Hirdetés
-
GAMEPOD
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pontyos
senior tag
válasz
peti444 #10945 üzenetére
Z9S volt Z10Pro előtt, nekem ott sem volt. Meg kellene nézni, hogy a karakter kódolás okoz e hibát. Facebook supportal váltottam pár szót a napokban, hihetetlen gyorsasággal reagáltak. Javaslom, hogy a fórumon kívül érdeklődj náluk. Illetve ha szerinted ez bug akkor ők sem tudnak segíteni.
Nagyon halkan jegyezném meg, hogy olvasva a fórumot a kezdetek óta, a freki ugrás, usb leválás, kép akadás, HDMI jel vesztés, stb stb 70% felhasználói hibából ered, ami néha csak egy rossz beállításból adódik. Természetesen ez nálad nem állhat meg, hiszen másnak is előfordul a külső srt villogó hiba. Mandalorian közben sem vettem észre, igaz ritkán néztem le a feliratokra, hiszem nem egy agysebész sorozat. De biztosan feltűnt volna ha el el tűnik.
Utf 8 , ansi, közép eu, valami ilyesmi kell, hogy legyen. Nam vagyok otthon, ezekre emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Politika
- Akciókamerák
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest