Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calibos
addikt
Teufel-t
még mindig csak megrendelésre, Berlinből lehet beszerezni?[ Szerkesztve ]
-
Calibos
addikt
Az én Logit 230 lehet hogy megadta magát
Centerekből folyamatosan jön a recsegés, ha zene szól... -
Calibos
addikt
válasz audi100td #3051 üzenetére
Mercury táp volt, beszereztem egy Fsp 350w, de most az alaplap is elfáradt. Szvsz egy winchestert egy évnél tovább rizikós használni és itt gondolom mindegy milyen márka, a régi Maxtorok 3 év után is bírják még.
Úgy tűnik az új alaplap alatt semmi gond a hangfalakkal.
-
Calibos
addikt
Stereo Klipsch Ultra 2. érdemes kábelt cserélni?
-
Calibos
addikt
válasz South Velen #3836 üzenetére
pedig írja, "különféle zenékkel próbáltam"
-
Calibos
addikt
Az alábbi linken egy scrác össze hasonlította a Logiz5500 és teufel CEM egymással. [Teufel CEM PE vs. Logitech Z-5500 THX]
Ahogy olvasom, a srác véleménye, Teufel hangzásban egyszerűen szebben szól mint a Logitech z5500. Logitechnek annyi az előnye hogy több csatlakoztatási lehetőség és kényelmesebb össze szerelés. Mondjuk a teufel ilyen szempontból csúnyán alulmarad a logitechel szemben
Nem szar a Logi de az árát is figyelembe vesszük akkor a teufel a nyerő! -
Calibos
addikt
Pár éve rendelni akartam, apám Ausztriában él, elhozta volna, de így is 6 hét várakozási idő, valami extra költség + jött volna hozzá. Ha esetleg beszarik akkor a gariztatás is problémás lett volna(bár ennek nagyon kicsi az esélye de azért még is...)
Egyébként Berlinben van a székhelyük és csak rendelésre dolgoznak, érthető, mert több ezer euros hangfalakat is forgalmaznak. -
Calibos
addikt
válasz #56474624 #3959 üzenetére
Üdv
Lehet, bár már negyedik 2.1 hangfalamat nyomom de mélynyomó max.feltekerése, főleg éjszakánként, nyáron nyitott ablaknál, a szomszédokat is felkeltette, pedig kertes házban lakom. A másikhoz nem szóltam hozzá mert ilyenről még nem halottam egyébként én sem értem hogy mit akart ezzel.Stirbi
összekevertem a z2300 a kistestvérével![ Szerkesztve ]
-
Calibos
addikt
kew kollégától megvettem a creative 250D cuccot. Jól szól, basszus az bivaly erős, komolyabb kategória mint a logi x230. Gondolkodom hogy digi kábellel kötöm össze, érdemes szerintetek?
-
Calibos
addikt
válasz mokkacsoki #4039 üzenetére
Keresgéltem a német googlen, nem sok mindent találtam, illetve majdnem semmit
Ami biztos hogy a 80-as években felső kategóriás hangfalakat gyártott (concorde elég ismert tőlük). 80-as évek végén leégett a raktárjuk, tőnkre is ment a cég. A mostani Pilot termékekről alig találni valami infot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videoteszt Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Videoteszt A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest