Hirdetés
Aktív témák
-
Akos2110
tag
Milyen olcsó (max 2K), gyárinál jobb fülest ajánlotok? Ja és kicsit hangosabb lenne az sem lenne probléma.
Köszi előre is!
-
Akos2110
tag
Segítséget kérnék. Van egy telefonszám amiről ha engem hívnak nem jelzi+a hívófélnél foglaltat jelez. Nekem is meg a telefon szám gazdájának a más telefonszám hívása, fogadása működik. Ja és én is tudom hívni őt csak fogadni nem. Ez minek a hibája lesz?
-
Akos2110
tag
Nagyon szépen köszönöm hr2-nek és keeperv85-nek a segítséget 2-3 órán át tartó gyári garanciális állapot visszaállításban.
-
Akos2110
tag
Problémám akadt recovery frissítéssel. Twoface 5 van fenn gondoltam frissítettem a recoveryt. Rom manageren keresztül, le is szedte, majd azt írja sikeresen felment. Ennek ellenére bárhogy próbálom mindig meg akad a zöld androidnál.
Na ezek után még be tudtam kapcsolni a bladet majd a folytatás.
Megprobáltam recovery-t felrakni fastboottal ez alapján de mikor már a recovery-t próbálnám waiting for device jelenik meg. Driverek fennvannak, elsőre utasításra ki is írt, hogy OK. Lécci segítsetek már nagyon ideges vagyok, hogy valamit véglegesen elrontottam. (már csak az androidig jut el a blade)
Ezek után már nem bootol be csak az androidig jut.Erre valaki? Meghalt, vagy még esetleg valamit próbáljak meg?
-
Akos2110
tag
Megprobáltam recovery-t felrakni fastboottal ez alapján de mikor már a recovery-t próbálnám waiting for device jelenik meg. Driverek fennvannak, elsőre utasításra ki is írt, hogy OK. Lécci segítsetek már nagyon ideges vagyok, hogy valamit véglegesen elrontottam. (már csak az androidig jut el a blade)
-
Akos2110
tag
Problémám akadt recovery frissítéssel. Twoface 5 van fenn gondoltam frissítettem a recoveryt. Rom manageren keresztül, le is szedte, majd azt írja sikeresen felment. Ennek ellenére bárhogy próbálom mindig meg akad a zöld androidnál.
Előre is köszi a segítséget.
-
Akos2110
tag
Nem tudom, hogy Twoface VI-t vagy Vanilla Suprise II-t rakjam fel? Mik az előnyeik egymással szemben?
-
Akos2110
tag
Ha gyári állapotba akarom visszahozni a bladet gyári recovery után, rátolhatom T-s 2.2 frissítést gen2-es telóra?
-
Akos2110
tag
Úgy tűnik meghalt a teló töltője (hálózati).
Csak gyári zte blades jó?
Valakinek van már tapasztalata nem gyári töltőkkel?
Legolcsóbb megoldást keresemElőre is köszi a segítséget.
-
Akos2110
tag
válasz
dragon1993 #27916 üzenetére
Most SD 3 van fennt de nem segített. Kibírható így is,de azért kicsit idegsítő a probléma.
-
Akos2110
tag
Van egy érdekes töltési problémám már kb 1 hónapja és nem sikerült megoldanom. A telefon csak teljes lemerülése után akarja újra tölteni magát teljesen 100 %-ig. Pl ha 20%-ról el kezdeném tölteni akkor megáll 3%-on. Kikapcsolva nem is merem tölteni mert volt olyan, hogy reggel miután bekapcsoltam 1 %-on állt....
-
Akos2110
tag
Sziasztok!
Utóbbi két hétben nem voltam itthon, valaki leírná címszavakba minek olvassak utána? Melyik romot tegyem fel?, most a twoface 2 van még fenn. Előre is köszi. -
Akos2110
tag
Nem hiszem már el vagy 4 wifi drivert kipróbáltam és mindegyiknél bármilyen közel is vagyok a routerhez kb 20-30 mp eldobja a wifit. Levettem a jelszót a routerről úgy is eldobja. Lease time is végtelenre van állítva, már nem tudom mi lehet a hiba
.
Szerk. edimax br-6204wg a router neve
-
Akos2110
tag
Az mitől van, hogy a wifi 5 cmre van a routertől és így is kb fél perceként eldobálja. 10 megás fájlt nem tudok letölteni állandóan megszakad. Ez rom/router/telo hiba?
Szerk. Ja és Twoface 2 de régi cmes wifit is próbáltam már... -
Akos2110
tag
CM7 alatt egye alkalmazásoknál azt írja, hogy nincs elég hely az sd kárytán az áthelyezésre pedig van... ? Ez miért lehet?
-
Akos2110
tag
Hogyan tudok statikus ipt adni a blédnek?
-
Akos2110
tag
Twoface 2höz honnan tudnék letölteni régebbi cm7es wifi drivert? ami nem dobálja...
-
Akos2110
tag
CM7 Twoface 2 alatti állandó wifi dobálásra mi a megoldás? Mármint az a wifi erősségével nincs gond csak állandóan dobja...
-
Akos2110
tag
Sziasztok!
Segítség kellene az akkuval kapcsolatban. CM7 Twoface 2 van fenn kb 2 napja de az akku (töltés) meghülyült. Egyáltalán nem tölt fel 100%ra, néha megáll egyes százalékon és nem tölt tovább.
Köszi előre is a segítséget. -
Akos2110
tag
válasz
baal-amiga #20724 üzenetére
Opsz pmbe akart menni
-
Akos2110
tag
Sziasztok!
Milyen szilikon tokot ajánlatok, ja és honnan? Jöhet privibe is. Köszi -
Akos2110
tag
Mi annak a billentyűzetnek a neve ami flb10ben van?
-
Akos2110
tag
Valaki segítene, hogy CM7 n26-s wifijét hogy kell belebuherálni RLS3_kelzsoca_lite_blue-ba?
Egyáltalán lehetséges?
Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óvodások homokozója
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest