-
GAMEPOD.hu
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #3364 üzenetére
Jól van má' no.
Eldobáltam egy csomó gallyat, bekajáltam, ahol lehetett és aktiváltam a tornyot. (Ja meg agyonvertek a barátságtalan cuna bácik, oszt jó rájuk gurítottam a nagy követ)
Játszottam a Zeldával, mehetek vissza Far Cry 4-ezni? (Persze ez csak vicc, szerintem túl gyorsan kezdtem a 4-et a 3 után, kezd repetitivvé válni...eladnám már, nagyon szar a game blitz-em...)SajnosMegjött a család közben, fel kellett függesztenem kalandomat.[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Horgász topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Androidos tablet topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- PS4 Slim + 3db gyári kontroller + 5db játék! Számla/Garancia/Foxpost!
- Lemezmeghajtós PlayStation 5 Slim 1TB -2026.05.05-ig Notebook.hu garancia -konzol beszámítás ok!-
- PlayStation 5 Dualsense 30th Anniversary Limited Edition / Bontatlan - 2 év gari
- PlayStation 5 Digital 30th Anniversary Limited Edition / Bontatlan - 2 év gari
- Xbox kontroller drftel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest