- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Myn
senior tag
Sőt, ha kicsit visszamegyünk az időben, akkor a 8 bites gépeken a freescape játékok (FPS-ek elődjei: Castles Master, Total Eclipse, Dark Side, stb.), jó ha 2-3 fps-sel mentek, mégis mozgásnak érzékeltük...
Egyébként egy évvel később, 1994-ben jött meg a kalandjátékok (ugye még aranykorát élte a műfaj) akkori Crysis-a, a 4 CD-n terjeszkedő Under a Killing Moon, ami az élőszereplős FMV-t keresztezte a 3D First Person-nal, csak mindezt addig még sosem látott SVGA grafikában, profi hangminőségben, nem is volt olyan gép, amin elfutott volna (a kéziköny szerint az akkori ajánlott gép: P90, 16MB, 4x CD-ROM, VLB/PCI videókártya, SB16/Roland SCC-1 hangkártyák - egy ilyen konfig akkoriban csillagászati összeg volt és még ezen sem volt maximális az élmény, főleg ha 640x480 high detailben szerettük volna játszani).
Amikor kölcsönkaptam az egyik tehetősebb ismerősömtől '94-ben a játékot és megpróbáltam a multimédiás (-nak hitt) PC-men futtatni - 386DX-40, 4MB, Oak SVGA, GUS MAX, 2x CD-ROM - hát ott én is örültem volna a 10fps-nek...
Még a hang is szaggatott!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged