LCD tévéhez lesz, sokan szeretnék kihasználni az adottságait, de ennyiért sajnos nem lehet.
Házilag építeni, szaktudás nélkül, ez kivitelezhetetlen.
Creative DDTS-100 dekóder - ez volt régen a nagy sláger. Optikai bemenettel és analóg kimenettel. Nagyon szerették és dícsérték is sok tesztben. Ma már nem kapható...
Ezzel az eszközzel egyébként meg lehetne oldani a problémát.Edifier-ről magyar véleményt biztos nem fogsz találni, egyszerűen szinte senki nem hallott még erről a márkáról az országban. Én sem tudom milyen lehet a hangja. Küldföldi tesztekből (ha van) kiderülhet, de biztos hogy nem éri meg behozatni (27k plusz még a súlya miatti nagy futár- vagy postaköltség).
Legtöbben egy jó minőségű optikai bemenetes erősítőt vesznek ilyenkor és egy pár stúdió monitor hangfalat. De ez sem fér bele a 20-25k-s kategóriába.Harrrr!!!!
-
shteer
titán
válasz markoka001 #3249 üzenetére
az még hagyjám h zavaros, de rossz topikot találtál meg
ha 5.1-et akarsz, akkor 3 jack-re lesz szükséged (vagy digitális összekötésre)
erősítőben nem lehet mélynyomó (max a mélynyomó erősítője, vagy mélynyomóban az erősítő - aktív sub)
szerintem jónak tűnik..
-
markoka001
csendes tag
Helló!
Légyszi segítsen valaki!
Az lenne a kérdésem hogy van nekem egy sima 5.1-es házimozi erősitőm! Azt rádugtam a számítógépre! És az erősitőbe be van kötve 1 pár hangfal! De szeretném hogy 5.1-es legyen! És ha veszek ugyebár 5.1-hez egy hangfalszettet akkor az 5.1-es lesz? Mert a számítógépbe csak egy jack dugó megy be! Attól az még 5.1- lesz? És az erősitőben van maga a mélynyomó is! Azt hogy tudom beüzemelni???? (tudom kicsit zavaros) De ha valaki tud segíteni az légyszi vegyen fel msn-re!! Msn: markoka001@freemail.hu -
rhen
senior tag
Sziasztok, egy olcsó és jó 2.1-es hangfalat szeretnék. Tudom a kettő nemigazán megy együtt, de a lehetőségekhez képest szeretném a legjobbat választani.
Olyan 5-6 ezer forint lenne rá.
Eddig 3 hangszórót találtam amik egész jók:Altec Lansing BXR1121
Logitech X-210
Creative Inspire A300Nekem az Altec Lansing a legszimpatikusabb, ezek közül. Paraméterekben és szolgáltatásokban is a legjobb választásnak tűnik, de nemigen hallottam még róluk.
Mi a véleményetek, az Altec Lansing jó választás lehet? Vagy ebben az árkategóriában tudtok jobbat?[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Hát igen,de 2.1-ben szeretném megoldani a hangzást mindenképpen(az 5.1-el az a baj,hogy sok a zsír,nekem meg sok macskám van,akik rohangálnak és balhéznak,szal nem egy életbiztosítás,zsínornélküli meg drága ),és lehetőleg optikaival,mert vettem lcd tv-t,azon van optikai kimenet,és a laptopomon is az van,és ha már ilyen is rendelkezésre áll,akkor miért ne használjam ki a jobbat?
Mondjuk drágábban se lehet kapni optikás 2.1-et?
És mi a helyzet a házi barkáccsal? Haverom régen épített mélynyomót otthon, de nem tudom,hogy optikásat lehet-e házilag csinálni, mert ez nem az én szakterületem..Erre gondoltál: Edifier S330D 2.1 Speaker Set 72W ?
Mert már olvastam róla a fórumon. Milyen a hangja? 27k körül árulják,megér ennyit?
Azért érdekes,hogy manapság mennyire el vannak terjedve az optikai kimenetek,de nincsenek 2.1-esek optikai bemenettel..:SWe've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
MODERÁTOR
Logitech-nek nincs ilyen terméke. Optikai bemenettel egyedül a Z-5500 rendelkezik, az meg ugye 5.1-es.
Creative-nek volt régen a MegaWorks 250D-je, az egy nagyon pöpec kis rendszer volt. 300W-os. Használtan néha lehet látni 25k körül, de a régebben vásárolt példányok nemrég kezdtek el meghalni, erről a saját topikjában lehet olvasni bővebben.
Volt egy másik optikai bemenetes terméke a Creative-nek, de az meg kis teljesítményű volt. Régebben ha jól emlékszem írtam itt a topikban róla.
Edifier-nek van optikai bemenetes 2.1-es rendszere, de nálunk ez a márka nem képviselteti magát, csak külföldről lehet behozatni/behozni.
Igazán minőségit ennyiért nem lehet sajnos találni, "viszonylag jó" minőségűek vannak. Az Altec Lansing MX5021-et szokták ajánlani (90W), viszont drága. Logitech Z-2300-at is szeretik sokan, de igazán minőséginek nem mondanám a hangzását. Bizonyos célokra viszont tökéletesen megfelel (elektronikus zene, falbontás, szomszéd bosszantás).
Az optikai bemenetet ennyiért el kell felejteni.Harrrr!!!!
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, tudnátok nekem ajánlani egy jó 2.1-es hangfal rendszert max 20-25k-ig?
Szempontok: minőségi, megbízható, bitang jól szóljon és a legfontosabb: legyen benne optikai bemenet..
Túl sokat szeretnék ennyiért?Esetleg logitechnek van ilyen?
Előre is kösz.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz South Velen #3242 üzenetére
Akkor jóó cucc lehet. Az X530-at annó nézegettem, mostanában inkább a Z5500-at nézegetem. Sajnos a PC-hez nálam kilőve az 5.1, mert nem tudom elhelyezni, ezért is lett 2.1. De tavasszal építem a HTPC-t, ahhoz majd valami ügyes kis 5.1 kell.
-
South Velen
addikt
válasz TazLeacher #3241 üzenetére
Igencsak eltér, nézd csak meg a szatelliteket, az X-240-ről ránézésre megállapítható, hogy nem egy komoly cucc. A sub sem ugyanaz. Az X-540 az X-530 egy javított változata, nagyrészt az X-530 hibáit javították ki, és más lett picit a design is, nekem eddig nagyon bevált. Bár ez inkább 5.1 topikba tarozik.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz South Velen #3240 üzenetére
Nem tudom mennyiben tér el az X240 és az X540 egymástól, de nekem X230-am volt. Elromlott, legariztattam, de nem volt más, cserébe kaptam egy X240-et. Hát az egy ritka nagy *. Az 230-as után olyan volt, mint egy TESCO-s hangszóró. 1,5 nap után eladtam a fenébe. Utána gondoltam, hogy ebruházok valami komlyabbra.
-
tomika
aktív tag
válasz TazLeacher #3236 üzenetére
Mint írtam, gyorsan kellett valami olcsón. Ezért lett az X-230. Reménykedtem az elején, hogy ez be fog válni, de sajnos egyáltalán nem.
Amúgy biztos sokaknak bejön ez a hangzás. Elektronikus zenéhez például jó, nyomja a mélyeket, ahogy kell. Egy hollywoodi akciófilmhez jó, szépen dübörög a film. De alapjában véve ennyi. Ha most ez a norma 10k környékén, akkor ok, nekem többre van szükségem. Idegesít például, hogyha zenét hallgatok, akkor a mélynyomó teljesen feleslegesen fújtat.Csak az a rossz, hogy több helyen is megjelennek tesztek róla, és olyanok alkotnak róla véleményt akik nem feltétlenül értenek hozzá, és azt mondják, hogy milyen zsír ez a hangfal. Ennek dőltem be, mivel nem volt lehetőségem meghallgatni a hangfalakat.
-
norbee2244
senior tag
válasz South Velen #3234 üzenetére
és valami más választás? csak hogy legyen mi közt dönteni..láttam ebben a kategóriában creative-t is satöbbi
-
South Velen
addikt
válasz norbee2244 #3233 üzenetére
Ha szereted a mélyeket, akkor egyértelmű, hogy Logitech X-230.
Sokan panaszkodnak arra, hogy a mély elnyomja a zenei képet (lásd a kolléga fent)
De ha ez nem zavar, akkor bestbuy, hangos, és jó sok a mély. -
norbee2244
senior tag
Üdv
10e körül milyen 2.1-es hangfalset-et érdemes venni? alaplapi hangkarim van és zenére filmre játékra használnám főleg szeretem a mélyeket
előre is köszi
-
tomika
aktív tag
Tudtok valami megbízható oldalt, ahol sok-sok hangfalteszt van?
Mert behalt a hangfalam, kellett valami gyorsan és olcsón. Erre megvettem a Logitech X-230-at, ami szerintem egy ipari hulladék. Nyomja a mélyeket ész nélkül, EQ-val is alig lehet helyretenni.
Vagy Ti tudtok ajánlani valamit 30-40 környékén, ami tényleg jól szól? Nem kell, hogy falakat romboljon, legyen minőségi, tiszta, kiegyensúlyozott hangja! -
oil
tag
üdv! ha valaki tesz egy jó ajánlatot akkor eladó lehet egy Logi Z-2300! 1,5 év garral
PÜ-ben[ Szerkesztve ]
-
Stirbi
addikt
[Moderálva, user egy hétre kitiltva. Figyelmeztetlek, hogy ez a hangnem ezen a fórumon semmilyen körülmények között nem megengedett, és a következő kitiltásod végleges lesz. - peterkeT]
[ Módosította: parandroid ]
-
Tiby
tag
válasz audi100td #3227 üzenetére
"szerinted a füle szerint fog dönteni vagy, hogy rajt van-e a THX logó a cuccon?"-ezt nem értem miért irtad le???
Az előző válaszomban benne volt a cuccról a véleményem amit megismétlek még1x
:"de még1x hangsúlyozom nem ez a három betű fogja meghatározni izlésemet (nincs THX-es cuccom, de jó párat hallottam már, legtöbbjük szerintem mindannyiunk tetszését megnyerné--hogy megéri-? azt mindenkinek az ízlése /pénztárcája dönti el)"Nem értem miért kell ismételgetnem magamat!!!
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
Akkor félreértettelek, azt hittem rendszer alatt csak egy hangrendszert értesz, mint pl. a Z-5500, de ezek a THX-es dolgok nagyon marketing szagúak, kérdezz meg egy hifi-st, szerinted a füle szerint fog dönteni vagy, hogy rajt van-e a THX logó a cuccon?
Egyébként hol van az oldalon feltüntetve az, hogy miből áll egy THX rendszer? Nem találtam, meg nem és fogom végig olvasgatni, mert baromira nem érdekel, csak ha már így magyarázol, küldhetnél egy pontos linket, ahol ez ki van fejtve.
[ Szerkesztve ]
-
Tiby
tag
válasz audi100td #3225 üzenetére
1 perc alatt elovastad?
Látod ez a baj!
THX rendszer az pontos lejátszó-erősítő-hangszoró (képi megjelenítés) -mindez otthonra- kombó röviden. Tehát a pc kizárva!!Nem akarok tovább ezen vitázni olvasgas teszteket, valamiért a THX-es minősítésű cuccok lehet az pc-s, lehet hi-fi-s legtöbbször valahogy jobb osztályzatot/besorolást kapnak a teszt oldalakon mint társaik (persze tudom lefizették...stb--ezt hagyjuk)...az ár más kérdés.
de még1x hangsúlyozom nem ez a három betű fogja meghatározni izlésemet (nincs THX-es cuccom, de jó párat hallottam már, legtöbbjük szerintem mindannyiunk tetszését megnyerné--hogy megéri-? azt mindenkinek az ízlése /pénztárcája dönti el)
[ Szerkesztve ]
-
Tiby
tag
válasz audi100td #3221 üzenetére
[Moderálva, user egy hétre kitiltva. Figyelmeztetlek, hogy ez a hangnem ezen a fórumon semmilyen körülmények között nem megengedett, és a következő kitiltásod végleges lesz. - peterkeT]
-
Tiby
tag
válasz South Velen #3220 üzenetére
www.thx.com
-
audi100td
nagyúr
-
bajusz15
senior tag
hello
van itt valaki aki már csinált olyat hogy: Logi G51 + Logi z-2300 ??
egyáltalán lehet ilyet??
szeretném kérni a véleményeteket.
előre is köszi -
Guderian
tag
Sziasztok.
2.1-es hangcucc vásárlása előtt állok.Szerintetek ez jó választás lenne?Genius SW-HF 1200 2.1 ár kb 8000FT.
Az érdekelne,hogy az a 30 W mélynyomó az tisztán adja e le a mélyet.
Jól szól?Dübben?
''A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni'' Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
-
shteer
titán
tegnap volt szerencsém egy Creative A300-hoz... nem rossz, kb azt hozza mint amibe kerül
szerintem jónak tűnik..
-
Tiby
tag
Z-Cinema-ról rengeteg tesztet találtam, persze külföldi kiadásban...nem irnak rosszat róla.
z-2300 egy bevállt ős darab 5500 kistesója gyengébb THX-es minősitéssel...
Megoszlanak a vélemények THX-ről...szerintem nem marketing bár a jó minőség/ hangzás nem feltétele, de egy komplett THX-es rendszer tud plusszot nyújtani -
senior tag
válasz audi100td #3202 üzenetére
[Z-2300] 30E körül
[Logitech Z-Cinéma] 40E körülVégül is "csak" 10E forintos különbség van. Ennek függvényében?
Ez a Cinéma-ba épített hangkártya valóban érdekesen hangzik... Inkább akkor valóban egy rendes hangkártya + Z-2300.
Köszi a hozzászólásokat
-
audi100td
nagyúr
A minősítéseket gyorsan felejtsd el, mert semmi köze a hangfal "tudásához", csak marketing duma.
Nem tudom ajánlani a Z Cinéma-t, mivel kb. 2 szer annyiba kerül, de szerintem csak minimálisan vagy egyáltalán nem szebb a hangja mint a Z-2300-nak.
Az USB-hez annyit, hogy beépített hangkari van a Cinema-ba és ezért nem kell hozzá külön hangkártya, hogy ennek milyen a minősége nem tudom, de túl sokat nem várok tőle.
Szerintem jobban jársz a Z-2300-al, nem adsz ki feleslegesen 30e Ft-ot, annyi pénzből meg már lehet pl. normális hangkártyát is venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videoteszt Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Videoteszt A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest