Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Q3 olyan szempontból tényleg tech demó volt, hogy eladták vele másoknak az engine-t, ami single és multi alá sem volt rossz. De elég sokan játszottak vele ahhoz képest, hogy a sajtó meg a játékosok is bukásra számítottak. A Q2 meg magában tényleg nem volt akkora szám, DE gyakorlatilag azzal kezdődött az igazi MOD korszak. Szerintem én se játszottam az eredeti multival, csak a Capture the Flag MOD-dal. Zseniális volt.
-
Redneck
nagyúr
Azért a CS évekkel utána jött és csak az 1.3-tól pörgött fel igazán. Persze toltuk még a bétát és az 1.0-át is, de utána lett igazán összerakva, akkor jött az őrület. Mod fronton sok jó produktum volt abban az időben.
A hibáival együtt is szerettük, single és multi vonalon is. Bármikor szívesen pengetnék egyet Crossfire-ön.Szerintem a Q3 és az UT is zseniális volt a maga nemében, mindkettőnek voltak erősségei, nem véletlenül pörögtek sokáig verseny szinten.
Szerk:
Nekem a Q2 volt a bevezető a multiba, csak utána játszottam az elsővel. A 2 valóban nem lett a legjobb, de elvoltunk vele a HL-ig.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest